Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple,Cel wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków! 🥳

Udanych imprezek kto tam dzisiaj świętuję 🤞😃

U nas tez potówki się pojawiły. :/

Margareetka, Blackapple lubią tę wiadomość

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Podsiadło mnie wczoraj zdenerwował. Zakończył koncert, pożegnał się.
    Wiadomo, wiedziałam że będzie bis, ale po drugim bisie już zaczęliśmy się kierować do wyjścia (byliśmy na płycie). Trzeciego bisu słuchałam już wychodząc ze stadionu, a na czwarty zaprosił ROJKA XD czekałam cały koncert na tą piosenkę, słuchałam jej z drugiej strony ulicy idąc do auta. Pozdro

A, może i jestem młoda ale jednak płyta to już nie dla mnie. Te stanie, czekanie przed koncertem, potem wychodzenie z tym tłumem… nogi bolały jak cholera. Nie polecam

Hahaha to samo pisałam po Chorzowie, jakikolwiek jeszcze w życiu koncert to już tylko trybuny, potrzebuję chociaż mieć możliwość, żeby usadzić na czymś dupę 😂 i Rojka też słuchałam z ulicy, bo normalnie w czasie koncertu to tylko zaśpiewali chłopców, ale ze długów cm dźwięku samotności słyszałam już 2 lata temu to po prostu śpiewaliśmy ze wszystkimi na ulicy 😂😂😂

Prąd włączyli na szczęście ok 1 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat roczniakom🥳🥳🤩

U nas motorycznie wyżyny rozwoju ale mowy do ruchów nie ma nic. Za to skubany obczaił ze klucz na smyczy używamy do zamykania drzwi frontowych i ciagle z tym chodzi i próbuje otworzyć.

Truskawka uściski.
    U nas mój wziął bylejaką pracę teraz i się okazał totalny januszex bez hr z kulturą zapierdolu i dezorganizacji i przez to nie mamy wakacji. Nigdzie nie pojedziemy bo będzie miał ciagle weekendowe delegacje a nawet dluzsze (mialy byc rzadko) Jestem mega rozczarowana.

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla kolejnych roczniakow i ich wspaniałych mam 😄

age.png
‹‹ 2925 2926 2927 2928 2929
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ