Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to ja jeszcze przeżywam a i tak raz dziennie leci formuła. Dziś mam kryzys ogólnie..

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza. Najlepszego spóźnione dla małych i dużych kobiet :)
    Czy Wasze bobaski też takie jęczące, marudne i zmęczone były jak rozwijały nowe umiejętności? Siedzi, wspina się, stoi, krzyczy, prawie czworakuje, a przy tym tak marudzi, że idzie oszaleć. Druga drzemka trwa 30 minut a od 16 jest taka awantura, że cały blok słyszy. Jeszcze w nocy od 3, 4 nie chce sam spac i musimy go kłaść do nas. Zdzieli nas po twarzy i usypia w 5 sekund.
    Powiedzcie, że to się skończy niedługo... 😪

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq ja nie pomogę, bo moja wiecznie jęczy i marudzi, niezależnie czy się czegoś nowego uczy, czy nie xD
    Ale dziś to przeszła samą siebie. Dwie drzemki po 32 minuty przy pobudce o 6 rano 🙄 robię jej zaraz inhalacje i kładę spać, bo mam dość 🙃

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie ukrywam, ze mam tak piękne 3 dni ze boję się że się obudzę 😅
    Dni, podkreślę
    Noce u nas bez zmian 😅

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohh dzisiejszy dzień to kosmos 😵
    Wstała o 6, 4 drzemki po 20 minut.
    Cały dzień jęczy,stęka płacze. Ciągle tylko na rękach. Nawet nie miałam jak mleka odciągnąc bo co ją posadziłam to histeria.
    Obrażona na jedzenie,tylko mleko dziś.
    Ogolnie dzień tragedia.

Wy kładziecie już na nocne spanie a mi własnie wstała z drzemki 😵‍💫 To pojdzie spać po 21 🤷🏼‍♀️

Blondi jak u Ciebie sytuacja?

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że wam się dzieciaki aktualizują po prostu
    U nas też był taki tydzień marudzenia a potem wleciało siedzenie i czworakowanie
    Teraz się wspina ale to bez większych bóli
    Obstawiam kolejne marudy przed chodzeniem ale liczę że jeszcze trochę, nie spieszy mi się 😅

Właśnie Blondie - żyjesz?

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wybyliśmy na wczasy. Dzieci jak dzieci,cudów nie ma. Za to wkurzam sie na nocleg. Najgorszy ever.

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    My wybyliśmy na wczasy. Dzieci jak dzieci,cudów nie ma. Za to wkurzam sie na nocleg. Najgorszy ever.

A co jest nie tak? Znając Ciebie to musi być jakaś wspaniała historia

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas usypianie na noc się popsuło... Od kilku dni jest krzyk jakby go obdzierali ze skóry, a już tak ładnie zasypiał z tatą, a ja miałam chwilę dla siebie. Te nowe umiejętności mieszają mocno w głowie 🙈
    Do tego idą mu dwójki na dole, piłuje o te dziąsła czym się da.

Karola co jest nie tak z tym noclegiem?

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Myślę że wam się dzieciaki aktualizują po prostu
    U nas też był taki tydzień marudzenia a potem wleciało siedzenie i czworakowanie
    Teraz się wspina ale to bez większych bóli
    Obstawiam kolejne marudy przed chodzeniem ale liczę że jeszcze trochę, nie spieszy mi się 😅

Właśnie Blondie - żyjesz?
    Niech aktualizację wgrywa szybciej. Chociaż nie wiem co mu wtedy jeszcze zostanie, chodzenie i gadaniez?

Karola, a jak ogólnie Cypr? Bo o Dubaju to trąbią wszędzie, że ludzie pojechali, a tam wojna itd.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mnie zmiotło, ale już mi nieco lepiej. Mąż akurat fartem był w domu więc przejął małą na ten czas. Trochę też pogadaliśmy o naszej sytuacji i postawiłam sprawę dość brutalnie i jasno. Póki co widzę jakiś efekt, zobaczymy jak będzie dalej. Liczę na to, że nie wrócimy do punktu wyjścia.
    Dziś zaliczyliśmy intensywny dzień, bo mieliśmy trochę urzędowych spraw do ogarnięcia i skoczyliśmy na małe zakupy korzystając z okazji, że mamy opiekę dla małej.
    Gratuluję wszystkich nowych umiejętności, współczuję regresów. U nas jest różnie, ale już się przyzwyczaiłam. Mam jednak nadzieję, że j każdej z was jednak ten czas minie i dzieciaki przestaną być marudne.
    Podziwiam wszystkie mamy kpi, jesteście bohaterkami!
    Truskawka gratuluję zacnego zakupu lidlomixa. Poniekąd rozumiem twojego faceta, bo sama mam opory i lęki przed szczepieniami, ale szczepię. Inna sprawa, że wydaje mi się, że nasze obawy mają zupełnie inne podłoże. Fajnie, że jednak stawiasz na swoim i pilnujesz żeby mała była zaszczepiona.
    Elza gratuluję udanych dni.
    Karola daj znać co to za szajs z tym wyjazdem.

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Niech aktualizację wgrywa szybciej. Chociaż nie wiem co mu wtedy jeszcze zostanie, chodzenie i gadaniez?

Karola, a jak ogólnie Cypr? Bo o Dubaju to trąbią wszędzie, że ludzie pojechali, a tam wojna itd.
    Myślę że chodzenie gadanie i te wszystkie umiejętności w stylu papa żółwik piąteczka itd
    Do tego kolejne zęby 🤣 i tak się toczy do 18stki

age.png
‹‹ 2663 2664 2665 2666 2667
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ