CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój to jutro będzie się z babcią urlopował w ogródku - trawa, woda (muszelka piaskownica/basen) tylko piach muszę kupić. Moja mama go rozpieszcza to pewnie bananek, bułeczka, dobry obiadek, deserek 🫣😆
Dzisiaj odsypia chyba wyjazd, bo rano drzemka ponad 1h, teraz już śpi prawie 2h, nawet nie mam kiedy wyjść nadać paczki dla Kitikat😆
Elza1234, Katikat lubią tę wiadomość
-
My dziś też nad jeziorem, ale skracamy wyjazd i w środę rano wracamy już do domu. Od jutra spadają mocno temperatury i zapowiadają trochę deszczu, a z młodym na tych 5m2 to zwariujemy w zamknięciu xD on tu ciągle chce na taras wychodzić i przy pogodzie to nie ma problemu, ale przy 12 stopniach i deszczu trochę gorzej xd jutro tylko zostajemy bo córce marzy się tyrolka jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja, 16:00
-
Tanashi współczuję że musisz tak wszystkiego pilnować. Ja tez wykorzystuje urlop teraz od maja do końca lipca prawie, jakies 45 dni, bo odchodząc nie wykorzystałam nic przez też ten szpital, grusze też dostałam więc jest git.
Dostałam też dzisiaj odp z ZUSu, że mi przyznali Aktywnie w domu 😃
U nas od początku Majówki jakiś bunt na drzemki. Dzisiaj to już nie miałam siły, 4 podejścia były żeby uśpić na balkonie i były takie egzorcyzmy że darowałam sobie. Poszłyśmy na spacer i usnęła dopiero ok 16 na niecałą godzinę 🫠
Margaretka no współczuję akcji z tatą, ewidentnie coś jest nie tak. Może coś innego mu przeszkadza i awantura o hałas była tylko pretekstem?
Blondi fajnie że znaleźliście lekarza, który coś chce pomóc, trzyma kciuki.
My za tydzień mamy u starszej podcięcie wędzidełka ale nie wiem czy nie będziemy musieli przełożyć przez tą infekcję, jutro muszę zadzwonić. -
Matko, ale noc tragedia. Nie dość, że co chwilę się wybudzał i wzięliśmy go do łóżka, gdzie ciągle nas kopał, drapał to wstał o 5😐a dzień u mojej mamy nie poprawi sytuacji z przyzwyczajeniem się do rutyny po wyjeździe.
Jestem jak zwłoki. -
Blondi model jest ten sam tylko kolory inne
W domu to składam w minutę a męczyłam się na placu zabaw pół godziny, żeby to złożyć...po czym w domu dla testu oczywiście znowu w minutę złożyłam, ważne żeby poprawić go przed złożeniem bo mi się chyba jakiś drucik źle ułożył
Z spf my mamy azeta bio23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Ja mam z emolium z zeszłego roku i nadal używam
Moja się dzisiaj gilem zalała ale czuję że to zębowy gil, ale zostanę z nią dziś i nie będę szła na zajęcia, pójdziemy sobie na spacer
Mój mąż zgubił kluczyk do auta 🤡 dobrze że mamy drugi ale i tak musimy wymienić bo auto mamy przed blokiem, niech ktoś znajdzie klucz i będzie szukał od czyjego auta i pewnie dnia wstaniemy a auta nie będzie.. ogólnie mój mąż ma takie fuck upy ostatnio, że mam go ochotę wykopać na balkon