SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyglądam tragicznie. W życiu tak źle nie wyglądałam. I w zyciu tak mi sie nie chciało robić "nic". Nie ciągnie mnie na żadne ćwiczenia, skały,bieganie,ścianki, Tatry czy fitness. Nic. Zawsze bylam wysportowana teraz jestem człowiek-glut.

event.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogółem czuję się dobrze, nawet jeszcze tyłek mnie nie boli, więc staram się nie stresować 🫣 no ale zdarzyło mi się to na tych schodach pierwszy raz, a chodziłam po nich kilka razy dziennie przez 18 lat xD

Annabit twoja ciotka to jest hit 🫣🤦🏽‍♀️

Truskawka nie przejmuj się tą fotografką

age.png

preg.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ratuje basen i fakt, że Mąż przed wakacjami mi pozamawial fajnych ubrań. Tylko na zimę w sumie nie mam garderoby zbyt dużo. Za to dziś wzięłam do swojego pokoju w domu 2 wory z Ikei ubrań w które ciężko będzie mi się zmieścić bo były idealne jak miałam 0 biustu. Stwierdziłam, że mam dość zawalonej szafy rzeczami, które już są niedobre na mnie, nawet jak są ładne to trudno..

Ciotka Annabit oj nie byłaby zadowolona z mojego brzucha 🤡 ale należy mu się szacunek, po oparzeniach ani śladu, po ponad 300 igłach ani śladu więc może iść na emeryturę zasłużoną, tylko trochę go zmniejszę. Odwalił kawał dobrej roboty.

Truskawka cóż niech żałuje bo znając Ciebie byś najwięcej zdjęć kupiła.

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel po igłach do heparyny to raczej ślady nie zostają. Chyba ,ze waliłaś kompot w kanał😅

event.png
‹‹ 3105 3106 3107 3108 3109
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ