CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola raz pisałam o tej pełni ja, raz chyba Truskawka? Fakt faktem coś w tym jest. Jak przyjechałam byłam jedyną ciężarną taka do porodu, wczoraj przybyły 4 na oddziale 🫣
No powiem Wam, że poród był szybki. Zadzwoniłam do męża od razu jak odeszły wody, a dotarł 20 minut przed parciem 🫣 bo wiadomo musiał zorganizować teściową itd. Ale cieszę się, że ze mną był
Karola jak się czujesz? -
Gratulacje Gusia 😍
Truskawkowa pelnia ma być dzisiaj. Kolejna okazja dopiero w 2043:) mnie pół nocy męczyły pobolewania...naprawdę chciałabym już urodzić 🙃
Co ciekawe termin mam na równiutko 2tyg od jutra. Haha. Ale termin z miesiączki z usg wcześniej. Ja jednak uważam że ten z miesiączki jest prawidłowy. Więc nie obrażę się jak się coś ruszyale chyba jeszcze nie ma tłoku? 4 rodzace nie brzmi dużo jak dla mnie
ale może kwestia szpitala...
Powodzenia dla Magdaleny!
magdalena321 lubi tę wiadomość
-
Luna30 wrote:Gratulacje Gusia 😍
Truskawkowa pelnia ma być dzisiaj. Kolejna okazja dopiero w 2043:) mnie pół nocy męczyły pobolewania...naprawdę chciałabym już urodzić 🙃
Co ciekawe termin mam na równiutko 2tyg od jutra. Haha. Ale termin z miesiączki z usg wcześniej. Ja jednak uważam że ten z miesiączki jest prawidłowy. Więc nie obrażę się jak się coś ruszyale chyba jeszcze nie ma tłoku? 4 rodzace nie brzmi dużo jak dla mnie
ale może kwestia szpitala...
Powodzenia dla Magdaleny!
Dziękuję! Ja już zaliczyłam biegunkę z nerwów, teraz mi nie dobrze ale staram się nie zwymiotować bo mam i tak już pusty żołądek a za godzinę trzeba wziąć tabletki no i tak od 3.00 leżę i myślę 😆🥹 -
Karola właśnie do wczoraj byłam, a Ty wczoraj to cc, więc minęłyśmy się 1:1 🙈
Teraz to siedzę i odciągam laktatorem na spokojnie w domu, bo Młody się obudził posikupany do tego stopnia, że zanim go Stary ogarnął tobym tak wściekły, że cyckiem gardził i pociągnął z butelki 🫠🫠🫠 będzie na później
Gosia kurde przywracasz nadzieję w normalne porody xDGusia_ lubi tę wiadomość
-
Kkk77 teraz do mnie doszło, że Ty już wypisana.
Trochę mi się miesza w głowie po tej morfinie.
Magdalena321 wszystkie oczy na Ciebie dzisiaj. I wszystkie kciuki! Chyba że ktoś jeszcze a zapomniałam to sorki. Ja cewnik ściągnięty, za chwilę wypad pod kolejny prysznic zaczynamy powrót do życiamagdalena321 lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Kkk77 teraz do mnie doszło, że Ty już wypisana.
Trochę mi się miesza w głowie po tej morfinie.
Magdalena321 wszystkie oczy na Ciebie dzisiaj. I wszystkie kciuki! Chyba że ktoś jeszcze a zapomniałam to sorki. Ja cewnik ściągnięty, za chwilę wypad pod kolejny prysznic zaczynamy powrót do życia
Dzięki 🥰 a miałaś małą na noc i cewnik miałaś cały czas? Jak rana? Po ilu godzinach wstałaś? -
Gusia gratulacje 🩷 nareszcie koniec oczekiwania dla Ciebie 🙂
magdalena321, Gusia_ lubią tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:Dzięki 🥰 a miałaś małą na noc i cewnik miałaś cały czas? Jak rana? Po ilu godzinach wstałaś?
Cewnik wyciagneli przed chwilą. Wstałam po 6 h ale później kazali leżeć do 4 rano. Rana spoko ale brzuch bolimagdalena321 lubi tę wiadomość
-
Gusia gratulacje! Świetnie, że tak szybko poszło 😀 dużo zdrowia dla Was!
Magdalena, trzymamy za Was kciuki! Będzie dobrze ❤️ jeszcze trochę i będziesz tulić malucha 😉
Tak padłam spać, że nawet na siku nie wstawałam 😳 aż dziwne uczucie
To co, zaczynamy dzisiaj szturm na porodówki? 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:05
Gusia_, magdalena321 lubią tę wiadomość
-
Oddział patologii w moim mieście to istna patologia. Porody naturalne za wszelką cenę, nawet kosztem zdrowia i życia matki. To co tu widzę przechodzi ludzkie pojęcie, byleby statystyki się zgadzały, jestem przerażona. Czekam na obchód, jak na ścięcie… 😭
-
Karola3xJ:D wrote:Mała zabrali o 23 do 4 bo cukier jej spadał.
Cewnik wyciagneli przed chwilą. Wstałam po 6 h ale później kazali leżeć do 4 rano. Rana spoko ale brzuch boli
Ahh no ale czemu kazali Ci leżeć? Mi mówią tu że jak spionizuja to mam dużo chodzić i nie kłaść się często. Z tym cewnikiem da się chodzić?