CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też noc przespana normalnie, zobaczymy jak dzień będzie mijał 😎
U mnie te ruchy to już takie bolesne przesuwania są, zwłaszcza że tyłek bejbik ma po lewej stronie na przodzie i go ciągle wypycha🤣
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro💙
27.01 II prenatalne 💙420 gram uparciucha💙
27.03 III prenatalne💙1400 gram 💙
11.04 1880 gram 💙
28.04 2700 gram 💙👶
10.05 3100 gram 💙❤️
-
Kkk powodzenia na wizycie!
U mnie też ciśnienie od kilku dni wyższe i zaczęły mi puchnąć dłonie 🫣 jakoś na stopach tego nie widzę, ale chyba ogólnie wejście w 9 miesiąc zaczyna być ciężkie.
Przynajmniej po zdjęciach widzę, że brzuch jeszcze nie opadaKkk77 lubi tę wiadomość
-
SZKODNIK wrote:Kkk, ciekawe jaka będzie waga u Was dziś
Nawet mnie nie dobijaj, bo po sile ruchów to mam wrażenie, że już z 6kg i będą o nas mówić w tv xD
Co do ciśnienia to jak ostatnie 3-4 miesiące jestem na 3 tabletkach dopegytu to 120-135, teraz mi skacze czasem powyżej 140, wcześniej to się raczej nie pojawiało, obstawiam, że zwiększymy dawkę, jeśli jeszcze mamy trochę pociągnąć 🫠 -
Dzień dobry !
I co ? Nikt nic ? 😂
Powodzenia na wizytach 💪🏼❤️
Ja dopiero 16:20, nie lubię takich późnych wizyt 😂
Mąż mi wczoraj ogarnął stopy, pedi lepsze niż w salonie 😂😂
Dzisiaj się zawziął i będzie malować 😂
Ale hybrydy chyba nie zaryzykuję..
Może odżywka 🤪
Trzymajcie kciuki za niego 😂
💑
21.02.2024 ⏸
12.04.2024 💔
〰️
02.10.2024 ⏸
02.10 BHCG 41, PROG 26 🙏
04.10 BHCG 136, PROG 49
07.10 BHCG 488
03.04.2025 1500g -
Aaaa i zauważyłam też, że jak kiedyś mogłam leżeć na plecach w nieskończoność i nie odczuwałam z tego powodu jakiś efektów ubocznych, tak teraz TO ZALEŻY 🙈 raz mogę leżeć na luzie, a raz to mi dech zapiera albo właśnie czuję jak mi rośnie ciśnienie / tętno i muszę zmienić pozycję na bok. Więc pewnie zależy jak się młody ułoży i czy naciska na coś czy nie
Nosa lubi tę wiadomość
-
A myślałam że będą jakieś dzidzie po nocy. Chociaż wczoraj urodziła moje koleżanka, także i tak miałam dzień pełen wrażeń
Ja dzisiaj spalam pierdyliard godzin, miałam pierdyliard głupich snów. Ale złapał mnie tak silny ból bioder w nocy, aż do samych stóp, że myślałam że oszaleje z bólu
Co do ciśnienia ja mam raczej niskie, coś koło 110/70. Jedynie czw i pt miałam wyższe ale to chyba było z emocji i zmęczenia
Ja dziś jadę na odczulanie, jutro mam wizytę rano -
Dziewczyny z tymi bólami krzyżowymi - jak sobie z tym radzicie? Ja dzisiaj od 3 do 5 nie zmrużyłam oka, tak mocno mnie bolało, no a do tego to stawianie się brzucha, który momentalnie robił się twardy jak kamień 😥 Mąż próbował mnie trochę rozmasować, ale nie wiem czy może można w takiej sytuacji wziąć nospę?
Też myślałam o tym żeby jednak wypożyczyć tens, ale kurczę u mnie szanse na poród SN maleją z dnia na dzień i serio nie widzę sensu, no chyba że panna postanowi wyjść wcześniej sama 🫣
Czuję się jakby mnie walec przejechał… nadal odczuwam delikatny ból w krzyżu, ale da się żyć, a w nocy czułam się jak przy najgorszym okresie
No i kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty!! 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja, 07:53
-
Powodzenia na wizytach
Ja kończę śniadanie i idę do apteki po amniochecka, bo coś dziś tak dziwnie mi tam, inaczej. Muszę porównać czy to jakieś wybitne upławy czy coś się zaczęło sączyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja, 08:03
👱♀️ 29 🧔 34
7 lat starań
- 19/09 transfer ET blastki 3AA ❤️
- 27/09 beta 119,54 | 29/09 beta 360,43 | 01/10 beta 776,78
- 30/10 USG 2,1cm 👶 177/min ❤️
- 28/11 USG PRENATALNE - 6,5cm 👶, 155/min ❤️
- 03/12 - 8cm Pannicy! 🩷🩷
- 04/12 NIFTY 🎉 czekamy na Anielkę 👶
-27/12 - 195g 👶
-27/01 - 414g 👶
-26/02 - 834g 🌸
-27/03 - 1467g 🍀
-25/04 - 2417g 🐣
-09/05 - 2956g 🧸
CUDZIE TRWAJ! ❤️
-
awokado 🥑 wrote:Dziewczyny z tymi bólami krzyżowymi - jak sobie z tym radzicie? Ja dzisiaj od 3 do 5 nie zmrużyłam oka, tak mocno mnie bolało, no a do tego to stawianie się brzucha, który momentalnie robił się twardy jak kamień 😥 Mąż próbował mnie trochę rozmasować, ale nie wiem czy może można w takiej sytuacji wziąć nospę?
Też myślałam o tym żeby jednak wypożyczyć tens, ale kurczę u mnie szanse na poród SN maleją z dnia na dzień i serio nie widzę sensu, no chyba że panna postanowi wyjść wcześniej sama 🫣
Czuję się jakby mnie walec przejechał… nadal odczuwam delikatny ból w krzyżu, ale da się żyć, a w nocy czułam się jak przy najgorszym okresie
No i kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty!! 🤞
Ja sobie kładę ciepły termofor jak już naprawdę trudno wytrzymać, ale ogólnie to też nie za dużo pomaga. Normalnie jak mam takie bóle miesiączkowe to ładuje paracetamol, ale nie chcę też codziennie braćawokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
Kurde Tanashi padałbym trupem z takim ciśnieniem xd nie wiem czy kiedykolwiek miałam mniej niż 120, ale mój chłop jest w sumie też z tych niskociśnieniowych i jak ma 120 to czuje się podobno jakby miał jakiś zawał a normalnie to w okolicach 100 i tętno tak 50parę🫠🫠🫠
-
Kkk77 wrote:Kurde Tanashi padałbym trupem z takim ciśnieniem xd nie wiem czy kiedykolwiek miałam mniej niż 120, ale mój chłop jest w sumie też z tych niskociśnieniowych i jak ma 120 to czuje się podobno jakby miał jakiś zawał a normalnie to w okolicach 100 i tętno tak 50parę🫠🫠🫠
Ja tak chyba genetycznie mam, bo moja mama ma identyczne ciśnienie. Ale kawę piję od 13 roku życia żeby przetrwać xD chociaż teraz to i tak 1-2 nie robią na mnie wrażenia, muszę z 4 wypić żeby się lepiej czuć, ale wiadomo to nie w ciąży