X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się pojawiają apartamenty nad morzem 🙈 ktoś mi sugeruje, że potrzebuje urlopu czy co 🤣
    Pozdrowionka z pierwszego nocnego karmienia 🙏

Dzisiaj u nas się pojawił pierwszy śmiech na głos 🥺 i zamiast snu w wózku na spacerach - oglądanie liści 🥹

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2025, 00:36

Elza1234, Werzol, kasssia, amoze lubią tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza też kilka dni temu, jakoś przed weekendem, zaczęła się śmiać głos. Jakie to kochane ♥️

Lauraa, amoze lubią tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 04:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem w szoku. Moje dziecko, które zawsze wstaje co 3-4 godziny, właśnie zrobiło prawie 7 godzinną przerwę między karmieniami 🤯🤯🤯

Luna30, Lauraa, Werzol, kasssia, Revolutionary , amoze lubią tę wiadomość

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Dziewczyny, jestem w szoku. Moje dziecko, które zawsze wstaje co 3-4 godziny, właśnie zrobiło prawie 7 godzinną przerwę między karmieniami 🤯🤯🤯
    To jest piękna sprawa. Ja za pierwszym razem budziłam się i nadsłuchiwałam czy młody żyje.

Ten śmiech jest zabawny, wczoraj do mojej mamy tak się śmiał zamiast jeść, a potem byl zły😄

U mnie prezent marzeń się pojawia, ale oglądałam ich stronę ostatnio. Ovufriend idzie w zarabianie kasy.

Lauraa lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sandały które oglądałam jakiś czas temu..

Mlody właśnie je a ja bardzo potrzebuje się przebrać ech.. nie cierpię tego

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koktajlowa wrote:
    Ej co to się stanęło, że nikt nie pisze 🤔 się zepsuło czy każda pochłonięta macierzyństwem 😄

W dodatku ja mam jakieś głupie reklamy pomiędzy postami. Wydaje mi się, że nie było tego.

@Elza jak sytuacja po meningokokach?
    Jakby nigdy nic, nawet śladu po wkłuciu nie ma
    Dzisiaj zaczynamy rehabilitację, także ciekawa jestem co to będzie

koktajlowa lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa wrote:
    Mi się pojawiają apartamenty nad morzem 🙈 ktoś mi sugeruje, że potrzebuje urlopu czy co 🤣
    Pozdrowionka z pierwszego nocnego karmienia 🙏

Dzisiaj u nas się pojawił pierwszy śmiech na głos 🥺 i zamiast snu w wózku na spacerach - oglądanie liści 🥹
    U mnie spacer teraz to właśnie bieganie spod drzewa do drzewa, inaczej są krzyki

Lauraa lubi tę wiadomość

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj mamy kardiologa. 3majcie kciuki proszę!
    Mam też wynik tych troponin 107. Było 200 przy wypisie ale i tak chyba sporo...:( zobaczymy co kardiolog powie.

Wgl chyba zaczniemy już szczepienia p.grypie. Bo ponoć jest szybciej w tym sezonie. A skoro mamy małego najważniejsze żeby miał szybko ochronę. Ogólnie to pocz października szczepiliśmy córkę ale teraz chcemy wczrsniej. Ma moje myślenie sens ? Wie ktos:)? Może Karola ?

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna30 wrote:
    Mam też wynik tych troponin 107. Było 200 przy wypisie ale i tak chyba sporo...:( zobaczymy co kardiolog powie.

Wgl chyba zaczniemy już szczepienia p.grypie. Bo ponoć jest szybciej w tym sezonie. A skoro mamy małego najważniejsze żeby miał szybko ochronę. Ogólnie to pocz października szczepiliśmy córkę ale teraz chcemy wczrsniej. Ma moje myślenie sens ? Wie ktos:)? Może Karola ?
    Ten październik to jest ideolo.
    Chociaż teraz tak obserwuje i widzę,że zmieniają się okresy fali zachorowań. Wczoraj się tak właśnie zastanawiałam kiedy przyjdzie fala rsv o grypy, pomału zaczynam patrzeć na raporty zachorowań.
    W pracy jak byłam i się testowało tych ludzi to w sumie my wiedzieliśmy od razu czy jest fala czy nie.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna30 wrote:

Też mi koleżanka mówiła, że już są.
    My się też zaszczepimy, bo młoda dopiero zima będzie mogła
    Myślę, że wrzesień już będzie też ok :)

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Dziewczyny może głupie pytanie a może nie, jak mały wczoraj miał 37.8 po szczepieniu, dostał syrop a dzisiaj już będzie git to można iść na spacer? 🤔

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna kciuki.
    Jak tam nasze dzieci po szczepieniach?

Co do reklam....mi się wyświetlają jakieś brodawki pod pachami....wolałabym co innego😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2025, 07:30

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Hej! Dziewczyny może głupie pytanie a może nie, jak mały wczoraj miał 37.8 po szczepieniu, dostał syrop a dzisiaj już będzie git to można iść na spacer? 🤔

Możesz iść nawet z gorączką jeśli młody dobrze się czuje :) w sensie jak się nie przelewa przez ręce i widać że nie jest rozdrażniony, to luz

xSmerfetkax lubi tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę u nas dziś 28 stopni, a jutro 18 i burza i deszcze. A my akurat na festyn i na budowę z małym mamy jechać 🫣

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wyświetla gruba baba z dupskiem na całą szerokość okienka "Wszyscy śmiali się z niego, kiedy się z nią ożenił, a teraz spójrzcie na nią" 🤣 I jeszcze rak na paznokciach

Od dwóch dni mamy pierwsze próby łapania, jeszcze grzechotka w łapie nie siedzi, ale już łapie sobie koszulkę. I wczoraj robił samolot, mam wrażenie, że szybko zacznie pełzać.

Super, że Wasze dzieciaczki zaczynają się już śmiać 😍 U nas czasem jest taki okrzyk radości :)

Lauraa lubi tę wiadomość

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na telefonie wam te reklamy wyskakują? Ja nic nie mam
    U nas dzisiaj parno i pochmurno, także pewnie walnie deszczem później. Ale akurat cieszę się, bo jest 8:30 a ja się kleje już..

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na telefonie przez przeglądarkę.

Mój młody po jedzeniu o 4 urządził sobie czas na zabawę do 5.30🤡ja jeszcze dospałam, ale mój niemąż wstaje zawsze przed 6 więc jest zombie.

Idziemy dziś na pogrzeb, ciężko z taką pogodą. Oby młody dobrze zniósł. I oby nie narobił w kościele albo na cmentarzu, bo ostatnio aż bokiem mu wychodzi. Zaczął zauważać swoje nogi i je łapać nieśmiało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2025, 08:45

Lauraa lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Na telefonie przez przeglądarkę.

Mój młody po jedzeniu o 4 urządził sobie czas na zabawę do 5.30🤡ja jeszcze dospałam, ale mój niemąż wstaje zawsze przed 6 więc jest zombie.

Idziemy dziś na pogrzeb, ciężko z taką pogodą. Oby młody dobrze zniósł. I oby nie narobił w kościele albo na cmentarzu, bo ostatnio aż bokiem mu wychodzi. Zaczął zauważać swoje nogi i je łapać nieśmiało.
    A dobra widzę, to ja mam ciagle reklamy żebym zwiększyła szanse na płodność 🤡

Werzol, Lauraa lubią tę wiadomość

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza u mnie te same reklamy

Co do upałów to my wczoraj mieliśmy większość dnia poza domem, zaczęłam od mojej fizjo a później jeździliśmy oglądać płytki, byliśmy na obiedzie itd i podziwiam małą że tak ładnie do wszystko zniosła. Trochę płakała wieczorem ale to mógł być serio nadmiar bodźców

Nineq u nas też są kupy bokiem, wczoraj trafiło na tatę, a że nie ogarnął przekładając ją z wózka do fotelika to praliśmy już wkładkę z fotelika 😬

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 5 września 2025, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, na telefonie.

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
‹‹ 2168 2169 2170 2171 2172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ