CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
HejAnku🌸 wrote:To chyba bardziej wędrujące oczy lekarzy😂 u mnie chłop na IP też twierdził że mam nisko łożysko, a wczoraj na połówkowych wysoko chyba że w 4 dni tak wywędrowało
-
Karola3xJ:D wrote:To też masz wędrujące jak pisze SZKODNIK. Muszą nam to wpisać w kartę ciąży😅
To jest nic, tak jak Wam pisałam wcześniej. 1 prenatalne na wynikach łożysko tylna ściana, prowadzący ściana przednia, 2 prenatalne ściana boczna po prawej stronie, prowadzący przednia ściana hihi i nawet mi to ładnie pokazał i wytłumaczył. -
SZKODNIK wrote:Karola, bo Ty masz łożysko wędrujące 🤣, dzidzia maleńka 🩷.
My kupiliśmy rożek za 30 zł w smyku.
Mam wrażenie,że tam już przebrane jest. Chciałam jakiego bboxa albo mombelka upolować ale bieda. Za to ciuchów dużo -
SZKODNIK wrote:To jest nic, tak jak Wam pisałam wcześniej. 1 prenatalne na wynikach łożysko tylna ściana, prowadzący ściana przednia, 2 prenatalne ściana boczna po prawej stronie, prowadzący przednia ściana hihi i nawet mi to ładnie pokazał i wytłumaczył.
Twoje łożysko to już paszport powinno dostać! 😂 Moje i Karoli to ledwo turysta -
HejAnku🌸 wrote:Twoje łożysko to już paszport powinno dostać! 😂 Moje i Karoli to ledwo turysta
Taki tęgi melanżownik po dobrym weekendzie
Aaaa,zapomniała dodać najważniejszą rzecz. Dziecko już nie siedzi ze stopami przy uszach. Tak się bałam o te jej bioderka....Ale się obróciła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:51
SZKODNIK, HejAnku🌸, kasssia lubią tę wiadomość
-
Daję znać po wizycie, że u nas 240g dziewczynki ❤️ I wszystko dobrze, jedynie zapisał mi żelazo jedną tabletkę dziennie, bo mi spadła hemoglobina już do 12, a czerwone krwinki poniżej normy. Teraz połówkowe w klinice 27 stycznia Oczywscie, ze od razu zamówiłam kilka dziewczęcych letnich ciuszków 🤣
SZKODNIK, Maj.a, KarolaKinga, Elza1234, HejAnku🌸, CelinaJan, magdalena321, awokado 🥑, kasssia, amoze, eeemakarena, Lola93, przygodami66, jowmat, Tanashi, Biedronka@, Cel95, Moooniii, KasiaGosiaWerka, Szarotka12 lubią tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Daję znać po wizycie, że u nas 240g dziewczynki ❤️ I wszystko dobrze, jedynie zapisał mi żelazo jedną tabletkę dziennie, bo mi spadła hemoglobina już do 12, a czerwone krwinki poniżej normy. Teraz połówkowe w klinice 27 stycznia Oczywscie, ze od razu zamówiłam kilka dziewczęcych letnich ciuszków 🤣
Gusia_ lubi tę wiadomość
-
A.znacie firmy z dobrymi kokonami? Takimi z bawełny nie veluru czy innego plastiku.
I czy znacie sklep internetowy z dobrymi śpiochami. Takimi wiecie,jak kiedyś.. Teraz to niby ogrodniczki ze stopami się nazywaWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:26
-
Karola3xJ:D wrote:A.znacie firmy z dobrymi kokonami? Takimi z bawełny nie veluru czy innego plastiku.
I czy znacie sklep internetowy z dobrymi śpiochami. Takimi wiecie,jak kiedyś.. Teraz to niby ogrodniczki ze stopami się nazywa
Karola sprawdź firmę Ewa Klucze odnośnie śpiochów, teraz chyba to Eevi.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:36
-
Karola3xJ:D wrote:A.znacie firmy z dobrymi kokonami? Takimi z bawełny nie veluru czy innego plastiku.
I czy znacie sklep internetowy z dobrymi śpiochami. Takimi wiecie,jak kiedyś.. Teraz to niby ogrodniczki ze stopami się nazywa
właśnie ja też myślę o kokonie - a w jakich okolicznościach wy ich będziecie używać?
Gusia, superGusia_ lubi tę wiadomość
-
To i ja się melduje po połówkowych... potwierdzona dziewczynka 🩷 na 100 procent, czyli tak jak od początku czułam i tak jak obstawiał dr na pierwszych prenatalnych. Mamy 315 gram szczęścia, 25 cm długości, stopa ma 3,4 cm. Ja nie wiem, gdzie się to mieści, bo mam mały brzuszek. Przytyłam od ostatniej wizyty 1,5 kg, a to było trzy tygodnie temu i w ogóle po mnie tego nie widać.
KarolaKinga, Gusia_, Elza1234, Klaudek11, awokado 🥑, jowmat, Tanashi, kasssia, Cel95, Moooniii, koktajlowa, KasiaGosiaWerka, Szarotka12 lubią tę wiadomość