Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabit uu gratki to teraz życie jak w Madrycie :D i Tanashi też gratki z przeprowadzka

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, to dobrze, już się bałam że coś znaleźli…

Cel, tak, zobaczymy co nam hotel odpisze i wtedy będziemy decydować.

age.png

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    To ja mimo psa czyszczę wszystko tylko wodą z octem i z dodatkiem olejku herbacianego. Kiedyś czytałam u mamy chemik na Instagramie, że taka "sterylizacja" wnętrza wpływa niekorzystnie na skład mikrobiomu jelitowego, sprzyja rozwojowi alergii i osłabia układ immunologiczny i przekonało mnie to 😅 W domu też będziemy mieli oczyszczalnię ścieków biologiczna, więc mocna chemia w ogóle odpada.

Jak do mikrobiomu dołącza lamblie albo glisty to mamachemik zmieni zdanie xD

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KKK no to inna sprawa xD ale nasz dostaje zapobiegawczo tabletki cały czas, nie jestem na tyle odważna przy dzieciach żeby tylko badać kał i leczyć ewentualnie xD

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    KKK no to inna sprawa xD ale nasz dostaje zapobiegawczo tabletki cały czas, nie jestem na tyle odważna przy dzieciach żeby tylko badać kał i leczyć ewentualnie xD
    Myślę ze chodziło o dzieci, nie psa.

Kassia tak kojarzyłam,ze w marcu lecicie. Byłam pewna ,że tam utknęliście.
    Odwołali Wam lot czy sami zrezygnowaliście?

Ja z decyzja czekam do niedzieli. W pon mamy lot. Spakować nasza trójkę to pół godziny roboty (mąż sie pakuje sam w 5 minut). Także czekamy.

event.png
‹‹ 2656 2657 2658 2659 2660
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ