CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinaaa2024 wrote:Tanshi, a co to za super olejek?
Olejki można. Tylko że nie wszystkie. Mi cudownie działała taka mieszanka olejków aromamy " duszek". Stosuje u córki od 2l i działa lepiej niż nasivin u nas. Można w ciąży bo jest napisane w opisie producenta a jeszcze dopytywałam ( wiem nadgorliwa jestem). Niektórych nie można a ten można. Ten to jest rozcieńczony olejem migdałowym olejek DO SRODKA nosa. Więc super działa. Potem też dzieci od 6msc mogą używać. Wgl odkąd stosujemy aromaterapie to córka duuuuzo mniej i lżej choruje. Poleciłam kilku mamom i też bardzo chwalą. Z tym że jak wszystko niektóre rzeczy dzialaja na każdego inaczej. U nas to hit. Aż byłam zszokowana że naturalne sposoby są skuteczniejsze niż apteczne. U nas np jak smaruję tym duszkiem córka prześpi noc z katarem z kroplami z apteki budzi się po 2-3h zazwyczajWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2024, 11:44
Malinaaa2024 lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Dzięki za zyczenia!
Właśnie mi się przypomniało z naturalnych sposobów coś co na mnie działa.
Dwa ząbki czosnku wyciśnięte do kubka z rosołem
Ja piję mleko z rozgniecionym czosnkiem, miodem i masłem. Jest to jednocześnie smaczne i obrzydliwe xD Ale w poprzedniej ciązy uratowało mnie przed antybiotykiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2024, 12:15
Malinaaa2024, amoze lubią tę wiadomość
-
Ojej jakie ładne obrazki ❤️
Ja też Wam dziewczyny wszystkim życzę ZDROWYCH przede wszystkim, Spokojnych i spędzonych w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia 🎄żeby nasze dzieciaczki zdrowo rosły, żeby żadna z nas nie miała więcej zmartwień i spokojnie doczekała terminu porodu 😊😊Malinaaa2024, KarolaKinga, Elza1234, przygodami66, SZKODNIK, Nineq, Cel95, Maj.a, Klaudek11, eeemakarena, CelinaJan, awokado 🥑, Alex_92, amoze, Revolutionary , Lauraa, Moooniii lubią tę wiadomość
Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
Piękne życzenia! Nineq dziękuję Ci bardzo za to wsparcie❤️ z resztą wam wszystkim dziękuję za to ogromne wsparcie - gdyby nie wy to chyba bym zwariowała.
W życzenia jestem beznadziejna więc ode mnie prosto z serca NAWZAJEM ❤️🎄Elza1234, Nineq, przygodami66, magdalena321, SZKODNIK, Cel95, Maj.a, KarolaKinga, Klaudek11, Alex_92, Revolutionary , Lauraa lubią tę wiadomość
💔 Marcysia 21t 👼 -
Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim dużo spokoju i zdrowia dla nas wszystkich w ten swiateczny czas!
także bezpiecznych wyjazdów i powrotów
I udanej imprezki sylwestrowej dla tych co planuja:)Cel95, Elza1234, Maj.a, Klaudek11, przygodami66, eeemakarena, Nineq, KarolaKinga, Alex_92, amoze, Lauraa lubią tę wiadomość
-
Dla Was również zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i dużo ulubionych pyszności na stole 🎄😻
Maj.a, Klaudek11, przygodami66, Elza1234, eeemakarena, Lola93, Nineq, KarolaKinga, Cel95, Malinaaa2024, CelinaJan, Alex_92, amoze, Revolutionary , Lauraa lubią tę wiadomość
-
Wesołych świąt Bożego Narodzenia, zdrówka, spełnienia marzeń, aby każda spędziła je z kochajacymi osobami i żeby Nasze bobasy w brzuchu rosły zdrowo, by następne święta już w powiększonym składzie świętować.
🎄☃️❄️🎁🎆🎇✈️🏖🏝🏞🌞przygodami66, Elza1234, Lola93, Nineq, KarolaKinga, Cel95, Klaudek11, CelinaJan, Alex_92, amoze, Revolutionary , Lauraa lubią tę wiadomość
-
Ja też Wam życzę smacznych i spokojnych świąt ♥️
przygodami66, eeemakarena, Nineq, KarolaKinga, Maj.a, Cel95, Klaudek11, CelinaJan, Alex_92, amoze, Revolutionary , Lauraa lubią tę wiadomość
-
I tu zrobiło się świątecznie 😍
Dziewczyny również życzę przede wszystkim zdrowych Świąt, bo to chyba najważniejsze.
Spokojnych i spędzonych w gronie najbliższych 🌲
Oby każdej z Was spełniły się najskrytsze marzenia. 💕przygodami66, KarolaKinga, Maj.a, Cel95, Nineq, Elza1234, Klaudek11, eeemakarena, Alex_92, amoze, Revolutionary , Lauraa lubią tę wiadomość
-
Ja też chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego, zdrówka przede wszystkim, spokojnych świąt, relaksu i żeby wszystkie wigilijne potrawy smakowały 😄🎄
Maj.a, przygodami66, Cel95, Nineq, Elza1234, Klaudek11, eeemakarena, CelinaJan, Alex_92, amoze lubią tę wiadomość
-
To i ja dołączam do życzeń! Miejcie fajny czas. Niech dzieciaki w brzuchach zdrowo rosną od świątecznego jedzonka, a rodzinka da poodpoczywać! Pozdrawiam z kuchni!
Nineq, Elza1234, przygodami66, Klaudek11, Cel95, Maj.a, KarolaKinga, eeemakarena, CelinaJan, Alex_92, amoze, Revolutionary , Lauraa lubią tę wiadomość
-
Ja również się dołączam, cieszmy się tymi świątecznymi chwilami, niech to będzie magiczny rodzinny czas, bez zmartwień a z ogromem szczęścia i miłości ❄️✨🤍
Elza1234, przygodami66, Klaudek11, Cel95, Maj.a, KarolaKinga, eeemakarena, CelinaJan, Alex_92, amoze, Revolutionary , Lauraa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za życzenia i również życzę zdrowych spokojnych Świąt! Bez mdłości
Ja właśnie po wizycie, wszystko w porządkuprawdopodobnie kolejna dziewczynka
Wklejam zdjęcie bobasa
https://ibb.co/yFWJJwBCel95, awokado 🥑, przygodami66, Elza1234, Maj.a, KarolaKinga, eeemakarena, CelinaJan, Alex_92, amoze, Revolutionary , Malinaaa2024, Lauraa, Kozina lubią tę wiadomość
🧔👩 30l
👶3l
03.2023 cb 💔
05.2023 poronienie w 9tc 💔
11.2023 cb 💔
01.2024 poronienie w 9tc 💔 (acard)
04.2024 badanie na trombofilie
mutacje Pai-1 hetero i MTHFR hetero
następna ciąża na acardzie i heparynie
17.10 II kreski✊️
28.10 pecherzyk w macicy
14.11 zarodek 1,24cm i ❤
4.12 CRL 3,89cm
12.12 prenatalne
17.02 połówkowe
-
magdalena321 wrote:Dziewczyny dzisiaj mnie przeziębienie rozkłada. Co najlepiej? Herbata z cytryną? Kicham jak szalona i katar leci z nosa 😟
Zdrowia dużo ❤️ jakieś paskudztwa latają teraz w powietrzu.