CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie kupowałam jeszcze bo nasza nie staje na stopach ale właśnie wyszłam ze smyka są spoko po 60 złNineq wrote:Kupiła któraś z Was buty na zewnątrz? Młody chce stawać, w domu na boso to robi, ale na dworze nie postawię w samych skarpetkach. Nie chcę wydawać dużo kasy, bo zaraz z nich wyrośnie. Coś można kupić stacjonarnie?
Jeszcze możesz sobie u fizjomommy obejrzeć, ona w różnej kwocie pokazywała fajne -
U mnie dziś jakieś dziecko było w szoku, że mała nie chodzi jeszcze xD chyba przez to że ma już bliżej tych 80 cm23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Kurczę u nas idą jedynki i dwójki na górze, bo coś tam dalej też się przebiło. Idealny tydzień sobie wybrały, naprawdę 🫣
Ja dla dzieciaków lubię serię barefoot z CCC, zginają się mocno, są elastyczne i z naturalnej skóry. Dla córki teraz kupiłam za 130 zł. -
Nineq wrote:Ostrą aktualizację robi skoro wczoraj pisałaś, że długie OA, a dziś problem z drzemką.
Nasza noc to tragedia, odkąd żyje nie miał takiego problemu ze snem. Lecę na kawie tylko dziś☕️
Tylko właśnie zastanawiam się na co 🫣 czworakuje, siedzi, wstaje... Nie gaworzy jeszcze, więc może to to.
Nineq współczuję takich nocy 😓 -
Fizjomommy bardzo je polecaTanashi wrote:Kurczę u nas idą jedynki i dwójki na górze, bo coś tam dalej też się przebiło. Idealny tydzień sobie wybrały, naprawdę 🫣
Ja dla dzieciaków lubię serię barefoot z CCC, zginają się mocno, są elastyczne i z naturalnej skóry. Dla córki teraz kupiłam za 130 zł.
Także pewnie na wakacje pójdę do ccc po nie
Ja dzisiaj zaliczyłam dwa dwugodzinne spacery, 13 tys kroków, posikam się z radości dzisiaj 🙈
I chyba idzie małej druga dolna jedyna -