Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skorzystałyśmy dziś z pięknej pogody. Nawet tata się załapał na spacer. Ale nogi mi w dupę wlazły. Spałam tylko dwie godziny, ciągle latałam za mała, spacer, no non stop coś 🫣 Jeszcze dziś znowu się gościmy więc jak teraz się chwilę położyłam to umieram.
    Mała za to bardzo polubiła tego biegającego kraba. Kiedyś dostała, ale się go bała. Teraz lata za nim po całym domu. Ale dźwięk wyłączyłam xd

• Grzegrzula Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po 2 miesiacach zwalania wszystkich placzkow i humorkow na zęby w końcu są, dwie górne jedynki!! Jakze wyczekane.

Chyba już mamy komplet, dolne i gorne jedynki, raczkowanie, siadanie, stanie, chodzenie przy meblach. Powiedzcie prosze, że juz przestanie jeczec pół dnia i wejdziemy w jakas stabilizacje. Mam wrażenie, że od grudnia ktos nam dziecko podmienil, wczesniej radosne i bezproblemowe teraz taka maruda...

Blondi29, Elza1234 lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula gratulacje!!!! Życzę żeby Płaczki się zakończyły. Daj znać czy to już, bo ja czekam jeszcze na dwie górne jedynki i idąc twoim tokiem myślenia będzie spokój 🫣

Grzegrzula lubi tę wiadomość

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chyba idzie druga jedyna na dole, bo znowu coś jej ścieka z nosa do gardła i tak trze dziąsło że aż skrzypią te gryzaki.
    Zmiotło mnie z planszy dzisiaj to zatrucie.
    Zjadłam właśnie parę herbatników i kanapkę z dżemem i gorzką herbatkę, liczę że przestanie mnie tak żołądek boleć

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula jeszcze mogą iść górne dwójki tak jak u nas 😒

Znowu mi się coś posty nie chcą dodawać :/

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Grzegrzula gratulacje!!!! Życzę żeby Płaczki się zakończyły. Daj znać czy to już, bo ja czekam jeszcze na dwie górne jedynki i idąc twoim tokiem myślenia będzie spokój 🫣

Dam znać, daje jeszcze pare dni na marudki bo dopiero co sie przebily, takze jeszcze chwile pewnie beda dokuczac. Ale tak za tydzien bede wypatrywac oznak stabilizacji 😀

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit gratulacje 🎉🎉

To ja dodam, że u nas górne dwójki wyszły, już myślałam, że będzie spokój.... A tu zaczęło się coś dziać przy dolnych dwójkach 🤦

My też dziś korzystaliśmy z pogody i byliśmy na zajęciach z sensoryki dla maluchów. Te zajęcia tak go zmęczyły, że spał półtorej godziny w samochodzie, który nawet nie jechał, tylko stał zaparkowany pod domem.

Elza współczuję, zdrówka!

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Grzegrzula jeszcze mogą iść górne dwójki tak jak u nas 😒

Znowu mi się coś posty nie chcą dodawać :/

Dwójek niby nie widac, żeby coś sie działo takze modle sie o chwile oddechu.

Ile juz macie zębów?

A no i sie ludze ze dwojki jednak mniejsza to moze nie bedzie az takich dramatow

age.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula wrote:
    Dwójek niby nie widac, żeby coś sie działo takze modle sie o chwile oddechu.

Ile juz macie zębów?

A no i sie ludze ze dwojki jednak mniejsza to moze nie bedzie az takich dramatow

Mam wrażenie, że z jakiegoś powodu młody bardziej przeżywał jedną górną dwójkę niż tą jedynkę co teraz idzie. Z drugiej strony ta górna dwójka, która wyszła pierwsza obyła się bez dramatów.

No i mamy całkiem wyrośnięte dolne jedynki i jedną dwójkę górną. Druga górna dwójka tak wyszła w 1/5 a górna jedynka dopiero się zaczyna przebijać.

age.png
‹‹ 2657 2658 2659 2660 2661
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ