CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się pojawiają apartamenty nad morzem 🙈 ktoś mi sugeruje, że potrzebuje urlopu czy co 🤣
Pozdrowionka z pierwszego nocnego karmienia 🙏
Dzisiaj u nas się pojawił pierwszy śmiech na głos 🥺 i zamiast snu w wózku na spacerach - oglądanie liści 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 00:36
Elza1234, Werzol, kasssia, amoze lubią tę wiadomość
-
Anabbit wrote:Dziewczyny, jestem w szoku. Moje dziecko, które zawsze wstaje co 3-4 godziny, właśnie zrobiło prawie 7 godzinną przerwę między karmieniami 🤯🤯🤯
Ten śmiech jest zabawny, wczoraj do mojej mamy tak się śmiał zamiast jeść, a potem byl zły😄
U mnie prezent marzeń się pojawia, ale oglądałam ich stronę ostatnio. Ovufriend idzie w zarabianie kasy.Lauraa lubi tę wiadomość
-
koktajlowa wrote:Ej co to się stanęło, że nikt nie pisze 🤔 się zepsuło czy każda pochłonięta macierzyństwem 😄
W dodatku ja mam jakieś głupie reklamy pomiędzy postami. Wydaje mi się, że nie było tego.
@Elza jak sytuacja po meningokokach?
Dzisiaj zaczynamy rehabilitację, także ciekawa jestem co to będziekoktajlowa lubi tę wiadomość
-
Lauraa wrote:Mi się pojawiają apartamenty nad morzem 🙈 ktoś mi sugeruje, że potrzebuje urlopu czy co 🤣
Pozdrowionka z pierwszego nocnego karmienia 🙏
Dzisiaj u nas się pojawił pierwszy śmiech na głos 🥺 i zamiast snu w wózku na spacerach - oglądanie liści 🥹Lauraa lubi tę wiadomość
-
A my dzisiaj mamy kardiologa. 3majcie kciuki proszę!
Mam też wynik tych troponin 107. Było 200 przy wypisie ale i tak chyba sporo...zobaczymy co kardiolog powie.
Wgl chyba zaczniemy już szczepienia p.grypie. Bo ponoć jest szybciej w tym sezonie. A skoro mamy małego najważniejsze żeby miał szybko ochronę. Ogólnie to pocz października szczepiliśmy córkę ale teraz chcemy wczrsniej. Ma moje myślenie sens ? Wie ktos:)? Może Karola ? -
Luna30 wrote:A my dzisiaj mamy kardiologa. 3majcie kciuki proszę!
Mam też wynik tych troponin 107. Było 200 przy wypisie ale i tak chyba sporo...zobaczymy co kardiolog powie.
Wgl chyba zaczniemy już szczepienia p.grypie. Bo ponoć jest szybciej w tym sezonie. A skoro mamy małego najważniejsze żeby miał szybko ochronę. Ogólnie to pocz października szczepiliśmy córkę ale teraz chcemy wczrsniej. Ma moje myślenie sens ? Wie ktos:)? Może Karola ?
Chociaż teraz tak obserwuje i widzę,że zmieniają się okresy fali zachorowań. Wczoraj się tak właśnie zastanawiałam kiedy przyjdzie fala rsv o grypy, pomału zaczynam patrzeć na raporty zachorowań.
W pracy jak byłam i się testowało tych ludzi to w sumie my wiedzieliśmy od razu czy jest fala czy nie. -
Luna30 wrote:A my dzisiaj mamy kardiologa. 3majcie kciuki proszę!
Wgl chyba zaczniemy już szczepienia p.grypie. Bo ponoć jest szybciej w tym sezonie. A skoro mamy małego najważniejsze żeby miał szybko ochronę. Ogólnie to pocz października szczepiliśmy córkę ale teraz chcemy wczrsniej. Ma moje myślenie sens ? Wie ktos:)? Może Karola ?
My się też zaszczepimy, bo młoda dopiero zima będzie mogła
Myślę, że wrzesień już będzie też ok
-
xSmerfetkax wrote:Hej! Dziewczyny może głupie pytanie a może nie, jak mały wczoraj miał 37.8 po szczepieniu, dostał syrop a dzisiaj już będzie git to można iść na spacer? 🤔
Możesz iść nawet z gorączką jeśli młody dobrze się czujew sensie jak się nie przelewa przez ręce i widać że nie jest rozdrażniony, to luz
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Mi się wyświetla gruba baba z dupskiem na całą szerokość okienka "Wszyscy śmiali się z niego, kiedy się z nią ożenił, a teraz spójrzcie na nią" 🤣 I jeszcze rak na paznokciach
Od dwóch dni mamy pierwsze próby łapania, jeszcze grzechotka w łapie nie siedzi, ale już łapie sobie koszulkę. I wczoraj robił samolot, mam wrażenie, że szybko zacznie pełzać.
Super, że Wasze dzieciaczki zaczynają się już śmiać 😍 U nas czasem jest taki okrzyk radościLauraa lubi tę wiadomość
-
Na telefonie wam te reklamy wyskakują? Ja nic nie mam
U nas dzisiaj parno i pochmurno, także pewnie walnie deszczem później. Ale akurat cieszę się, bo jest 8:30 a ja się kleje już..
-
Na telefonie przez przeglądarkę.
Mój młody po jedzeniu o 4 urządził sobie czas na zabawę do 5.30🤡ja jeszcze dospałam, ale mój niemąż wstaje zawsze przed 6 więc jest zombie.
Idziemy dziś na pogrzeb, ciężko z taką pogodą. Oby młody dobrze zniósł. I oby nie narobił w kościele albo na cmentarzu, bo ostatnio aż bokiem mu wychodzi. Zaczął zauważać swoje nogi i je łapać nieśmiało.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:45
Lauraa lubi tę wiadomość
-
Nineq wrote:Na telefonie przez przeglądarkę.
Mój młody po jedzeniu o 4 urządził sobie czas na zabawę do 5.30🤡ja jeszcze dospałam, ale mój niemąż wstaje zawsze przed 6 więc jest zombie.
Idziemy dziś na pogrzeb, ciężko z taką pogodą. Oby młody dobrze zniósł. I oby nie narobił w kościele albo na cmentarzu, bo ostatnio aż bokiem mu wychodzi. Zaczął zauważać swoje nogi i je łapać nieśmiało.
Werzol, Lauraa lubią tę wiadomość
-
Elza u mnie te same reklamy
Co do upałów to my wczoraj mieliśmy większość dnia poza domem, zaczęłam od mojej fizjo a później jeździliśmy oglądać płytki, byliśmy na obiedzie itd i podziwiam małą że tak ładnie do wszystko zniosła. Trochę płakała wieczorem ale to mógł być serio nadmiar bodźców
Nineq u nas też są kupy bokiem, wczoraj trafiło na tatę, a że nie ogarnął przekładając ją z wózka do fotelika to praliśmy już wkładkę z fotelika 😬