👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
eMPe wrote:KOD C jak ciąża;) Ja już dostałam taka receptę wiec da się.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Crl to wielkość dziecka?
Ja dzisiaj wizyta u ginekologa z wynikami krwi,muszę wziąć zaświadczenie o ciąży do pracy. Z tego co wiem,to mam chyba więcej przerw i moge lekarza w trakcie pracy obskoczyc?Martyna175 lubi tę wiadomość
-
Ja jak narazie jedno poronienie w 10 tyg i jedna biochemiczna, dlatego jak teraz znów będzie źle to ja już nie wiem. A nie mam problemów ze zdrowiem, wszystkie wyniki idelane, cykle jak w zegarku... Mezowi jedynie morfologia plemników wyszła 0%
-
Liliili wrote:Ja jak narazie jedno poronienie w 10 tyg i jedna biochemiczna, dlatego jak teraz znów będzie źle to ja już nie wiem. A nie mam problemów ze zdrowiem, wszystkie wyniki idelane, cykle jak w zegarku... Mezowi jedynie morfologia plemników wyszła 0%
-
Moja Kropeczka rośnie 🥰 wg USG tp na 23 06 wg om 24 06 obliczył. Prenatalne mam 12 12 . Jeżuuuu,to się tak bardzo dzieje,że az nie wierzę!! Przypomina co raz bardziej Człowieczka,już główkę widziałam 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2022, 14:23
Namisa, Dominisia35, Asiaa91, Ewk@, Mrówka88, edka85, magggie lubią tę wiadomość
-
Anulka87 wrote:Moja Kropeczka rośnie 🥰 wg USG tp na 23 06 wg om 24 06 obliczył. Prenatalne mam 12 12 . Jeżuuuu,to się tak bardzo dzieje,że az nie wierzę!! Przypomina co raz bardziej Człowieczka,już główkę widziałam 🥰
Cudownie! Bardzo się cieszę i zazdroszczę tego widoku, ja już dwa tygodnie czekania za sobą i jeszcze dwa tygodnie przede mną do zobaczenia człowieczka 🥰
-
Liliili wrote:Ja jak narazie jedno poronienie w 10 tyg i jedna biochemiczna, dlatego jak teraz znów będzie źle to ja już nie wiem. A nie mam problemów ze zdrowiem, wszystkie wyniki idelane, cykle jak w zegarku... Mezowi jedynie morfologia plemników wyszła 0%
A wiadomo jaka może być przyczyna takiej morfologii? Co na to androlog, był jakiś pomysł na dalszą diagnostykę/leczenie? Bo rozumiem że domowe sposoby, suplementy, chłodzenie jąder itp. nie działają? Przy teratozoospermii jest możliwa zdrowa ciąża, ale przy tak zaawansowanym problemie jak morfologia 0% jest to mocno utrudnione, co pokazują też twoje doświadczenia. Mam nadzieje że tym razem będzie jednak wszystko w porządku i jednak jakiś zdrowy plemnik wygrał batalię 🤞
-
Anulka87 wrote:Crl to wielkość dziecka?
Ja dzisiaj wizyta u ginekologa z wynikami krwi,muszę wziąć zaświadczenie o ciąży do pracy. Z tego co wiem,to mam chyba więcej przerw i moge lekarza w trakcie pracy obskoczyc?
Tak, crl jest mierzone od czubka głowy aż po koniec pupy ☺️ inaczej się nie da bo dziecko ma podkurczone nóżki -
Hej ja już po wizycie maluszek rośnie rączki nóżki główka już tak ładnie widoczne .Co do Ys6.2 mój ginekolog uspokoił mnie i mówi że co 3 pacjentki ma do 7 i rodzą zdrowe dzieci. Na wizytach nie mówi o YS bo to jest niepotrzebny stres dla kobiet w ciąży bo tak naprawdę to dopiero badania prenatalne wszystko powiedzą a na Ys i tak żadnego wpływu nie mamy.Na dzień dzisiejszy z maleństwem wszystko oki , powiedział że jakby miał wadę Genet to by miał powiekszoną ( chyba główkę czy coś ) nie pamiętam co powiedział,ale mówi że już by to zauważł na tym USG ale jest wszystko oki .dzisiaj 9t3d krwiak się trochę powiększył.Także dziewczyny wyluzujmy z YS cieszmy się tym co mamy i bądźmy dobrej myśli że tak zostanie .Wszystko w rękach Boga .Trzymam kciuki za Wasze maleństwa.
Mrówka88, Dominisia35, Namisa, Anulka87, edka85, Nadulka lubią tę wiadomość