Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 4 maja, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to jutro będzie się z babcią urlopował w ogródku - trawa, woda (muszelka piaskownica/basen) tylko piach muszę kupić. Moja mama go rozpieszcza to pewnie bananek, bułeczka, dobry obiadek, deserek 🫣😆
    Dzisiaj odsypia chyba wyjazd, bo rano drzemka ponad 1h, teraz już śpi prawie 2h, nawet nie mam kiedy wyjść nadać paczki dla Kitikat😆

Elza1234, Katikat lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 4 maja, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja też poszłam nad staw na koc, doszły do mnie koleżanki dwie
    Też się czuję jak na urlopie
    To ja bez koleżanek ale w otoczeniu gejów szukających pana na przygodę. Tyle lat tutaj sie spotykają.... pamiętam to jako dziecko.

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 4 maja, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż po pracy, więc teraz też już chill na ogródku, on się zajmuje bobasem, a ja sobie pije kawę siedząc na huśtawce 😀

Anabbit, Elza1234, Blondi29, Lauraa lubią tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 4 maja, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś też nad jeziorem, ale skracamy wyjazd i w środę rano wracamy już do domu. Od jutra spadają mocno temperatury i zapowiadają trochę deszczu, a z młodym na tych 5m2 to zwariujemy w zamknięciu xD on tu ciągle chce na taras wychodzić i przy pogodzie to nie ma problemu, ale przy 12 stopniach i deszczu trochę gorzej xd jutro tylko zostajemy bo córce marzy się tyrolka jeszcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja, 16:00

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 4 maja, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe to u nas na odwrót drzemki brak

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png

Wysłany: 4 maja, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje malutkie bobo zaczęło dzisiaj chodzić przy pchaczu 🥲 tzn trzymając się pchacza,nie że sama..

Margareetka, Blondi29, Katikat lubią tę wiadomość

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 4 maja, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Moje malutkie bobo zaczęło dzisiaj chodzić przy pchaczu 🥲 tzn trzymając się pchacza,nie że sama..

Ostatnio się pakowała, teraz zaczyna chodzić, no Karola wyprowadzka serio się zbliża 😅😅

age.png

Wysłany: 4 maja, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Ostatnio się pakowała, teraz zaczyna chodzić, no Karola wyprowadzka serio się zbliża 😅😅
    Wcale jej sie nie dziwię,że chce opuścić ten lokal

event.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 5 maja, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi współczuję że musisz tak wszystkiego pilnować. Ja tez wykorzystuje urlop teraz od maja do końca lipca prawie, jakies 45 dni, bo odchodząc nie wykorzystałam nic przez też ten szpital, grusze też dostałam więc jest git.

Dostałam też dzisiaj odp z ZUSu, że mi przyznali Aktywnie w domu 😃

U nas od początku Majówki jakiś bunt na drzemki. Dzisiaj to już nie miałam siły, 4 podejścia były żeby uśpić na balkonie i były takie egzorcyzmy że darowałam sobie. Poszłyśmy na spacer i usnęła dopiero ok 16 na niecałą godzinę 🫠

Margaretka no współczuję akcji z tatą, ewidentnie coś jest nie tak. Może coś innego mu przeszkadza i awantura o hałas była tylko pretekstem?

Blondi fajnie że znaleźliście lekarza, który coś chce pomóc, trzyma kciuki.

My za tydzień mamy u starszej podcięcie wędzidełka ale nie wiem czy nie będziemy musieli przełożyć przez tą infekcję, jutro muszę zadzwonić.

age.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 5 maja, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, ale noc tragedia. Nie dość, że co chwilę się wybudzał i wzięliśmy go do łóżka, gdzie ciągle nas kopał, drapał to wstał o 5😐a dzień u mojej mamy nie poprawi sytuacji z przyzwyczajeniem się do rutyny po wyjeździe.
    Jestem jak zwłoki.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq, łączę się w bólu niewyspania. U nas tak samo, co chwilę płacz i pobudka o 5. Dziś chyba wypiję litr kawy.

Wysłany: 5 maja, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez jakas dziwna pobudka o 4. Teraz ma.juz drzemkę

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 5 maja, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to o naszej nocy się nawet nie wypowiadam... On w ogóle się nie chce odkleić od cycka czy to w nocy, czy w dzień.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 5 maja, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mieliśmy cudowne zasypianie 😅 albo wjedzie jakaś aktualizacja, albo ziomek dołączy niedługo do trupy cyrkowej, bo innej opcji nie widzę po tych wygibasach

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 5 maja, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje.
    To my dziś lepiej ale w dzień były dramaty jedzenie kompletnie be chyba ząbek bolał.

Ominelam temat spf? Co kupiłyście?

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 5 maja, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi model jest ten sam tylko kolory inne
    W domu to składam w minutę a męczyłam się na placu zabaw pół godziny, żeby to złożyć...po czym w domu dla testu oczywiście znowu w minutę złożyłam, ważne żeby poprawić go przed złożeniem bo mi się chyba jakiś drucik źle ułożył

Z spf my mamy azeta bio

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 5 maja, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy od 4 lat spf mineralny z alphanova bebe :)

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 5 maja, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zeszłym roku miałam z momme, chciałam użyć w tym roku a się okazało, że się rozwarstwił 🫣 więc na szybko kupiłam w rossmanie co było dla dzieci czyli mustele i trochę brudzi, więc trzeba uważać na ciuszki.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 5 maja, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam z emolium z zeszłego roku i nadal używam
    Moja się dzisiaj gilem zalała ale czuję że to zębowy gil, ale zostanę z nią dziś i nie będę szła na zajęcia, pójdziemy sobie na spacer
    Mój mąż zgubił kluczyk do auta 🤡 dobrze że mamy drugi ale i tak musimy wymienić bo auto mamy przed blokiem, niech ktoś znajdzie klucz i będzie szukał od czyjego auta i pewnie dnia wstaniemy a auta nie będzie.. ogólnie mój mąż ma takie fuck upy ostatnio, że mam go ochotę wykopać na balkon

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 5 maja, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ma wrażenie że jakiś skok u nas, bo z tym spaniem w ciągu dnia to dramat. W nocy standard, cały czas na cycku 🫣

age.png

age.png
‹‹ 2798 2799 2800 2801 2802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ