X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HejAnku🌸 wrote:
    To chyba bardziej wędrujące oczy lekarzy😂 u mnie chłop na IP też twierdził że mam nisko łożysko, a wczoraj na połówkowych wysoko XD chyba że w 4 dni tak wywędrowało
    To też masz wędrujące jak pisze SZKODNIK. Muszą nam to wpisać w kartę ciąży😅

preg.png
  • SZKODNIK Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    To też masz wędrujące jak pisze SZKODNIK. Muszą nam to wpisać w kartę ciąży😅

To jest nic, tak jak Wam pisałam wcześniej. 1 prenatalne na wynikach łożysko tylna ściana, prowadzący ściana przednia, 2 prenatalne ściana boczna po prawej stronie, prowadzący przednia ściana hihi i nawet mi to ładnie pokazał i wytłumaczył.

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZKODNIK wrote:
    Karola, bo Ty masz łożysko wędrujące 🤣, dzidzia maleńka 🩷.

My kupiliśmy rożek za 30 zł w smyku.
    Rożków nie było,liczyłam że będą jakieś pieluchy z motherhood ale pusto. Ostał się jeden ręcznik wafelkowy. Uroczy bo różowy z uszami królika. Jak przyszliśmy to się okazało że jest wielki i młody go sobie zaklepał. Chodził w nim po domu ,nie powiem bo słodko w nim wygląda.
    Mam wrażenie,że tam już przebrane jest. Chciałam jakiego bboxa albo mombelka upolować ale bieda. Za to ciuchów dużo

preg.png
  • SZKODNIK Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola >>> https://www.smyk.com/search?q=Ro%C5%BCek

Są jeszcze inne w tej kasie, a odebrać możesz w sklepie :)

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz.co,już sobie obczailam rożek z motherhood na vinted. Bo to nie dla mnie tylko dla kumpeli. Ja tam nie potrzebuje.

preg.png
  • HejAnku🌸 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZKODNIK wrote:
    To jest nic, tak jak Wam pisałam wcześniej. 1 prenatalne na wynikach łożysko tylna ściana, prowadzący ściana przednia, 2 prenatalne ściana boczna po prawej stronie, prowadzący przednia ściana hihi i nawet mi to ładnie pokazał i wytłumaczył.

Twoje łożysko to już paszport powinno dostać! 😂 Moje i Karoli to ledwo turysta

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za tp zamówiłam i mi i jej te otulacze https://motherhood.pl/sklep/otulacze-muslinowe-bawelniane-premium-100x120cm-79/?attribute_pa_kolor=ocelot-niebieski
    Mam takie zboczenie na ten wzór....

SZKODNIK lubi tę wiadomość

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HejAnku🌸 wrote:
    Twoje łożysko to już paszport powinno dostać! 😂 Moje i Karoli to ledwo turysta
    Moje to takie lekko zagubione..ono chyba samo nie ogrania gdzie jest ani czym jest.
    Taki tęgi melanżownik po dobrym weekendzie

Aaaa,zapomniała dodać najważniejszą rzecz. Dziecko już nie siedzi ze stopami przy uszach. Tak się bałam o te jej bioderka....Ale się obróciła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:51

SZKODNIK, HejAnku🌸, kasssia lubią tę wiadomość

preg.png
  • SZKODNIK Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz.co,już sobie obczailam rożek z motherhood na vinted. Bo to nie dla mnie tylko dla kumpeli. Ja tam nie potrzebuje.

Ja tam nie wiem czy potrzebuje, ale uroczy był 😎😅

preg.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daję znać po wizycie, że u nas 240g dziewczynki ❤️ I wszystko dobrze, jedynie zapisał mi żelazo jedną tabletkę dziennie, bo mi spadła hemoglobina już do 12, a czerwone krwinki poniżej normy. Teraz połówkowe w klinice 27 stycznia :) Oczywscie, ze od razu zamówiłam kilka dziewczęcych letnich ciuszków 🤣

SZKODNIK, Maj.a, KarolaKinga, Elza1234, HejAnku🌸, CelinaJan, magdalena321, awokado 🥑, kasssia, amoze, eeemakarena, Lola93, przygodami66, jowmat, Tanashi, Biedronka@, Cel95, Moooniii, KasiaGosiaWerka, Szarotka12 lubią tę wiadomość

preg.png

🎊 dwie kreski 30.09.2024
    👧2023 córeczka
    👧2021 córeczka
    😢 03.2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • SZKODNIK Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia>>> cieszę się, że u nas same dobre wieści ❤️❤️❤️
    Ogromne szczęście, że wszystkie dziewczyny melduja pozytywne wieści.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:03

Gusia_ lubi tę wiadomość

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Daję znać po wizycie, że u nas 240g dziewczynki ❤️ I wszystko dobrze, jedynie zapisał mi żelazo jedną tabletkę dziennie, bo mi spadła hemoglobina już do 12, a czerwone krwinki poniżej normy. Teraz połówkowe w klinice 27 stycznia :) Oczywscie, ze od razu zamówiłam kilka dziewczęcych letnich ciuszków 🤣
    3 dziewczynka! Ale macie cela😅

Gusia_ lubi tę wiadomość

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.znacie firmy z dobrymi kokonami? Takimi z bawełny nie veluru czy innego plastiku.
    I czy znacie sklep internetowy z dobrymi śpiochami. Takimi wiecie,jak kiedyś.. Teraz to niby ogrodniczki ze stopami się nazywa

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:26

preg.png
  • SZKODNIK Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.znacie firmy z dobrymi kokonami? Takimi z bawełny nie veluru czy innego plastiku.
    I czy znacie sklep internetowy z dobrymi śpiochami. Takimi wiecie,jak kiedyś.. Teraz to niby ogrodniczki ze stopami się nazywa

Karola sprawdź firmę Ewa Klucze :) odnośnie śpiochów, teraz chyba to Eevi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:36

preg.png
  • HejAnku🌸 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia ale macie boski babiniec! Ja zawsze marzyłam o siostrze 🥹 i to marzenie przekaże mojej córce, niech sobie marzy jak ja 😂😂

Gusia_ lubi tę wiadomość

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZKODNIK wrote:
    Karola sprawdź firmę Ewa Klucze :) odnośnie śpiochów, teraz chyba to Eevi.
    Oooo właśnie o takie śpiochy mi chodzi,dzięki!

SZKODNIK lubi tę wiadomość

preg.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

właśnie ja też myślę o kokonie - a w jakich okolicznościach wy ich będziecie używać? :)

Gusia, super <3 <3

Gusia_ lubi tę wiadomość

preg.png
  • Lola93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel, dawaj przepis na lasagne 😎

preg.png
  • SZKODNIK Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo właśnie o takie śpiochy mi chodzi,dzięki!

Oni tam maja takie cudeńka 😍😍😍

preg.png
  • przygodami66 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się melduje po połówkowych... potwierdzona dziewczynka 🩷 na 100 procent, czyli tak jak od początku czułam i tak jak obstawiał dr na pierwszych prenatalnych. Mamy 315 gram szczęścia, 25 cm długości, stopa ma 3,4 cm. Ja nie wiem, gdzie się to mieści, bo mam mały brzuszek. Przytyłam od ostatniej wizyty 1,5 kg, a to było trzy tygodnie temu i w ogóle po mnie tego nie widać.

KarolaKinga, Gusia_, Elza1234, Klaudek11, awokado 🥑, jowmat, Tanashi, kasssia, Cel95, Moooniii, koktajlowa, KasiaGosiaWerka, Szarotka12 lubią tę wiadomość

‹‹ 636 637 638 639 640
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ