Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trochę chce odpocząć przez weekend od internetu, ale jakbyście myły te okna to daje znać, że podróbka raypatha z allegro (zepter się nazywa, 17.50 za sztukę, więc i tak drożej niż te z temu) zostawia mniej smug niż ściereczka do okien marki własnej Auchan, ale jednak więcej niż ściereczka do okien Viledy. I wszystko i tak najpierw jechałam płynem do szyb, w szczególności, że mam wszędzie jakieś paskudne gołębie odbite od zewnątrz, głupie to to, wpada w szyby.

Za to super zbiera kurze na sucho, tym jestem zachwycona, tu akurat pronto będzie zbędne i całkiem ok ściera lekko tłuste plamy po jedzeniu w kuchni.

No, ale jeśli ten raypath nie ma znacząco wyższego poziomu (a wątpię, żeby miał) to szkoda na to kasy.

Zdrówka dla córeczki Anabbit i trzymajcie się tam wszyscy z tymi lękami separacyjnymi.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w nocy tez kolejne oa. Od 00:30 do 3:20 wspinała sie po mnie, kopała, wchodziła w czworaki, siadała. Już myślałam, że oszaleje.
    Tak się złożyło, że moja koleżanka wczoraj urodziła, więc miałam z kim klikać w nocy, bo też jej się trafił cycoholik wiszący na niej od pierwszej nocy 😅

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka, cały grudzień i styczeń mieliśmy takie OA😔myślałam, że już przestał, ale dziś noc znowu. Mam nadzieję, że tak jak u Ciebie też jednorazowa akcja.

Jak Wasze dzieci usiadły, te początki, też siedziały, ze plecy były zaokrąglone? Kiedy zaczęły się prostować?

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz okna ostatnio były myte na początku mojej ciąży jak się wprowadzaliśmy xd ale tak się źle czułam, że zadzwoniłam po panią, która czasem sprząta u moich rodziców 🙈 także no. Po takim czasie to są już matowe xD

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit jak się czuje laleczka? 😉

U mnie rok temu na wiosne mama okna myła 😅 Ale to jest totalnie bezsensowne - minus mieszkania obok lasu. Drzewa tak pylą,że okna i samochody w okresie wiosna/lato są pokryte grubą warstwą żóltego proszku. Serio to jest tragedia. I to mi właśnie przypomniało że musze kupić oczyszczacz/nawilżacz powietrza.

Moje dziecko nie chce jeść kaszek i owsianek. Najchętniej to jajka.
    Nocka taka sobie,co prawda bez OA ale tak się rzucała po łóżku ze ja prawie spadłam żeby jej miejsce zrobić 🙈 Jedna dobra rzecz wyszła z tej grającej zabawki- akurat wtedy napisała do mnie ta dziewczyna zuzu od czapek i udało mi się z nią dogadać co i jak- finalnie wzięlam dwie czapeczki i jedną dwustronną chustke - wyszlo 140zł.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Truskawka, wzięłam podobne zestawienie. Mam nadzieję, że w przyszłym tyg już mi wyśle, bo ratuje się jakąś byle jaką czapką z jesieni. 😑
    A mała lepiej. Dzięki, że pytasz. Ogólnie to po niej nie widać żeby coś jej dolegało, tylko właśnie wczoraj miała kaszel i skrzeczała strasznie. Dziś jeszcze nie odzyskała pełni głosu, ale słychać, że jest o wieeeele lepiej.
    Myślę, że faktycznie do poniedziałku przejdzie.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka, a próbowałaś jej np zrobić pieczoną kaszę manną z owocami lub placki jakieś na bazie kaszki i musu?
    Moja dziś zajadała się plackami twarogowymi. Kurde takie dobre były, że sama podjadalam 😅

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio z niezjedzonej kaszki robiłam gofry - Kameleon nie zjadł, ale my z córką wykończyłysmy wszystkie 🤣 Kameleon jest aktualnie giga fanem winogrona, kroję mu na ćwiartki i podaję widelcem do buzi, ile nie dam, to zje wszystko.

age.png
  • Grzegrzula Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Margareetka, cały grudzień i styczeń mieliśmy takie OA😔myślałam, że już przestał, ale dziś noc znowu. Mam nadzieję, że tak jak u Ciebie też jednorazowa akcja.

Jak Wasze dzieci usiadły, te początki, też siedziały, ze plecy były zaokrąglone? Kiedy zaczęły się prostować?

U nas z siedzeniem na początku to wręcz sie kładł na nogi w siadzie prostym i podlizywal paluszki u stóp. Chwile to zajęło nim zaczął prosto siedzieć, bardziej w tygodniach niż dniach.

age.png

age.png
‹‹ 2661 2662 2663 2664 2665
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ