Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    La Roche to masakra dla skóry.

Moja tez ma takie,myślę ,że to kwestia pyłków/pleśni

No mi cicaplast zawsze bardzo pomaga na skórę w sumie jako jedyny od nich.
    Eh mam nadzieję, że jednak nie alergia na pyłki, bo już sama się z tym użeram u siebie, tylko bardziej oczy, gardło i nos 😵‍💫

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zostawiłam Bubcie z ojcem bo chciałam sie umyć to jeeeezu,masakra. Taka histeria że prawie w bezdech wpadła... Musiał z nią stać w łazience obok wanny a ja do niej gadać ciągle. Jak tylko mnie zobaczyła to oczywiscie przeszło wszystko,szczęśliwe dziecko.
    Jutro mamy fizjoterapeute. Normalnie boje się,co tam będzie się działo jak ona ma taki humor...
    Widze,że ona probuje aktualizacje umiejętnosci zrobic.
    Łapie się za mnie albo za basen i podciaga się na kolankach staje. Probuje czworakować,ale zrobi tylko ruch reka noga druga reka noga i wraca na brzuch do pełzania

O ktorej podajecie dzieciom kolacje?
    I jak wstajecie to zaczynacie dzień od mleka czy od sniadania?

age.png
‹‹ 2659 2660 2661 2662 2663
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ