Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Blondi 🥺

Kameleonowi na wieczór przebiła się pierwsza czwórka, ta co była najbardziej sina 🤗 odkryłam to jak godzinę trzymał mój sutek jako zakładnika na planie filmu Szczęki 3 😜 ale w końcu ze zmęczenia zasnął, mam nadzieję że trochę pospi, bo sąsiedzi dziś robią poprawiny wesela na świeżym powietrzu i jest niezła impreza 🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:32

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    U nas też już zaropiałe oko. Piątka!
    Anabitt fuj. W życiu bym nie wypiła sypanej kawy 😆😆😆 Mocna jesteś.
    Ja muszę ograniczać kofeinę, bo mi wzmaga stany lękowe, a i tak nie działa na mnie dobrze pod kątem pobudzenia. Pobudza mi tylko nerwy. Za to Matcha wchodzi jak złoto. Polecam jeśli wam smakuje :D

Mam identycznie. Zawsze wszyscy byli w szoku, że popijam herbatkę. Nawet melisę np w pracy, na uczelni itp xd

Piłam matche na owsianym zanim to było modne czyli dobre kilka lat temu i też była dla mnie ok
    Ale to najczęściej u koleżanki, razem pracowałyśmy nad jednym projektem i robiła naprawdę pyszną matchę

Mega współczuję Wam tego chorowania :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:25

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
‹‹ ‹ 3151 3152 3153 3154 3155
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ