Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Grzegrzula Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba odpale dziś sezon na ciasto marchewkowe. Tą tarte śliwkową co Wam podsylalam robiłam chyba z 10 razy bo mój Mąż uwielbia, czas na coś innego😅

Margareetka, Anabbit lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula przypomniałaś mi o cieście marchewkowym. Dawno nie jadłam, muszę upiec 🤤

Mój nie lubi spać niczym przykryty 🤦 nawet śpiworek z nogawkami nie jest lubiany.

preg.png

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc taka o. Między 20 a 24 obudziła się 3 razy z wrzaskiem i dosłownie to co u Margaretki, kopie nogami, histeryzuje 30 min aż pozwoli się wziąć na ręce. Zasnęliśmy przed 1 i spała do 5 ciągiem. No i to by było na tyle ze snu xDDD oczywiście pobudka znów z rykiem.
    No, ale z pozytywów, od 20 nie ma gorączki. Ostatnie leki podaliśmy o 24 bo tak krzyczała i palec w buzi. Ślini się strasznie, więc ja się skłaniam ku teorii że to nie jest infekcja tylko turbo ząbkowanie. O 11 padliśmy we trójkę na drzemkę i spaliśmy prawie 2h. Wstała w końcu z dobrym humorem, więc może będzie trochę lepiej. I w końcu zjadła suchy makaron na obiad 🫠🫠🫠

A co do spiworkow, też właśnie mi przyszedł nowy. Całe lato spała pod kocykiem / kołdrą, ale ostatnio zauważyliśmy, że budzi się bo jej zimno (bo się odkrywa), lub wkurza się że noga się zaplątała w kołdrę i nie może się obrócić. A że to dziecko ma krótki lont po mamie, to wiadomo, histeria w środku nocy 😑😑😑

Piję drugą kawkę. Nie mówcie mojemu lekarzowi 🫣

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka nie toleruje śpiworów, otulaczy czy rożków. Od zawsze śpi cieplej ubrana, a od jakiegoś czasu z kocem, bo tylko to toleruje. Z tym, że koc jest na twarzy, a jak się ją przykryje to aferka. Jedziemy dziś na NPL, bo gorączkuje. Pewnie będzie antybiotyk

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:

Piję drugą kawkę. Nie mówcie mojemu lekarzowi 🫣

To ja nawet się nie przyznaje ile piję 🫣🫣 dzień bez kawki lub trzech to dzień stracony xd
    Na usprawiedliwienie mam, że to więcej mleka niż kawy 😅

preg.png

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My praktykujemy śpiworki cały rok, z nogawkami.

Jednak oko chore, dzisiaj już ropa...

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
‹‹ ‹ 3150 3151 3152 3153 3154
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ