Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem fanatyczką spf ale wyrzucam je po lecie. Na nowy sezon kupuje nowy.

event.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dołączam do teamu niewyspanych, od 1 w nocy było jojczenie i wierzganie co chwila, nawet cycem ciężko było go ujarzmic 🤡 ale widzę ze druga górna jedynka juz wyziera wiec może sie w koncu przebije i bedzie chwila spokoju.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaKinga wrote:
    Ja tez dołączam do teamu niewyspanych, od 1 w nocy było jojczenie i wierzganie co chwila, nawet cycem ciężko było go ujarzmic 🤡 ale widzę ze druga górna jedynka juz wyziera wiec może sie w koncu przebije i bedzie chwila spokoju.

Trzymajcie się dzielnie 🌸 u nas już te jedynki wyszły porządnie i się uspokoił. Chociaż teraz chyba druga dwójka przyspiesza bo mąż mówił że znowu trochę krwi miał w buzi jak gryzł gryzak 😅

KarolaKinga lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moje dziecko dziś odwrotnie niż wszyscy, jak zawsze zDD przespała blok 22-4:20 BEZ POBUDKI i ominęła jedno karmienie tym sposobem. Nie zliczę ile razy budziłam się sprawdzać czy oddycha 😂😂
    Ale żeby nie było za pięknie, potem dospala 30 min i zaczęła dzień.
    Właśnie zasnęła na pierwszą drzemkę

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałam dziś wziąć ją do ortodonty, bo mąż nie mógł z nią zostać w trakcie pracy i oczywiście ona nie posiedzi w wózku xd miałam zmieniane łuki z Lila na kolanach 🙃 a teraz wracam z buta ponad godzinę bo księżniczka tak krzyczała na powrót do wózka, że nie chciałam żeby rozniosła tramwaj xddd
    W ogóle to jest taki atencjusz (nie mam pojęcia po kim XDDD). Cały trip tramwajem do ortodontki zaczepiała każdą osobę która wsiadła. Rotacja ludzi na przystanku to jej nowe hobby 😂

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chyba jakiś trend niespania wśród naszych dzieciaków. U nas też pobudka co godzinę, ale to i tak luksusowo. Choc przyznam, ze od paru dni jest u nas bardzo dobrze ze spaniem, bo mała faktycznie lepiej śpi odkąd trzymamy się tej rutyny i pilnujemy usypiania.
    Margaretka liczę na to, że młody w końcu odklei się od cyca i da ci odetchnąć.
    Anabbit twoja mała jest bezbłędna. Uwielbiam ją! Karola twojej ro w czerwcu chyba trzeba będzie 18 wyprawić zamiast roczku.
    Dzięki Cel. Zamówiłam już namiocik i liczę na to, że się sprawdzi.
    Spf mam z iwostin. Nie wiem czy jest w porządku, ale wcześniej miałam chyba ten, o którym pisze Tanashi i miała dziwne plamy na skórze więc odstawiłam i póki co ten jest okej.
    Współczuję ci Tanashi takiego pracodawcy. Dla mnie to jesy niepojęte, że można tak oszukiwać ludzi i że kobieta mająca na głowie małe dzieci musi jeszcze pilnować takich głupot.

• Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi sprawdzi się, tylko w domu kilka razy to składanie ogarnij by nie zostać pośmiewiskiem jak ja🤪

Annabit ja czasem tak muszę opuścić jakąś mniej dzieciolubną kawiarnie, bo ona krzyczy do ludzi jak się nie odwracają pogadać. Wczoraj też bawimy się jest super po czym na plac zabaw przybyły 2 kobiety z dziećmi w podobnym wieku to baaardzo do nich wołała,a te dzieci to tak sobie bo chyba je obudziła, a przynajmniej jedno, mimo, że starałam się ją zabawiać. No nie widziałam jeszcze tak szukającego kontaktu i zagadującego Malucha jak ona.

Ale w sumie wolę w te stronę niż na odwrót.

Jest to mały rozrabiaka po prostu, a do tego przytulas. Sama tyle nie pośpi.. muszę być obok nie ruszając się. Ale przed 7 nie wstaje nam raczej nigdy

Ja to zakładam, że 2 lata nie będę spać jak człowiek po prostu i nie będę się porównywać do osób którym dzieci spia 8h same czy robią drzemki w łóżeczku, teraz to jeszcze nie da się jej z oka spuścić bo chce wszędzie wejść🤪

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
‹‹ 2797 2798 2799 2800 2801
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ