CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
kasssia wrote:Grubo. 250 to tyle co nasze ważą teraz.
Też trochę szokłam! Moja 137g dwa tygodnie temu także myślę, że też urosla już do tej wagiAlex_92 lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Ja unikam nawet gorących kąpieli w wannie 🫣 nie poszłabym w ciazy na termy. Wgle nawet na basen nie chce mi się chodzić, bo nie chce infekcji a różnie bywa… Mąż już nawet ostatnio się zastanawiał czy sam nie pojedzie z dziećmi bo im tęskni się za wodą, ale ja chyba nie chce…
Co do ubranek z Zary mnie mama przysłała kilka małych. Kazałam jej czekać do połówkowych ale nie mogła wytrzymać jak kupowała dla moich dziewczynek i w sumie byłam nieco zła że kasa w błoto ale jak się okazało, że się przydadzą to już się na nie cieszę 🤣 uwielbiam ciuszki z Zary są po prostu piękne…kasssia, KarolaKinga lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję dobrych wieści! I płci potwierdzonych 🩷💙 niech dzieciaczki rosną dalej zdrowo!
Ciuszki piękne 😍
Ile tu się ostatnio dzieje, nie nadążam. Szkoda mi, że Kozina zniknela. Wg mnie dopóki nie ma obrażania kogoś lub siebie nawzajem, to forum jest od wyrażania opinii i zdania, same czesto tego szukamy. A jak nie podobają mi się czyjeś opinie? To albo odpowiadam swoimi argumentami, albo nie udzielam się w dyskusji 🙂przygodami66 lubi tę wiadomość
-
Zanka88 wrote:Dziewczyny co uważacie o termach w ciazy ?
Będę ofc pytać lekarza ale jestem ciekawa czy może któraś z Was była na termach w ciąży? ☺️ -
Nie pojechałabym na termy, mnie lekarz zakazał gorących kąpieli w wannie a co dopiero ciepłych źródeł
Cel95 lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Nie pojechałabym na termy, mnie lekarz zakazał gorących kąpieli w wannie a co dopiero ciepłych źródeł
Ja sobie w ogóle kupiłam termometr dla dzieci do wanny. Do poziomu baby czyli 37 stopni może być woda nie wyżej
Wcześniej byłam team wrzatek także wolałam kupić termometr będąc w ciazy niż lecieć na czuja
Uwielbiam termy... no ale cóż zakaz to zakaz.
Raz czy dwa widziałam babkę w ciazy tam, ale raczej siedziały z posiadanymi małymi dziećmi koło brodzików:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia, 22:14
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Mój mąż się śmieje, że ja zamiast kąpieli rósł gotuję😂 teraz zrobię sobie czasem przyjemność i podkręcę na chwilę temperaturę pod prysznicem ale rzadko
Wieczorna dawka humoru - jakaś babcia właśnie zrobiła mojemu awanturę BO NASZ PIES SIĘ NAZYWA BRUNO A TO IMIĘ DLA DZIECKA 😂 wydzierała się tak, że ja na 3 piętrze słyszałam. Chyba jakaś nowa albo przyjezdna ale jak jutro zobaczy na spacerze psią ALĘ to chyba egzorcyzm odprawi (ma na imię Alaska ale często krzyczą po niej Ala) -
Nie wiem co mnie dzisiaj pokusiło ale zjadłam bigos.. Czuję się tak fatalnie że nie wiem czy rzygac czy przeboleć do rana, piłam już melise, piję wodę, mam takie rewolucje żołądkowe i wzdęcia że chyba jeszcze tak nie miałam nigdy 👎
-
magdalena321 wrote:Nie wiem co mnie dzisiaj pokusiło ale zjadłam bigos.. Czuję się tak fatalnie że nie wiem czy rzygac czy przeboleć do rana, piłam już melise, piję wodę, mam takie rewolucje żołądkowe i wzdęcia że chyba jeszcze tak nie miałam nigdy 👎
-
Elza1234 wrote:Ja zjadłam bigos też niedawno to grubo było 🙈 bez mdłości, ale wzdęcia miałam takie że myślałam że zaraz urodzę
Oo to ja to samo.. Normalnie miejsca nawet w łóżku nie umiem sobie znaleźć kręcę się ze strony na stronę 😮💨 a jeszcze nie mam ani espumisanu ani nic -
Dzięki dziewczyny za odpowiedź ☺️11.2023 Angelius Dr.MP
06.2024 Laparo
08.2024 start invitro
28.09.24r. Transfer 🤞🥹
5dpt - 18,72
7dpt- 77,22
10dpt-244,08
13dpt - 975,89
18dpt- 7038
23dpt usg 🤞🥹🤍 mamy serduszko
9tc krwawienie IP - mamy się dobrze 🥲🫣
10tc+5 4,65cm ❤️
13tc+4 75,9 mm prenatalne 09.12 usg - wyniki pappa🤞niskie ryzyka
14tc+4 chłopiec , Tymon 🩵🥹 -
Karola3xJ:D wrote:Ciąża.plus wzdymajace potrawy to potrafi być kombo.
Kupiłam wózek z vinted i dostawkę z olx. Trzymajcie kciuki żeby nikt mnie nie wydymał -