CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyna za kciuki i słowa wsparcia💚💚
Gusia nowa izba przyjęć to klasa sama w sobie 👍
Duży hol, szybka reakcja personelu- oprócz pielęgniarek jest położna która pierwszy wywiad zbiera, robi KTG itd.
Później oczekiwanie na lekarza aż zszedł z oddziału, badanie na fotelu plus usg i decyzja co dalej.Gusia_, Elza1234, KarolaKinga, Yumi, amoze, ezra, Alex_92 lubią tę wiadomość
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro💙
27.01 II prenatalne 💙420 gram uparciucha💙
27.03 III prenatalne💙1400 gram 💙
11.04 1880 gram 💙
28.04 2700 gram 💙👶
10.05 3100 gram 💙❤️
-
Kkk77 wrote:Powiedz mu, że jak ktoś odmawia ciężarnej jedzenia z grilla to gdzieś na świecie płacze panda 🙈
Tak bardzo marze o czymś z grilla...........38👩& 37🧔
PCOS, IO, Stwardnienie Rozsiane, AMH: 8,68
Kariotypy ✅️
28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione
13.10.2024 10dpo ⏸️🌈 Czekamy na Witka! 💙
Acard/Polocard 150, Euthyrox 75, Pueria Duo, wit.D., Magnez
🍫 cukrzyca ciążowa na nocnej insulinie
🩺 08.05. 2614g wiercipiętka 💙 (34t)
🩺 21.05. następna wizyta (35t6d)
-
Ja czasem kupuje w ich sklepie, na pewno mają spoko tekstylia z lulalove i mushie. Jesli nic nie mylę, to też sprzedają z lamillou, ich tekstylia też mam w domu i uwielbiam, ale trzeba uważać na bambus, bo jest bardzo delikatny. Najlepiej prać w zimnej wodzie i absolutnie nie wkładać do suszarki
teraz na dzień dziecka zamawiałam dziewczynkom przytulanki z jellycat właśnie w dobrych liskach, też polecam. Chyba najmilsze pluszakami poza Bukowskim ❤️👌
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:34
Katikat, amoze lubią tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Ja czasem kupuje w ich sklepie, na pewno mają spoko tekstylia z lulalove i mushie. Jesli nic nie mylę, to też sprzedają z lamillou, ich tekstylia też mam w domu i uwielbiam, ale trzeba uważać na bambus, bo jest bardzo delikatny. Najlepiej prać w zimnej wodzie i absolutnie nie wkładać do suszarki
teraz na dzień dziecka zamawiałam dziewczynkom przytulanki z jellycat właśnie w dobrych liskach, też polecam. Chyba najmilsze pluszakami poza Bukowskim ❤️👌
Gusia_ lubi tę wiadomość
-
Wam też waga stanęła w miejscu albo spadła? Ja dziś się ważyłam i ważę mniej niż tydzień temu.
Duży brzuch i szczupłe ciało to nie jest dobre połączenie jednak 😵💫
Aż się zmartwiłam czy mała coś przybiera jeszcze na wadze? Dowiem się w środę dopiero na ostatniej wizycie. -
Nie znałam tego, jakie pomysłowe pluszaki 😄 np ta kreweta! https://hlonda6.pl/przytulanki/3631778-jellycat-przytulanka-sheldon-krewetka-22cm-670983113099?gad_source=1&gad_campaignid=22176580998&gbraid=0AAAAAoOPqq3SnXyAvzlKn7k70Un-VprNc&gclid=CjwKCAjw3MXBBhAzEiwA0vLXQd_tBzUCRKWxmdgVo80LXN6xkNPa59uyvskcBgqUxdXRlD3z0imjOhoCsaEQAvD_BwE38👩& 37🧔
Kariotypy ✅️
-
magdalena321 wrote:Wam też waga stanęła w miejscu albo spadła? Ja dziś się ważyłam i ważę mniej niż tydzień temu.
Duży brzuch i szczupłe ciało to nie jest dobre połączenie jednak 😵💫
Aż się zmartwiłam czy mała coś przybiera jeszcze na wadze? Dowiem się w środę dopiero na ostatniej wizycie.38👩& 37🧔
Kariotypy ✅️
-
No mają drogo, prawda. Na przestrzeni 4 lat ich ceny mega skoczyły, jeszcze niedawno były znacznie tańsze … Mimo to mam zwyczaj, że każdej przed porodem kupowałam ich pluszaka, więc chciałam teraz też małej coś zamówić i wzięłam pieska. A starszym na dzień dziecka po innym pluszaku od nich już jak robiłam zakupy i po książce do Albika. Myślę, że się ucieszą
-
Nosa wrote:Nie znałam tego, jakie pomysłowe pluszaki 😄 np ta kreweta! https://hlonda6.pl/przytulanki/3631778-jellycat-przytulanka-sheldon-krewetka-22cm-670983113099?gad_source=1&gad_campaignid=22176580998&gbraid=0AAAAAoOPqq3SnXyAvzlKn7k70Un-VprNc&gclid=CjwKCAjw3MXBBhAzEiwA0vLXQd_tBzUCRKWxmdgVo80LXN6xkNPa59uyvskcBgqUxdXRlD3z0imjOhoCsaEQAvD_BwE
Też z ciekawości sprawdziłam i zobaczyłam tą krewetkę 😜 moja córka nigdy jakoś specjalnie nie spała z pluszakami, owszem było ich od cholery w domu bo gdzie się nie szło czy dostało czy zbierało jakieś naklejki itd.. W efekcie została ich cała szuflada pod jej łóżkiem i trochę w takim koszu w pokoju ma ale nawet tam nie zagląda. A ile już gdzieś oddałam albo były pomalowane brudne i poszły do wyrzucenia to nie zliczę 🤡 -
Nosa wrote:Mi spadła ponad 0,5kg, na pewno nie kwestia diety ani nic tym razem.
Mi właśnie też 0,7 kg na wadze mniej i taki zonk. A czułam jakbym przytyła bo czuję się taka „nawodniona”. No nic zobaczymy w środę co i jak 🤷🏻♀️ -
Powiem Wam ze warto droższe pluszaki kupowac mimo wszystko. Ja mam z nici parę i mają już z 20 lat i nic im nie jest a prałam je w pralce. Owszem nie miałam ich za bobasa więc nie miętosiłam ich az tak ale widać jakość w tkaninie właśnie po praniach.
Gusia_, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Elza luzik ja tak samo 😅 Co do pluszaków to też podzielam opinie Katikat, moje dziewczynki akurat turbo kochają pluszaki a jak na złość nie dostają ich za często od innych, więc na dzień dziecka czy święta sama im zamawiam i potem właśnie z nimi śpią albo jeżdżą wszędzie 😅 Najczęściej właśnie kupuje jellycat albo bukowski. Mimo prań i przytulania wyglądają nadal super, a niektóre mają 4 lata już. No ale to też właśnie u nas raczej taki wydatek z okazji jakiegoś święta, bo poza tym mi szkoda kasy na takie maskotki
-
Elza1234 wrote:Ja ogólnie dobre liski uwielbiam. Jakbym miała kasę to wykupiłabym pół rzeczy tam 🙈
To mnie się podobają znowu te rzeczy z Little Dutch.
Przecudne, wszystkie. Od mat po te takie edukacyjne zabawki drewniane itd. Pierwszy raz zobaczyłam je u mojej przyjaciółki jak opiekowałam się jej córką przez pół roku jakoś, później gdzieś w Internecie widziałam i teraz mojej małej kupiłam taką sarenkę z pozytywką właśnie na dobrych liskach ☺️ -
Elza1234 wrote:Ja ogólnie dobre liski uwielbiam. Jakbym miała kasę to wykupiłabym pół rzeczy tam 🙈
Elza1234, Gusia_, Kindziukowa lubią tę wiadomość