👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze prenaleny brałam, mnie trzymało 3 tyg ostatnio, zatoki zawalone, kaszel, katar. No słabo było. Ale bez gorączki.
-
Zazu - bardzo współczuję takich przeżyć, wiadomo ciąża to hormony , i tak nie jest łatwo a do tego dochodzą te ataki, na pocieszenie powiem Ci tyle że już bliżej niż dalej do porodu.
Nadulka ja miałam grypę 3-4tygodnie temu i paracetamol i wyleżeć, leki dla ciężarnych mój lekarz internista nie miał wogóle wiedzy na ten temat i bał mi się cokolwiek zapisać, a gorączkę miałam bity tydzień, nie pamiętam żeby kiedyś tak mnie przeorało jak wtedy, wit c,d tran, paracetamol, psikacze do gardła i inhalację z soli - tyle mogę ci poradzić.Nadulka lubi tę wiadomość
-
zazu wrote:U mnie nawrót nerwicy. Wczoraj miałam znowu atak paniki wieczorem. Od kilku dni już się czułam gorzej, "dziwnie", nie mogłam spać, miałam jakieś takie depresyjne myśli i lęk. Udało mi się w miarę szybko pozbierac, wzięłam od razu hydroksyzyne. Ale bardzo jest mi smutno i źle, tyle lat choroba była w uśpieniu i akurat teraz w ciąży musiało się odezwać. To paskudztwo odbiera całą radość życia.
-
zazu wrote:U mnie nawrót nerwicy. Wczoraj miałam znowu atak paniki wieczorem. Od kilku dni już się czułam gorzej, "dziwnie", nie mogłam spać, miałam jakieś takie depresyjne myśli i lęk. Udało mi się w miarę szybko pozbierac, wzięłam od razu hydroksyzyne. Ale bardzo jest mi smutno i źle, tyle lat choroba była w uśpieniu i akurat teraz w ciąży musiało się odezwać. To paskudztwo odbiera całą radość życia.
Ja z nerwicą nigdy się nie zmagałam, ale mam pogłębione odczuwanie lęku, od siebie mogę tylko powiedzieć, że dobry psychoterapeuta to skarb.
-
Dzis na trzecich prenatalnych wszystko wyszlo ok - mamy juz prawie 1500 gramow 💕
Mal86, Anulka87, Sunday_92, Ani0nka, Namisa, Ewk@, edka85 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip
3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie
Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski
Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka! -
MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
Witam wszystkich
Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
E-mail: [email protected]
Dziękuję Ci -
Odświeżę nam wątek po tym spamie
Wyszła mi opryszczka, a już z rok miałam spokój -
Oleczek wrote:Zazu - bardzo współczuję takich przeżyć, wiadomo ciąża to hormony , i tak nie jest łatwo a do tego dochodzą te ataki, na pocieszenie powiem Ci tyle że już bliżej niż dalej do porodu.
Nadulka ja miałam grypę 3-4tygodnie temu i paracetamol i wyleżeć, leki dla ciężarnych mój lekarz internista nie miał wogóle wiedzy na ten temat i bał mi się cokolwiek zapisać, a gorączkę miałam bity tydzień, nie pamiętam żeby kiedyś tak mnie przeorało jak wtedy, wit c,d tran, paracetamol, psikacze do gardła i inhalację z soli - tyle mogę ci poradzić.
Oj tak w ciąży to wszystko jest jakby podwójnie silne…
Mnie strasznie tez przeorało od soboty ale już pierwsza noc bez gorączki za mna i dzisiaj w końcu czuje ze wracam do zywych mimo osłabienia..
Lekarz mi powiedział to samo paracetamol leżeć pic leżeć pic
Odpoczynek bardzo ważny bo kazda czynność dodatkowo obciąża i najlepiej nie robić nic przy chorobie ale często się tak nie da .. obowiązków nie brakuje 🫣😂
Zazu współczuje przeżyć.. leczyłam depresje jakiś czas temu i wiem co to wszystko znaczy takie nagle zmiany i wahania nastroju potrafią mocno utrudnić codzienne życie
Pracuje mocni nad swoim uduchowieniem
Medytacje i hipnozy o świadomości dużo mi pomagają polecam korzystać tak dla siebie przed snem i na słuchawkach włączać )
Fajnie se jesteście 💕 pozytywnego dnia 😘
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
A ja dzisiaj po wizycie,gin zmierzył Dzidzola i ma 1280. Synek dokładnie w ten sam dzień miał 1231,więc raczej idą równo 😊 główka w dół,mam nadzieję,że chociaż próba vbac będzie 💗 co do reszty stwierdził,że wsio Ok 💗 i dzień jakby lepszy 💗
Kalolika, Ani0nka, Sunday_92, Ewk@, Namisa, Loki, edka85 lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś wizytuje, usg 3 trymestru, zobaczymy obstawiam wagę Małej 1800g zobaczymy ile się pomyliłam
-
Kapod wrote:O kurde Anulka współczuję...
Ja też nie miałam a koleżanka z pracy miała niedawno, więc dużo przestudiowałem stron i niby po 28 tyg nie ma negatywnych skutków chyba że jest w terminie porodu. -
No o szczepieniu pomysł żebyś Ty może lepiej zniosła... Bo to że Dzidzi nie zaszkodzi nie znaczy jak Ty zniesiesz niestety gdybyś się zaraziła... Twu twu
Koleżanka 31lat nie ciężarna ale zniosła kiepsko niestety. Potem miała powikłania kaszel przez kilka miesięcy, więc warto dopytać lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2023, 19:01
-
Ja mogę iść grać w totka Mała główką w dół, 1829g ☺️☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2023, 19:41
Namisa, Sunday_92, Ulcia9112, Loki, edka85, Mal86 lubią tę wiadomość