CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Cel95 wrote:A na takie podmycie się po porodzie irygator nie jest dobry?
Ja planuje kupić tą butelkę, piankę łagodzącą, takie płatki nasączone oczarem i wkładki do mrożenia.
-
Cel95 wrote:A na takie podmycie się po porodzie irygator nie jest dobry?
Ale tak na chłopski tozum ileż tej wody do mycia zmiesci się do tej butelczyny. Tylko się człowiek porozmazuje -
Cel95 wrote:Paulina, mi chyba bliżej do Twojego brzuszka
Bardzo ładny jak wszystkie tutaj i oby jeszcze dużo, dużo urósł 😊
My zamówiliśmy kokon i rożek z zszytych. Wstawię zdjęcie w marcu jak przyjdzie.
Rożek wiadomo potrzebny, kokon mamy zamiar używać tylko pod nadzorem i jako takie bezpieczne miejsce dla Malutkiej u mojej Mamy i u Teściów. Wiem, że maluszek może spać w kokonie tylko pod stałym nadzorem jeżeli w ogóle, ale też taki duży może być jako mata przydatna jak są zwierzaki wokół 😁 Wzięliśmy specjalnie taki większy.
Nocować poza domem wstępnie nie mamy zamiaru zanim skończy te pół roku więc jeżeli chodzi o łóżeczko chyba postawimy na to Waldin 7w1. Gdyby była zmiana planów dostawkę mobilną gdzieś się zawsze dorwie.
Ktoś z Was ma z nim jakieś doświadczenia?
Tu filmik o nim
Monitor oddechu snuza.
A wózek będziemy obczajac w przyszłym tygodniu, na pewno mamy na liście Roan Ivi 2.0, Muuvo Quick, Bebetto Flavio Premium
Fotelik - tu chcemy się przejechać do 8stars jak polecacie i niech coś wybiorą.
Czy macie otulacze na foteliki?
Dużo na raz wiem, bylam na tradycyjnym spacerze weekendowym i potem się z mężem wzięliśmy za rozkminianie wyprawki na poważnie.
A na jaki materiał kokonu i rożka się zdecydowaliście? 😁 -
xSmerfetkax wrote:A na jaki materiał kokonu i rożka się zdecydowaliście? 😁
Dla fanek Eurowizji - zobaczcie sobie piosenkę Estoni - zrobiła mi dzień!Alex_92, KarolaKinga lubią tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:A na jaki materiał kokonu i rożka się zdecydowaliście? 😁
W środku bawełna Premium a te kolorowe owijki czy kokardki na zewnątrz Velvet👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
A o tym łóżeczku waldin ktoś coś słyszał? 😎👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Cel95 wrote:A o tym łóżeczku waldin ktoś coś słyszał? 😎
Ale trzymam kciuki żeby dzieciak wam za szybko nie zniszczyl, np nie pogryzł przy wychodzeniu zębów szczebelków - bo za taką kasę to aż szkoda 😅 -
Elza1234 wrote:Ładne i porządne
Ale trzymam kciuki żeby dzieciak wam za szybko nie zniszczyl, np nie pogryzł przy wychodzeniu zębów szczebelków - bo za taką kasę to aż szkoda 😅
Jak pogryzie to grunt żeby łóżeczko miało porządne bezpieczne materialy i żeby się nic nie stało Dziecku 😁👰🏻♀️29 👨💼32
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Witam i zycze milej niedzielki 😊
Dziekuje za wszystkie gratulacje 🩷
Ja robiłam zamówienie na Gemini w czwartek.
Zdecydowałam się na podpaski i podkłady poporodowe oraz butelkę poporodową z Canpol.
Z Lansinoh wzięłam wkładkę żelową poporodową, wkladki chłodząco-regenerujace z oczarem,kompresy żelowe na piersi.
Do tego polecana pianka Ginexid i mydło naturalne z nanosrebrem.
Wrzuciłam też saszetki Tantum Rosa,ale co do nich nie jestem pewna,czytalam że podobno rozpuszczają szwy.
Za to ja chce się zapytać o bujaki. Zastanawiam się nad elektrycznym Kinderkraft Luli
Albo w stylu babybjorna Kinderkraft Mimi.
Może macie jakieś porównanie który lepiej wybrać?Blackapple, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj na ig wyskoczył mi filmik z dzieckiem w takim zjedzonym łóżeczku, w kometarzach w większości hihih haha. Takie wielkie wygryzienia widziałam na zdjęciach z interwencji z patologicznych domów,gdzie dzieci dwa dni były same w takim łóżeczku bez jedzenia.
Tak jakoś mi sie przypomniało. -
Ej dziewczyny, a odnośnie Gemini. Widzę, że każdy na tik toku robi tam wyprawkę. Czy tam jest faktycznie taniej? Powypisywałam sobie randomowe rzeczy na allegro i sporo rzeczy da się kupić na luzie taniej. Czy Gemini wynika czysto z wygody, że można wziąć wszystko na raz w jednej przesyłce?
-
Truskawka dzięki za polecajki, obczaję też te rzeczy😊
Truuskaawka lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Anabbit wrote:Ej dziewczyny, a odnośnie Gemini. Widzę, że każdy na tik toku robi tam wyprawkę. Czy tam jest faktycznie taniej? Powypisywałam sobie randomowe rzeczy na allegro i sporo rzeczy da się kupić na luzie taniej. Czy Gemini wynika czysto z wygody, że można wziąć wszystko na raz w jednej przesyłce?
Ja prawdę mówiąc wzięłam z wygody 😅 Chciałam kupić po prostu wszystko na raz w jednym miejscu,nawet nie sprawdzałam zbytnio cen na innych 🙈 -
Zaczęłam rozglądać się za dostawką. My nie planujemy łóżeczka ze szczebelkami na start, bo nie zmieścimy I dostawki i łóżeczka w sypialni. Także na te pierwsze 5 miesięcy poszukuje dostawki.
Macie jakies do polecenia? Musi być na pewno na kółkach żebym mogła jeździć po mieszkaniu i z łatwym systemem rozpinania. Patrzyłam wczoraj jakaś z Chicco, ale ten przycisk tak ciężko chodził, że nie było opcji żebym lewą ręką zsunęła na dół tą ruchomą część. -
Anabbit wrote:Ej dziewczyny, a odnośnie Gemini. Widzę, że każdy na tik toku robi tam wyprawkę. Czy tam jest faktycznie taniej? Powypisywałam sobie randomowe rzeczy na allegro i sporo rzeczy da się kupić na luzie taniej. Czy Gemini wynika czysto z wygody, że można wziąć wszystko na raz w jednej przesyłce?
Anabbit lubi tę wiadomość
-
@Annabit widze, ze mamy aktualnie identyczne wymiary. U mnie przed ciąża było 60kg. Brzuszek podobny, ale nadal słyszę że wyglądam jakbym po prostu więcej zjadła 🫣🫣
Też na Gemini wzięłam z wygody, wszystko przyszło i mam w jednym dużym kartonie. Jak się przeprowadzimy to sobie zacznę to segregować -
awokado 🥑 wrote:Ja zrobiłam sobie koszyk w gemini i na allegro - wszystko od jednego sprzedawcy, żeby się już nie bawić w szukanie u różnych, no i wyszło sporo taniej na niektórych produktach, więc zamówiłam z allegro. Takie rzeczy typowo apteczne jak jakieś maści/sól fizjologiczną/lanolinę/witaminę d/itp zamówię z gemini, ale dopiero na wiosnę 😁
Ale to chyba powód gemini - że tam po prostu można wszystko na raz wziąć i mieć spokójawokado 🥑 lubi tę wiadomość