CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia_ wrote:Revolutionary i ja Ci życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Miejcie piękny dzień!
Pocieszacie mnie trochę, że też już nie śpicie 🫣 u mnie w domu jeszcze wszyscy chrapią, a ja już nie mogę zasnąć… Jak na złość w soboty mój punkt pobrań czynny od 8.00 więc mam jeszcze chwilę do tej krzywej nieszczęsnej
Pocieszam, ja nie śpię od 6 bo moja córka stwierdziła że dziś w wolne zamiast pospać to wstanie sobie o 6, a jak ma iść do szkoły w tygodniu to ledwo da się dobudzić o 6.45 🤨🤨 także wesoły dzień.. Stary jeszcze smacznie śpi.
Kochane pięknego dnia dla nas dziś 💐🌸🌷Cel95, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Paulina, Kasia, trzymam kciuki za Was ❤️
Revolutionary, wszystkiego dobrego nasza Panno Młoda, niech to będzie piękny dzień pełen miłości i słońca 🙂
A reszcie życzę wspaniałego Dnia Kobiet!Cel95, Alex_92, przygodami66, amoze lubią tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:Pocieszam, ja nie śpię od 6 bo moja córka stwierdziła że dziś w wolne zamiast pospać to wstanie sobie o 6, a jak ma iść do szkoły w tygodniu to ledwo da się dobudzić o 6.45 🤨🤨 także wesoły dzień.. Stary jeszcze smacznie śpi.
Kochane pięknego dnia dla nas dziś 💐🌸🌷
Korzystając z czasu zamówiłam sobie laktator z neno (tak przyszla wypłata😅)
Została mi tylko apteka. Jakieś wkladki laktacyjne czy podpaski to chyba stacjonarnie będę kupować przy okazji zakupów bo w takim auchan zy d&m były tańsze niż z neta z przesyłkąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca, 07:30
-
Wszystkiego najpiękniejszego w dniu Kobiet dla większych i tych całkiem malutkich Kobietek 🥰
Revolutionary, pięknego ślubu w tym przepięknym dniu!
Kasia, Paulina żeby wszystko dobrze się układało i uspokoiło.
Miłego i udanego dnia wszystkim☺️ dziękuję za Wasze życzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca, 07:36
Alex_92, przygodami66, Nosa, amoze lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Ja miałam problem ze snem, niby udało mi się osiągnąć 2 dłuższe bloki snu, ale tak:
- na plecach nie lubiłam nigdy spać i nie powinno się
- na prawym boku sen nie pasuje Dziecku i też lepiej lewy, czuje, że jej tam niewygodnie
- wczoraj z własnej głupoty zrobiłam siniaka na lewym boku (ładny zastrzyk udany a ja na koniec docisnęłam i jakby zassałam sama trochę krwi co stworzyło siniaka..brawo xd)
Także spałam na boku z siniakiem i było to średnio komfortowe xD👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Revolutionary szczęścia i miłości oraz niezliczonych cudownych chwil na wspólnej drodze życia 🥰❤️
Kasia i Paulina - spokoju dla Was! Jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki aby wszystko się unormowało i uspokoiło 🙏
Dla Was dziewczyny, żeby dzień Kobiet trwał cały rok 🌸 Samych cudowności 🌺Alex_92, Cel95, przygodami66, amoze lubią tę wiadomość
-
Revolutionary - samych wspaniałości na nowej drodze życia!!
A dla Was wszystkiego cudownego z okazji naszego święta ♥️♥️Alex_92, Cel95, przygodami66, amoze lubią tę wiadomość
-
Revolutionary Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia,dużo dużo miłości 🩷
Wszystkim nam Kobietom,dla tych dużych i tych malutkich również życzę wszystkiego dobrego w naszym dniu 💃🏼🌸🌷Cel95, przygodami66, amoze lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry moje drogie Panie 😊
https://zapodaj.net/plik-y9LilFRHYX
Revolutionary wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca, 08:06
Cel95, Elza1234, przygodami66, amoze lubią tę wiadomość
Ona: 32l Hashimoto, jajowód prawy niedrożny
On: 37l obniżone parametry nasienia
➡️Starania od 2019.
Klinika Ovum Lublin 05.2021
-AMH 4.60
-10.2021 1 IUI, beta - 0 💔
04.2023 I procedura IVF
-Double Stimulation
➡️ 1 zarodek 3-dniowy + 1 Blastka❄️
07.06.2023: ET 3-dniowego zarodka
beta 0 😥
31.07.2023: FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
beta 0 😥
06.2024 II procedura IVF
➡️ 13 pęcherzyków ➡️ 6 dojrzałych komórek ➡️ 1 Blastka 5.1.1❄️
02.09.2024 Test receptywności endometrium
23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
10dpt: 249,2
14 dpt: 1083,11
29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
36 dpt CRL 1.11cm
-
Revolutionary życzę Wam wszystkiego najlepszego, oby dzisiejszą uroczystość się udała i żebyście mieli chwilę też się sobą nacieszyć ☺️
A wszystkim kobietkom życzę wszystkiego najlepszego w naszym dniu! Celebrujmy nasze święto 😉Cel95, Elza1234, Alex_92, przygodami66, amoze lubią tę wiadomość
-
Paulinaaa_ wrote:A ja dziewczyny znowu melduję się ze szpitala
Na wizycie kontrolnej okazało się, że szew spełzł (nic nie czułam) i już nie ma w ogóle szyjki, rozwarcie na 1cm…
Więc teraz leżenie i obserwacja w szpitalu, z tego co rozumiem więcej nie da się zrobić.
Trzymajcie za nas kciuki ❤️
Paulina mocne kciukina pewno jeszcze długo będziesz w dwupaku
-
Revolutionary Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 🎉🎊❤️
Dla nas dziewczyny też wszystkiego co najlepsze.
Aplikacja ovu pokazała dzisiaj, że zaczyna się mój trzeci trymestr w 27 tc ❤️
Gusia i Blackapple powodzenia na krzywej cukrowej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca, 08:50
Elza1234, Cel95, amoze, Anabbit, Werzol, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Dzięki przygodami! Za kwadrans mam już drugie pobranie. Cukier z palca był 89, więc całkiem niezły. Oczywiście potwornie mnie zemdliło od tego słodkiego ulepka, ale udało się nie zwymiotować 😅
Blackapple jak u Ciebie? -
Dotarłam do punktu z 2 godzinnym opóźnieniem względem swoich planów po tej nocnej pobudce, jestem pewna, że dziecię miało czkawkę, bo strasznie rytmicznie podskakiwało a ja potem jeszcze miałam skurcz łydek (czy na to można coś brać oprócz magnezu?).
Revolutionary dołączam do życzeń, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!
Gusia jak tam, wypiłaś już glukozę? -
Ja dzisiaj się tradycyjnie zważyłam no i generalnie do wagi jakiej schudłam w tej ciąży czyli z 70 kg do 65 kg, dopiero teraz waga idzie powoli w górę i jest… 66 kg na blacie 🤣🤣 szaleństwo, ciekawe ile do końca przymasuje 😝