CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam parownice lidlową, ale okien nią akurat nie lubię myć, za to kanapy, materace itp się super mi nią myję.
Mam też mop parowy viledy i jego kocham i polecam serdecznie.
Zamówię sobie w takim razie podróby raypatha z allegro, są niedużo drożej niż zwykle ściereczki z mikrofibry, jak się nie sprawdza to będę mieć do samochodu i ścierania kurzy. -
U nas za te 220 jeszcze były 3 ciasta w cenie, ale jak na influencerskie chrzciny przystało, zamówiłam dodatkowo słodki stół oprócz tortu 😂
Chociaż co do cen to w naszej restauracji były 3 pakiety. 170/190/220. Każdy obejmował taką samą ilość jedzenia, różniły się potrawami i opcją modyfikacji -
Chciałabym się pochwalić, że udało nam się skończyć remont mieszkania pod wynajem i w mniej niż tydzień znaleźliśmy chętnych 🎉 jeśli nic się nie wyjebie z umową i formalnościami, wprowadza się od soboty. Co oznacza zaoszczędzone 700 zł (płaciliśmy do tej pory czynsz za nie) i dodatkowy pieniążek z wynajmu 💸 apki H&M i NEXT, rozgrzewajcie się 🛍️🤑
Katikat, Blondi29, Karuzela, Blackapple, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Nie to przed domem by byl,Blondi29 wrote:Katikat no u nas to samo. Człowieka czasem po prostu odcina.
Co do imprezy w namiocie to zerknijcie jak zachowuje się właściciel terenu, bo domyślam się, że to pewnie będzie namiot na terenie jakiejś knajpy. My kiedyś trafiliśmy na mega ulewę i burze z piorunami, a właściciele nie pozwolili nawet dwóm matkom z niemowlakami wejść do restauracji przebrać dzieci. Ale ja jestem anty namiotowe imprezy trochę -
My w piątek mamy pierwsza wizytę u psychologa. A logopede jeszcze nie mamy ustalonego.Elza1234 wrote:U nas też w ramach fizjo jest logopeda i psycholog. Psychologa już zakończyłam, bo byłam dwa razy i nie mamy podstaw żadnych na więcej. A logopeda kontrola za miesiąc bodajże
Blondie rozumiem twoje zmęczenie bo moje noce od 3 tyg są ultratrudne i wczoraj już miałam mdłości ze zmęczenia. Ale dziś się młoda zlitowała i spała 19-3 i potem do 6:20, więc czuję się nie mam dziś ochoty się przewrócić
Annabit, gratulację. I życzę spokojnych wynajmujących.
Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość
-