👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulcia, i ja trzymam mooocno kciuki!
Nasza pierwsza forumowa dzidzia ❤Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Ulciaaaaaa dzieje się!!!! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i zs maleństwo! Jesteś i będziesz cudowna mama! Jesteś silna i dasz radę ♥️
Ulcia9112 lubi tę wiadomość
-
Ulcia9112 wrote:Jednak będę pierwsza! Dziś na obchodzie zapadła decyzja o cc. Już mnie szykują trochę, zbierają dokumenty, wbili wenflon, mówią mniej więcej o pionozacji (na szczęście jutro na nocce jest anioł nie kobieta, więc bardzo się ciesze). Emocje są ogromne. Nie będę jutro jeszcze tulić malutkiej, bo zabiorą ją na noworodki, także pójdę do niej dopiero w piątek jak już będę na nogach. Oby mi ją pokazali na dłużej niż 2 sekundy po wyjęciu z brzuszka.
Dziewczyny dzieje się! Chciałam na dzień matki ale już nie będę się kłócić. Ona będzie miała swój dzień - urodzinki, a ja swój- dzień matki
W ogóle jutro mój brat ma urodziny też, więc dostanie taki prezencik!
Ulica Trzymamy kciuki powodzenia dużo sił dla Was,Ulcia9112 lubi tę wiadomość
-
U mnie to pewnie jeden z kolejnych fałszywych zwiastunów... łykam olej z wiesiołka, piję herbatkę z liści malin, jutro jeszcze idę do fizjo na masaz krocza (tu akurat przyznaję, że samej mi się nie chce robić, mimo że kupiłam olej specjalnie w butelce) I się okaze, że znów do niczego to się nie przyda, bo cc.
-
Ja kupiłam herbatę i co dupa, nic nie robię. Jutro sobie rozrysuję pozycje wertykalne do porodu, będę ćwiczyć codziennie do porodu tak aby być przygotowanym i troszkę spokojniejszym człowiekiem
Nadulka lubi tę wiadomość
-
korallik wrote:Pół dnia mnie boli podbrzusze jak na okres. Czy to może w końcu coś zwiastować?
U mnie skurcze od soboty bolesne ale bóle okresowe niestety znikome przed ogrodem z córka chodziłam tak 2 tyg ze skurczami i rozwarciem na 2cm
chciałabym już normalnie funkcjonować 🫣 myślałam, ze teraz szybciej ruszy Ale nie zapowiada się nic
W środę wizyta i masaż szyjki żeby rozkręcić akcje
Oby pomógł 🫢01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
U mnie tez czasami takie bole, ze chodze skulona. Mam wrazenie, ze Malenstwo naciska na pecherz lub tez cisnie w kierunku kanalu rodnego. Na szczescie nie trwa to caly dzien, a zazwyczaj tylko wieczorem. Pozostaje mi sie polozyc i w ten sposob zredukowac sile grawitacji.Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip
3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie
Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski
Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka! -
Ja też mam takie bóle ogólnie to ten sam organizm a dwie ciąże przechodzę na końcu inaczej :p z synem żadnych przepowiadających skurczy może z raz w nocy nie bolała mnie tak miednica jak teraz ciągle budzę się i przekręcam ale usypiam w miarę bez problemu :p Nie mogę doczekać się spania ja brzuchu 🤭
Ulcia kiuki za dziś oby poszło szybko sprawnie i bezproblemowo 🤞♥️ -
Ulcia, you go girl! 💪🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 06:42
-
Ulcia trzymam kciuki za Ciebie i mała żeby nic się po porodzie z nią nie działo ♥️
A Ty żebyś jak najszybciej doszła do siebie i mogła z nią być ♥️❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014