CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, z tych wózków które polecałyście/macie na oku, które mają tą podwójną wentylację gondoli? 🤔2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe 🙏
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Revolutionary wrote:Dziewczyny, z tych wózków które polecałyście/macie na oku, które mają tą podwójną wentylację gondoli? 🤔
-
Nineq wrote:👍
Identycznie z wizytami lecimy.
Ja z jednej strony się nie mogę doczekać tych połówkowych, a z drugiej się ich boję 🫣
Mam dostać całą torbę ubranek, dobrze że te nie będą śmierdzieć papierosami 🤭mój K. ma ogromne opory przed kupowaniem czy nawet jak ktoś nam coś daje. Uważa, że za wcześnie. Jego ciotka urodziła kiedyś martwego chłopca i mówił, że przez to.
Mnie na duchu podniosła ostatnia wizyta zdecydowanie, pani doktor mówi że wszystko wygląda super i chce się tego trzymać 🥰 oczywiście że z tyłu głowy mam że może zdarzyć się wszystko, ale nie ma co się zamartwiać i chce to wszystko celebrować i się cieszyć, może aż za bardzo bo już kupiłam wózek 😅🫣 -
Mój facet jest pół-fotografem więc też nie potrzebuje nic sobie organizować, chociaż obstawiam że tym razem nie zbierzemy się do tego hehe.
W pierwszej ciąży pojechaliśmy nad Bug i mam parę fajnych fotek chociaż nie do końca byłam z nich zadowolona, więc mieliśmy iść na powtórkę do Łazienek, to była niedziela, wcześnie wstałam, umyłam włosy, zjadłam śniadanie i poszłam do WC i odeszły mi wody 😅 tak więc zostałam z tymi, które były. Głównie mnie wkurzało, że moje złote birkenstocki nie pasowały za bardzo do czerwonej letniej sukienki 😅😅 -
Ja zdecydowałam się na ten i będę na niego polować na OLX w dobrej cenie 😁
Moja mama jako że pierwszej wnuczce kupiła wózek ale mieliśmy go po rodzinie więc bodajże 1000 zł zapłaciła to mówi że tym razem się dołoży 3/4 do takiego jakiego sobie wybiorę 😊 mąż mój się kompletnie na tym nie zna także takie rzeczy to na mojej głowie, jedynie powiedział że podoba mu się taki jasny piaskowy, beż i taki mi też się podobał także zgrało się.
SZKODNIK, Elza1234, przygodami66, Klaudek11, Alex_92, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:Ja zdecydowałam się na ten i będę na niego polować na OLX w dobrej cenie 😁
Moja mama jako że pierwszej wnuczce kupiła wózek ale mieliśmy go po rodzinie więc bodajże 1000 zł zapłaciła to mówi że tym razem się dołoży 3/4 do takiego jakiego sobie wybiorę 😊 mąż mój się kompletnie na tym nie zna także takie rzeczy to na mojej głowie, jedynie powiedział że podoba mu się taki jasny piaskowy, beż i taki mi też się podobał także zgrało się.
-
O tak, ja też bym się nie zdecydowała na jasny. Jeden mamy czarny, drugi granatowy. Niestety, jesienią i wiosną się nie ucieknie od błotka a i latem moje dzieci uwielbiają skakać po kałużach albo bawić się w piaskownicy 🤷♀️
-
Dla mnie czarne wózki są niedostatecznie pozytywne xD musi być jakiś kolor. Trudno, mąż będzie to szorował najwyżej:P on się zna na różnych materiałach i umie tak zrobić żeby czegoś nie popsuć👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Do mnie ciągle mi ta butelkowa zieleń 🙈 ten najbardziej https://zapodaj.net/plik-e83pFbmQM5
przygodami66, Biedronka@, asiun, Alex_92, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
To chyba zależy czy ktoś kupuje wózek tylko z myślą o korzystaniu z samej gondoli, czy 2w1 no bo jasna gondola się jakoś strasznie pewnie nie pobrudzi, chyba że planujecie robić rajdy po błocie wózkiem, ale nikogo o to nie podejrzewam xD Ale już jasna spacerówka to moim zdaniem tragedia. Ale no moje dziecko też z tych, co się nie oszczędza i potrafi wrócić ze spacerów z naprawdę brudnymi butami i ubraniami, więc beż po kilku takich wyjazdach zamieniłby się w coś bardzo brzydkiego . U nas jest ciemna szarość i na niej nie widać zabrudzeń, czy to mokrych czy suchych (bo np. sucha szara ziemia też potrafi bardzo pobrudzić buty czy spodnie). A nie oszczędzamy tego wózka
-
Rozmawiamy z mężem o jakimś przedporodowym wyjeździe i zobaczyłam, że w Warszawie w Teatrze Muzycznym będzie grany Wicked... no nie powiem, kusi 🤣 zwłaszcza, że mam brata na miejscu, a moja córka go lubi, więc zostałaby z nim na luzie te 3-4 godzinki.
kasssia lubi tę wiadomość
-
Smerfetka, Elza ładne kolory
Elza1234, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏