CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurczę rzeczywiście jutro się będzie działo ❤️ trzymam również kciuki 🙏
Przytulam za smutki i wahania nastrojów 🫂
Co do przekąsek przez to że miałam poród ekspresowy to nic nie zjadłam w trakcie, ale zaraz po porodzie batony musli i żelki pochłonęłam w sekundę. Do tego mąż musiał biec mi po pizzę 🤪 -
Karola3xJ:D wrote:Czyli kto jutro ma ważne wizyty?
Awokado z torbielą,Blackapple z obrotem i KKK indukcję tak?
Luna leży , Szkodnik czeka na oksy jutro?
Szarotka zacnie wyglądaliście ! Z twarzy to nawet tak kwitnąco 😅 Kieckę masz totalnie w moich kolorach 😍
Paulinaaa a co u Ciebie???
Dziewczyny z poczuciem straconego czasu. Przypomnę Wam tylko, że ja 24 lutego miałam pierwszy dzień urlopu i potem zaplanowane L4. I to był pierwszy dzień szpitala i uziemienia. Dwa miesiące później urodziłam… proszę mi tu nie mówić o niewykorzystanym czasie w ciąży 😅😅😅 -
Pozdrawiam z SORu 🙃 bolal mnie dziwnie brzuch na gorze, czyściło, ciśnienie 140-150/90, to pojechaliśmy. Z małym wszystko ok, skurczy brak, ale wyszło mi odrobinę podwyzszone CRP i enzymy trzustkowe, zostaje do obserwacji do rana na razie, rano decyzja co dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja, 01:12
-
Oj, nie dobrze Nosa; oby to tylko podrażnienie po jedzeniu było, a nie nic więcej.
U mnie jakaś gruba akcja, bo karetki i inne jeżdżą non stop, gdzieś tak od około godziny... eh.
Dla wszystkich MAM tych bardziej i mniej doświadczonych dużo cierpliwości, miłości i wzajemnej nauki siebie ❤️🌸Luna30, Anuncja lubią tę wiadomość
Aniela ❤️ 4020g, 57cm, 06.06.2025 -
Mamusie, wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy 💐
Nosa, ojej biedna jesteś, noc pewnie nieprzespana. Daj znać co lekarze mówiąLuna30 lubi tę wiadomość
Zespół Sjögrena, Endometrioza, Przegroda macicy
SYN 🩵👶🏼 12.2019
09.2021 💔
09.2024 💔
15.10.24 beta 6,26
16.10. 2024 ⏸️ na tescie w łazience
19.10.24 beta 141,7
21.10.24 beta 454,8
04.11.24 🦐 6,3 mm
21.11.24 🧸 20,2 mm
05.12.24 ❤️ 40,4 mm / usłyszałam bicie serducha
13.12.24 USG genetyczne OK 🩵 jest 6 cm chłopaka -
Nosa wrote:Pozdrawiam z SORu 🙃 bolal mnie dziwnie brzuch na gorze, czyściło, ciśnienie 140-150/90, to pojechaliśmy. Z małym wszystko ok, skurczy brak, ale wyszło mi odrobinę podwyzszone CRP i enzymy trzustkowe, zostaje do obserwacji do rana na razie, rano decyzja co dalej.
Amoze czasem sa takie dni,że karetka tak jeżdżą bo jest tyle wezwań. Uwielbiałam takie dni w robocie😅amoze lubi tę wiadomość
-
Do łożysko i bejbika zarzutów brak, do trzustki trochę, że może ta cukrzyca ciazowa coś miesza. Czekam na poranne wyniki krwi i konsultacje z gastroenterologiem. Ktg numer trzy w toku. Ale naładowali mnie elektrolitami, ciśnienie już super🫣 oby trzustka ok i to tylko lekkie zatrucie to odeśpię w domu.
Luna30, Elza1234, Lauraa, Werzol, amoze, Yumi, ezra lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Zobaczymy. Rano mu rozwierciła plombe i dała lekarstwo,teraz mu rozwierciła lekarstwo,wyczyściła ropę i dała antybiotyk na 7 dni. On kurcze za każdym razem to samo. Dziurka taka,że wygląda jak lekko skruszony ząb,no ciężko dojrzeć że tam coś jest. Robią mu to na raz,czyli wiercenie i plomba. Po miesiącu ból zęba,ropa,antybiotyk,rozwiercanie i za jakiś czas rwanie. Zęby ma po mnie chyba....Kasy tyle płacić a później ząb do śmieci...Kazdy mówi,ze zrobi a każdy kończy tak samo. Martwi mnie to.
Jutro mialam tyle planów ale zostawię go w domu bo szkoda ,żeby z tym zębem się męczył w przedszkolu bo to świeże. Takze i dzisiejsze plany i jutrzejsze poszły się paść
A zdjęcie rtg panoramiczne zrobić? Wyleczyć każdą nawet mała dziurkę to prochnica nie będzie się przenosić. Tak znajomibzrobili z corka. I odpukać w niemalowane sookoj. Oni to wgl w narkozie jej wszystko wyleczyli -
Luna30, Blackapple, przygodami66, Elza1234, awokado 🥑, Lauraa, xSmerfetkax, Alex_92, Klaudek11, Werzol, Revolutionary , amoze, Anuncja, Lola93, Moooniii, Katikat, Yumi, CelinaJan, Margareetka, ezra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Zaraz jadę na pobranie krwi i wejdę po kwiaty dla teściowej. Mamie kupiłam krem który lubi, od braci też dostanie kwiaty. Ja na dzień mamy dostałam pobudkę przed szóstą 😝
Powodzenia dziewczyny wizytujące, oby ten dzień przyniósł tylko dobre wieści:)Luna30 lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego mamuśki! 💕
My w tym roku kupilismy po fajnym zestawie kosmetyków dla mojej mamy i teściowej.
Nosa wspolczuje nocnych przygód, mam nadzieje, ze nic poważnego…
Blackapple trzymam kciuki! Avocado za Twoją wizytę dziś też ❤️ niech tu się dziś zaroi od dobrych wieści
Szkodnik no i oczywiście niech u Ciebie też już się zadzieje, żebyś się nie męczyła. Co do przebicia pęcherza co ktoś napisał to raz miałam, po 4 godzinach skurczów na oxy jak akcja szła powoli, ale już rozwarcie było jakieś tam konkretne i tylko w takiej sytuacji uważam że to ma sens - jak już poród jest zaawansowany tylko się przedłuża. W innej absolutnie bym się nie zgodziła więcej w swoim przypadku, bo skurcze po przebiciu tego pęcherza były dla mnie pod względem bólu ok rop ne 🫣 no okropne.
Mój prezentem na dzień mamy chyba jest to, że dzieciaki dały pospać. Młodsza dopiero wstała niedawno a starsza jeszcze śpi. Chyba ta deszczowa pogoda tak na nie podziałała
Blackapple, awokado 🥑 lubią tę wiadomość