CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq wrote:Annabit... 😂wybacz, ale dawno się tak nie uśmiałam. Masz "cudowną" teściową. Popełniam praktycznie same błędy, muszę zastosować się do jej rad.
Czy ma rady na spadające skarpetki dziecka? Wiem, ze babcie uwielbiają wnuki w nich widzieć. Niech poradzi co mam zrobić na spacerach, bo dziś młody zgubił. Nawet nie chcecie wiedzieć jak się na mnie babki starsze patrzyły.
Musze nosić na zapas.
RAJSTOPKI ZAŁÓŻ
A na to jeszcze skarpetki
I do tego buciki,wiązane.
Zawiąż wokół kostki ❤️
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Kurde chciałam iść na gordonki z Bubcią.
Ale na stronie przeczytałam,że zgadzając się na udział w zajęciach automatycznie wyrażam zgodę na zdjęcia i filmy do publikacji i promocji w internecie.
Troche słabo,nie uśmiecha mi się to 🫤Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:18
-
Ojej Annabit, prawie poplułam się ze śmiechu xd 🤣
Truskawka to słabo w sumie, ja jak chodzę to zawsze mówię że się nie godzę i najwyżej zasłaniają twarz małej jak jest jakieś zbiorowe zdj
Mam nadzieję że w żłobku też uszanują że nie chce żeby mała wstawialiWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:25
-
Truskawka ja bym poprosiła o podstawę prawną, to nie jest imprezą masowa i nie mogą sobie tak z D*py publikować jak nie wyrażasz zgody.
Annabit wspaniałe rady, powieszę sobie na lodówce 😅 nie mów teściowej że dałam dziś młodemu pulpeta w całości do ręki, a nie na widelcu, bo trochę przypał
-
Dołączam do pytania bo ja już nie jestem w stanie młodej znieść w foteliku do auta xDTanashi wrote:Swoją drogą pomysł bujania dziecka w powietrzu w foteliku... 10 kg dziecka + 3 kg fotelika... Przepraszam, gdzie można zatrudnić Pudzianowskiego do tego zadania?

Annabit dostałaś rady pt nikt nie pytał ale ci poradzę -
Nineq wrote:Annabit... 😂wybacz, ale dawno się tak nie uśmiałam. Masz "cudowną" teściową. Popełniam praktycznie same błędy, muszę zastosować się do jej rad.
Czy ma rady na spadające skarpetki dziecka? Wiem, ze babcie uwielbiają wnuki w nich widzieć. Niech poradzi co mam zrobić na spacerach, bo dziś młody zgubił. Nawet nie chcecie wiedzieć jak się na mnie babki starsze patrzyły.
Musze nosić na zapas.
Mogę podpytać, ale Truskawka pewnie dobrze Ci radzi. Ja tylko dodam, że moja mimo skarpetek na nogach, wróciła ze spaceru z przykrytymi nóżkami pieluszka, bo wyrosną matka nie dała kocyka. -
Tanashi wrote:Truskawka ja bym poprosiła o podstawę prawną, to nie jest imprezą masowa i nie mogą sobie tak z D*py publikować jak nie wyrażasz zgody.
Annabit wspaniałe rady, powieszę sobie na lodówce 😅 nie mów teściowej że dałam dziś młodemu pulpeta w całości do ręki, a nie na widelcu, bo trochę przypał
Mam nadzieję, że masz dużą lodówka w nowym domu, bo będę wracać z updatemi.
Widzisz, dajesz się bawić rękami jedzeniem, a potem będziesz zdziwiona że jeść nie umie -
Tanashi wrote:Swoją drogą pomysł bujania dziecka w powietrzu w foteliku... 10 kg dziecka + 3 kg fotelika... Przepraszam, gdzie można zatrudnić Pudzianowskiego do tego zadania?

Też powiedziałam teściowi, że ona jest za ciężka. Powiedział że szkoda, że nie mamy lekkiego bujaczka, bo on taki miał i zawsze usypiał mojego męża w nim. -
Tak wiedziałam, że wam się spodobają rady i się czegoś nowego dowiecie. Świetnie się bawiła spisując je. Specjalne podziękowania należą się mojej córce, która zasnęła na rączkach po 20 min bujania. W końcu mogłam usiąść i je spisać (siedziałam na łóżku obok niej, zeby mi przypadkiem nie spadła)
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Anabbit dobrze, że teściowa dała te rady i teraz wszystkie wiemy co robić 🙈
Jezu nie wiem co wszystkie babcie z tym jabluszkiem mają, bo nawet moja mama młodemu ostatnio ścierała jabłuszko z marchewka i dawała xd a ona z tych mocno postępowych.
Truskawka kurde no raczej nie mogą tak bez Twojej zgody udostępniać wizerunku tym bardziej dziecka... -
U mnie z drugim dzieckiem na szczęście skończyły się nieproszone rady 😅 chociaż u mnie w rodzinie nadal nie mogą patrzeć na to że daję dzieciom jogurty prosto z lodówki. Za moich czasów podgrzewało się Danonki w mikrofalówce. Takie z mikroplastikiem najlepsze 🤣
-
Tanashi wrote:Swoją drogą pomysł bujania dziecka w powietrzu w foteliku... 10 kg dziecka + 3 kg fotelika... Przepraszam, gdzie można zatrudnić Pudzianowskiego do tego zadania?

Teściowa Annabit musi być nieźle przykokszona, o tym samym pomyślałam xD23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍