CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
xSmerfetkax wrote:Ja wybrałam roan ivi 2.0 cocoa rose gold, dla mnie to kolor idealny, nie chciałam mega ciemnego, ale ten mimo wszystko mi będzie się tak szybko brudził (mam nadzieję) 😅
Ja mam wrażenie że większość tych wózków tak samo wygląda 🙈😅xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Bardzo ładny!
Ja mam wrażenie że większość tych wózków tak samo wygląda 🙈😅
właśnie dlatego lubie Bugaboo, bo one są jedyne w swoim rodzaju 😅
co do kolorów, to ja jeszcze dodam, że jak opcja siedziska do spacerówki jest dodatkowo płatna, w sensie można z niej zrezygnować, to polecam kupić samą gondolę. nigdy nie wiadomo czy w praniu nam się wózek sprawdzi. a potem siedzisko można dokupić. -
Tanashi jedźcie. Ja też jeszcze z mężem mamy teatr przed porodem zaklepany, bo potem wiadomo, z maluszkiem przez jakiś czas nie wyjdziemy
Tanashi lubi tę wiadomość
-
A ja ostatnio wyłapałam, że z mojego miasta można dojechać pociągiem bezpośrednio do Pragi w 6h za 127 zł i powiem Wam, że konkretnie się zastanawiam nad takim weekendowym wypadem z mężem. 😅 Chciałabym się gdzieś wyrwać jeszcze dopóki chodzę, a nie się kulam. 😂
kasssia, Alex_92 lubią tę wiadomość
👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
kasssia wrote:właśnie dlatego lubie Bugaboo, bo one są jedyne w swoim rodzaju 😅
co do kolorów, to ja jeszcze dodam, że jak opcja siedziska do spacerówki jest dodatkowo płatna, w sensie można z niej zrezygnować, to polecam kupić samą gondolę. nigdy nie wiadomo czy w praniu nam się wózek sprawdzi. a potem siedzisko można dokupić.
Przynajmniej te co ja oglądam są między 3.5 a 5 tys
Także myślę że każdy na swoją kieszeń musi -
Cześć dziewczyny,
Nie wiem czy ten temat już był poruszany, ale chciałam was zapytać o wyniki PAPPA. Dopiero dostałam wyniki z prenatalnych I trymestru i niestety w wynikach pojawiło się średnie ryzyko zespołu Pataua. W międzyczasie robiłam też NIFTY PRO, gdzie wszędzie wyszło niskie ryzyko.
Czy w takim razie sugerować się nifty? Mocno mnie to zestresowało i już sama nie wiem co myśleć. Proponowano mi amniopunkcję, jednak nie chciałabym wykonywać tak inwazyjnego badania.
Dajcie znać czy znacie podobne przypadki. -
Chcecie jasne,kupujcie jasne. Będzie lato to gondola jasna ideolo,jak się dziecko przesiądzie do spacerówki to będziecie mieć w dupie ze ja ubrudzi bo będziecie mieć latania za dzieckiem dużo. No i i tak zmienicie te ciężkie spacerówki na lekkie.
Mówi to Karola z przyszłości 😅
Trzeba mieć tylko na względzie że wózek podczas składania się brudzi. Najczęściej na budzie. Ja zasłaniałam budę workiem na śmieci. 3 sekundy roboty.kasssia, asiun, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Katanka ja też miałam w dwóch ciążach jakieś średnie ryzyka i się tym nie stresowałam. Jak jeszcze masz ok Nifty to nie ma co wymyślać sobie problemów na siłę
Jeny ale mnie dziś boli głowa… Już drugi dzień. Mam nadzieję, że Was to omija. Zwalam na pogodę, ale tak mi się nie chce iść do pracy, a samo się nie zrobi 🙃katanka lubi tę wiadomość
-
katanka wrote:Cześć dziewczyny,
Nie wiem czy ten temat już był poruszany, ale chciałam was zapytać o wyniki PAPPA. Dopiero dostałam wyniki z prenatalnych I trymestru i niestety w wynikach pojawiło się średnie ryzyko zespołu Pataua. W międzyczasie robiłam też NIFTY PRO, gdzie wszędzie wyszło niskie ryzyko.
Czy w takim razie sugerować się nifty? Mocno mnie to zestresowało i już sama nie wiem co myśleć. Proponowano mi amniopunkcję, jednak nie chciałabym wykonywać tak inwazyjnego badania.
Dajcie znać czy znacie podobne przypadki.
a jakie ryzyko ci wyszło?
urosło przez biochemię czy coś było na USG? -
Wy planujecie, a mnie przed jutrzejszą wizytą takie złe myśli naszły, że siedzę i wyje... Jeszcze zainstalowałam sobie ten detektor na telefonie i nic nie słyszę.... Znowu sama sobie krzywdę robię...👩🦰 92 👱♂️ 90
2020-2023 starania naturalne - bezskuteczne
20.09.2024 - kriotransfer - 2 x 3 BB 🤞
30.09.2024 - 10 dpt - beta 386
02.10.2024 - 12 dpt - beta 1274
06.10.2024 - plamienie - SOR - GS 9 x 4,6 mm
08.10.2024 - 18 dpt - beta 9 882, prog 19,9, widoczny GS i YS
15.10.2024 - 4mm z ❤️
19.10.2024 - 19 mm
18.11.2024 - USG 🤞🤞🤞 -
Weronka wrote:A ja ostatnio wyłapałam, że z mojego miasta można dojechać pociągiem bezpośrednio do Pragi w 6h za 127 zł i powiem Wam, że konkretnie się zastanawiam nad takim weekendowym wypadem z mężem. 😅 Chciałabym się gdzieś wyrwać jeszcze dopóki chodzę, a nie się kulam. 😂
-
jowmat wrote:Wy planujecie, a mnie przed jutrzejszą wizytą takie złe myśli naszły, że siedzę i wyje... Jeszcze zainstalowałam sobie ten detektor na telefonie i nic nie słyszę.... Znowu sama sobie krzywdę robię...
-
Nineq wrote:Detektor na telefonie?👩🦰 92 👱♂️ 90
2020-2023 starania naturalne - bezskuteczne
20.09.2024 - kriotransfer - 2 x 3 BB 🤞
30.09.2024 - 10 dpt - beta 386
02.10.2024 - 12 dpt - beta 1274
06.10.2024 - plamienie - SOR - GS 9 x 4,6 mm
08.10.2024 - 18 dpt - beta 9 882, prog 19,9, widoczny GS i YS
15.10.2024 - 4mm z ❤️
19.10.2024 - 19 mm
18.11.2024 - USG 🤞🤞🤞 -
Elza1234 wrote:No niby tak, ale mnie ceny Bugaboo już trochę zabijają
Przynajmniej te co ja oglądam są między 3.5 a 5 tys
Także myślę że każdy na swoją kieszeń musikasssia lubi tę wiadomość
-
jowmat wrote:Tak, jakaś aplikacje sobie pobrałam i już panikuję, że nic nie słychać....
Nie rób sobie takich rzeczy głupich i odinstaluj to, nie wiem jaki jest sens takich aplikacji.SZKODNIK, Biedronka@, magdalena321, KarolaKinga, awokado 🥑, Kkk77, asiun, amoze, Alex_92, Revolutionary lubią tę wiadomość