Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Annabit... 😂wybacz, ale dawno się tak nie uśmiałam. Masz "cudowną" teściową. Popełniam praktycznie same błędy, muszę zastosować się do jej rad.

Czy ma rady na spadające skarpetki dziecka? Wiem, ze babcie uwielbiają wnuki w nich widzieć. Niech poradzi co mam zrobić na spacerach, bo dziś młody zgubił. Nawet nie chcecie wiedzieć jak się na mnie babki starsze patrzyły.
    Musze nosić na zapas.

RAJSTOPKI ZAŁÓŻ
    A na to jeszcze skarpetki
    I do tego buciki,wiązane.
    Zawiąż wokół kostki ❤️

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chciałam iść na gordonki z Bubcią.
    Ale na stronie przeczytałam,że zgadzając się na udział w zajęciach automatycznie wyrażam zgodę na zdjęcia i filmy do publikacji i promocji w internecie.
    Troche słabo,nie uśmiecha mi się to 🫤

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:18

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Annabit, prawie poplułam się ze śmiechu xd 🤣

Truskawka to słabo w sumie, ja jak chodzę to zawsze mówię że się nie godzę i najwyżej zasłaniają twarz małej jak jest jakieś zbiorowe zdj
    Mam nadzieję że w żłobku też uszanują że nie chce żeby mała wstawiali

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:25

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:25

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka ja bym poprosiła o podstawę prawną, to nie jest imprezą masowa i nie mogą sobie tak z D*py publikować jak nie wyrażasz zgody.

Annabit wspaniałe rady, powieszę sobie na lodówce 😅 nie mów teściowej że dałam dziś młodemu pulpeta w całości do ręki, a nie na widelcu, bo trochę przypał :(

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą pomysł bujania dziecka w powietrzu w foteliku... 10 kg dziecka + 3 kg fotelika... Przepraszam, gdzie można zatrudnić Pudzianowskiego do tego zadania? XD

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Swoją drogą pomysł bujania dziecka w powietrzu w foteliku... 10 kg dziecka + 3 kg fotelika... Przepraszam, gdzie można zatrudnić Pudzianowskiego do tego zadania? XD
    Dołączam do pytania bo ja już nie jestem w stanie młodej znieść w foteliku do auta xD

Annabit dostałaś rady pt nikt nie pytał ale ci poradzę

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Annabit... 😂wybacz, ale dawno się tak nie uśmiałam. Masz "cudowną" teściową. Popełniam praktycznie same błędy, muszę zastosować się do jej rad.

Czy ma rady na spadające skarpetki dziecka? Wiem, ze babcie uwielbiają wnuki w nich widzieć. Niech poradzi co mam zrobić na spacerach, bo dziś młody zgubił. Nawet nie chcecie wiedzieć jak się na mnie babki starsze patrzyły.
    Musze nosić na zapas.

Mogę podpytać, ale Truskawka pewnie dobrze Ci radzi. Ja tylko dodam, że moja mimo skarpetek na nogach, wróciła ze spaceru z przykrytymi nóżkami pieluszka, bo wyrosną matka nie dała kocyka.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Truskawka ja bym poprosiła o podstawę prawną, to nie jest imprezą masowa i nie mogą sobie tak z D*py publikować jak nie wyrażasz zgody.

Annabit wspaniałe rady, powieszę sobie na lodówce 😅 nie mów teściowej że dałam dziś młodemu pulpeta w całości do ręki, a nie na widelcu, bo trochę przypał :(

Mam nadzieję, że masz dużą lodówka w nowym domu, bo będę wracać z updatemi.
    Widzisz, dajesz się bawić rękami jedzeniem, a potem będziesz zdziwiona że jeść nie umie

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:

Też powiedziałam teściowi, że ona jest za ciężka. Powiedział że szkoda, że nie mamy lekkiego bujaczka, bo on taki miał i zawsze usypiał mojego męża w nim.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiedziałam, że wam się spodobają rady i się czegoś nowego dowiecie. Świetnie się bawiła spisując je. Specjalne podziękowania należą się mojej córce, która zasnęła na rączkach po 20 min bujania. W końcu mogłam usiąść i je spisać (siedziałam na łóżku obok niej, zeby mi przypadkiem nie spadła)

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit dobrze, że teściowa dała te rady i teraz wszystkie wiemy co robić 🙈
    Jezu nie wiem co wszystkie babcie z tym jabluszkiem mają, bo nawet moja mama młodemu ostatnio ścierała jabłuszko z marchewka i dawała xd a ona z tych mocno postępowych.

Truskawka kurde no raczej nie mogą tak bez Twojej zgody udostępniać wizerunku tym bardziej dziecka...

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ostatnio do mnie z pytaniem, dlaczego nie sadzam małej na nocniku, skoro siedzi, niech się przyzwyczaja xD
    Ale zachowałam kulturę w odpowiedzi

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z drugim dzieckiem na szczęście skończyły się nieproszone rady 😅 chociaż u mnie w rodzinie nadal nie mogą patrzeć na to że daję dzieciom jogurty prosto z lodówki. Za moich czasów podgrzewało się Danonki w mikrofalówce. Takie z mikroplastikiem najlepsze 🤣

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:

Teściowa Annabit musi być nieźle przykokszona, o tym samym pomyślałam xD

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
‹‹ 2667 2668 2669 2670 2671
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ