Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam parownice lidlową, ale okien nią akurat nie lubię myć, za to kanapy, materace itp się super mi nią myję.

Mam też mop parowy viledy i jego kocham i polecam serdecznie.

Zamówię sobie w takim razie podróby raypatha z allegro, są niedużo drożej niż zwykle ściereczki z mikrofibry, jak się nie sprawdza to będę mieć do samochodu i ścierania kurzy.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas za te 220 jeszcze były 3 ciasta w cenie, ale jak na influencerskie chrzciny przystało, zamówiłam dodatkowo słodki stół oprócz tortu 😂
    Chociaż co do cen to w naszej restauracji były 3 pakiety. 170/190/220. Każdy obejmował taką samą ilość jedzenia, różniły się potrawami i opcją modyfikacji

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym się pochwalić, że udało nam się skończyć remont mieszkania pod wynajem i w mniej niż tydzień znaleźliśmy chętnych 🎉 jeśli nic się nie wyjebie z umową i formalnościami, wprowadza się od soboty. Co oznacza zaoszczędzone 700 zł (płaciliśmy do tej pory czynsz za nie) i dodatkowy pieniążek z wynajmu 💸 apki H&M i NEXT, rozgrzewajcie się 🛍️🤑

Katikat, Blondi29, Karuzela, Blackapple, Elza1234 lubią tę wiadomość

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Katikat no u nas to samo. Człowieka czasem po prostu odcina.
    Co do imprezy w namiocie to zerknijcie jak zachowuje się właściciel terenu, bo domyślam się, że to pewnie będzie namiot na terenie jakiejś knajpy. My kiedyś trafiliśmy na mega ulewę i burze z piorunami, a właściciele nie pozwolili nawet dwóm matkom z niemowlakami wejść do restauracji przebrać dzieci. Ale ja jestem anty namiotowe imprezy trochę
    Nie to przed domem by byl,

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat wrote:
    Nie to przed domem by byl,
    Aaaa no to insza inszość 😆

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit gratulacje i życzę wam dobrych lokatorów ❤️

Anabbit lubi tę wiadomość

• Maj.a Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    U nas też w ramach fizjo jest logopeda i psycholog. Psychologa już zakończyłam, bo byłam dwa razy i nie mamy podstaw żadnych na więcej. A logopeda kontrola za miesiąc bodajże
    Blondie rozumiem twoje zmęczenie bo moje noce od 3 tyg są ultratrudne i wczoraj już miałam mdłości ze zmęczenia. Ale dziś się młoda zlitowała i spała 19-3 i potem do 6:20, więc czuję się nie mam dziś ochoty się przewrócić
    My w piątek mamy pierwsza wizytę u psychologa. A logopede jeszcze nie mamy ustalonego.

Annabit, gratulację. I życzę spokojnych wynajmujących.

Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
‹‹ 2655 2656 2657 2658 2659
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ