Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka przykro mi, a z tym centrum to może poprzestaną na Ukraińcach? W Krakowie mamy co 2 osobę chyba z Ukrainy i jest w sumie ok

Tak kminimy i chyba jednak musimy wziąć taran nasz, lasy błoto ścieżki leśne... no wytrzęsie się dziecko w spacerówce samolotowej

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Ja espiro pop kupiłam za 300 zł w stanie idealnym na olx na wyjazd i byl spoko. Będę teraz do żłobka używać bo mają małą wozkownie i venicci za dużo miejsca zajmuje.
    W ogóle chwała Bogu że nie kupiłam nowej fancy spacerówki na wyjazd (miałam taki głupi pomysł), bo za chwilę i tak będę kupowała wózek podwójny.
    W ogole, Karola masz jakieś doświadczenie z nimi? Albo ktoś tu taki prowadził? Nie wiem totalnie w co celować

Ja już w sklepie się przymierzałam i będziemy celować w Anex Modu, one są góra-dół. Fajny w miarę lekki jest, nowy w BoboWózki facet nam wyliczył, że zrobi nam cenę 3tys za konfigurację gondola+spacerówka. Ja na pewno nie chce typowo podwójnego, że oba siedziska koło siebie. No ale ja z wózkiem to czekam na pewno aż się bobo urodzi, bo nie wiadomo czy w ogóle będzie tolerować wózek.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Annabitt na hm sa nadal bardzo duże promocje :D możesz przewalić te 60 zł
    Na właśnie przewaliłam 160 xd 🤣 ale wzięłam młodej dwie kurtki na jesień i parę rzeczy większych

Przewaliłam tydzień temu 600 zł na zarze na wyprzedaży… dałam sobie bana na aplikacje z ubraniami

age.png
‹‹ 2933 2934 2935 2936 2937
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ