CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena321 wrote:To mnie się podobają znowu te rzeczy z Little Dutch.
Przecudne, wszystkie. Od mat po te takie edukacyjne zabawki drewniane itd. Pierwszy raz zobaczyłam je u mojej przyjaciółki jak opiekowałam się jej córką przez pół roku jakoś, później gdzieś w Internecie widziałam i teraz mojej małej kupiłam taką sarenkę z pozytywką właśnie na dobrych liskach ☺️
Kiedyś w Warszawie byłam w sklepie tych misiów Bukowski, piękne były
My mamy parę pluszaków, ale pewnie jak już wszyscy nas odwiedza i dadzą prezenty to coś zamówię 😅ale poczekam chwilę żeby się nie dublować -
Mnie po prostu zaraz coś trafi. Ogarnęłam chatę, obiad, wywiesilam pranie w ogrodzie, poleciałam z młodą na plac zabaw, wracam już prawie ciągnąc język po ziemi, patrzę, a teść w ogrodzie rozpalił ognisko i cały dym leci pięknie na moje pranko. Serio chyba pierwszy raz w tej ciąży się rozpłaczę xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 15:34
-
SZKODNIK wrote:Weźcie nie kupujcie tego popcornu, żadnych dopingów.
6 godzin skurczów i powrót na oddział, bo nic się nie dzieje. -
Elza1234 wrote:Choruje na tą sarenkę taką sensoryczną z lusterkami szeleszczącą od nich 🙈
Kiedyś w Warszawie byłam w sklepie tych misiów Bukowski, piękne były
My mamy parę pluszaków, ale pewnie jak już wszyscy nas odwiedza i dadzą prezenty to coś zamówię 😅ale poczekam chwilę żeby się nie dublować
Ja właśnie widziałam teraz bo aż wpisałam na vinted te zabawki, wiesz ile tego tam jest wszystkiego 😜Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
Tanashi wrote:Mnie po prostu zaraz coś trafi. Ogarnęłam chatę, obiad, wywiesilam pranie w ogrodzie, poleciałam z młodą na plac zabaw, wracam już prawie ciągnąc język po ziemi, patrzę, a teść w ogrodzie rozpalił ognisko i cały dym leci pięknie na moje pranko. Serio chyba pierwszy raz w tej ciąży się rozpłaczę xd
-
magdalena321 wrote:Wam też waga stanęła w miejscu albo spadła? Ja dziś się ważyłam i ważę mniej niż tydzień temu.
Duży brzuch i szczupłe ciało to nie jest dobre połączenie jednak 😵💫
Aż się zmartwiłam czy mała coś przybiera jeszcze na wadze? Dowiem się w środę dopiero na ostatniej wizycie.
Mi spadła 2kg, brzuch mam mały i się bałam ale na wizycie wyszło że dziecko przybrało i lekarz mówi żeby się nie martwić, bo to najważniejsze - tak więc super że masz wizytę
Szkodnik ty to potrafisz napięcie zrobić haha, Witek coś czuję to będzie psotnik-żartowniś 🤣
21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
14.05 2800g - 0,5cm szyjka -
SZKODNIK wrote:Weźcie nie kupujcie tego popcornu, żadnych dopingów.
6 godzin skurczów i powrót na oddział, bo nic się nie dzieje. -
Ech, moje płytki chyba słabo. Dziś 105. A dwa tygodnie temu 129. Karola czy to duży spadek jak na dwa tygodnie? Napisałam do mojej siostry lekarki ale jest w pracy i nie wiem kiedy mi zerknie na ten wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 16:02
-
Gusia_ wrote:Ech, moje płytki chyba słabo. Dziś 105. A dwa tygodnie temu 129. Karola czy to duży spadek jak na dwa tygodnie? Napisałam do mojej siostry lekarki ale jest w pracy i nie wiem kiedy mi zerknie na ten wynik
Jakie masz żelazo i całą resztę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 16:07
-
Wgle mam na wyniku zapisane przy tych płytkach, że zbadane dwukrotnie, fajnie xd no nic, we wtorek wizyta to zobaczymy co tam mój lekarz na to powie. W poprzednich ciążach mimo wszystko miałam wyższe jak sobie porównałam. Coś mi się kojarzy, że on mówił, że powyżej 100 jest bezpiecznie poniżej 100 przy porodzie już trzeba uważać na ryzyko krwotoku
-
Karola3xJ:D wrote:Jeszcze jest w miarę. Czy masz duży spadek okaże się w trzecim pobraniu.
Jakie masz żelazo i całą resztę?
Żelaza nie robiłam ale czerwone krwinki w normie, hemoglobina w normie, hematokryt też itd. Tylko te głupie płytki. Moze przy tym spadaniu jednak nie powinnam mówić do brzucha, że nie rodzę w maju 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 16:12
-
Gusia_ wrote:Żelaza nie robiłam ale czerwone krwinki w normie, hemoglobina w normie, hematokryt też itd. Tylko te głupie płytki. Moze przy tym spadaniu jednak nie powinnam mówić do brzucha, że nie rodzę w maju 🤣🤣🤣
Gusia_ lubi tę wiadomość
-
Tak. Jedynie się zmartwiłam, żeby bardziej w takim tempie nie spadały. No ale nie ma na to wpływu, więc bez sensu o tym myśleć. Już i tak końcówka 👍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 16:31
-
SZKODNIK wrote:W poniedziałek znów oxy.
To masz weekend, żeby sobie od tej oksytocyny odpocząć. Choć oczywiście kciuki, żeby się samo zaczęło w międzyczasieCel95, SZKODNIK lubią tę wiadomość