🌞 CZERWIEC 2027 ☀️🌻
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ❤️ Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, zwłaszcza po tym, przez co już przeszłaś 🥺 Oby tym razem wszystko pięknie się ułożyło. Czekamy razem na jutrzejszą betę ✊❤️ I gratuluję pięknego testu! 🥰Maggie10 wrote:Hej! Miałam przedwczoraj sama zakładać wątek ale ze względu na moich 8 poronień stwierdziłam, że wolę nie zaczynać. 🙈
Tak więc witam się serdecznie! Termin z OM 1 czerwca ❤️ Nie mamy jeszcze dzieci. Jutro pierwsza beta.
A pierwszy test ciążowy wyszedł piękny 26dc wieczorem.
Maggie10 lubi tę wiadomość
-
Ooo, to znalazłam swoją ciążową bliźniaczkę 😁❤️ Ale super! Będziemy praktycznie równo przechodzić przez wszystkie etapy 🥰Maggie10 wrote:O mamy ciążę w tym samym wieku. 😁 Też miałam ostatnią miesiączkę 25 sierpnia. 😊
Maggie10 lubi tę wiadomość
-
Ja straciłam ostatnią ciążę w kwietniu, teraz podchodzimy ostrożnie. Mieliśmy się kompletnie nie starać ale na urlopie w Hiszpanii zaszalelismy i mamy piękną pamiątkę. 😊 Plan był, że w styczniu idziemy do kliniki i działamy z ivf bo ja mam nieprawidłowy kariotyp i to główna przyczyną poronień. Partner badał kariotyp jakoś dwa miesiące temu i na szczęście prawidłowy. 😊Nicola22 wrote:Ooo, to znalazłam swoją ciążową bliźniaczkę 😁❤️ Ale super! Będziemy praktycznie równo przechodzić przez wszystkie etapy 🥰
Mam wielką nadzieję, że ta historia zakończy się happy endem ale już nawet nie chce iść za szybko do ginekologa żeby nie cieszyć się za szybko tym widokiem.
Pierwszą wizytę mam 15 października. Chociaż nie wiem jak to będzie z pracą bo objawy dają o sobie znać, jestem taka senna i mam taką okropna mgle mózgowa, że szok! -
Melduję pierwsze plamienie - na szczęście póki co brązowe...😞Starania od 12.2025
01.2026 cb ❤️🩹
w klinice od 06.2026
10.08.2026 - I IUI + fertile chip ❌️
17.09.2026 - ⏸️ 10 dpo; 🧪bhcg 14,47 mUI/ml ; prog 11,80 ng/ml 🤞
19.09.2026 - 12 dpo; 🧪bhcg 83,24 mUI/ml ; prog 26,70 ng/ml 🙏
21.09.2026 - 14 dpo; 🧪bhcg 304,72 mUI/ml, prog 33,20 ng/ml - zostań 🥹
👱♀️34
MTHFR A1298C heterozygotyczny
PAI-1 homozygotyczny
Gen protrombiny G20210A heterozygotyczny
Sono hsg (lipiec 2026) - obustronna drożność ✅️
regularne cykle ✅️
owulacja ✅️
HOMA-IR ✅️
Suplememtacja; leki: acard 150, po owulacji neoparin 0,4 i cyclogest 400mg
👱♂️35
lekka IO (glucophage 1000)
Dfi 30%
Żpn III stopień (embilizacja 21.08.2026)
morfologia 3%
pozostałe wyniki ✅️
suplementacja z dużą ilością antyoksydantów -
Mam bardzo podobnie 😅 Też jestem strasznie senna i mam taką mgłę mózgową, że czasem ciężko mi się skupić na czymkolwiek 🙈 Chyba organizm już działa na pełnych obrotachMaggie10 wrote:Ja straciłam ostatnią ciążę w kwietniu, teraz podchodzimy ostrożnie. Mieliśmy się kompletnie nie starać ale na urlopie w Hiszpanii zaszalelismy i mamy piękną pamiątkę. 😊 Plan był, że w styczniu idziemy do kliniki i działamy z ivf bo ja mam nieprawidłowy kariotyp i to główna przyczyną poronień. Partner badał kariotyp jakoś dwa miesiące temu i na szczęście prawidłowy. 😊
Mam wielką nadzieję, że ta historia zakończy się happy endem ale już nawet nie chce iść za szybko do ginekologa żeby nie cieszyć się za szybko tym widokiem.
Pierwszą wizytę mam 15 października. Chociaż nie wiem jak to będzie z pracą bo objawy dają o sobie znać, jestem taka senna i mam taką okropna mgle mózgowa, że szok!
Lucy_here
Ojej 😞 Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i zaraz się uspokoi. Dobrze, że na razie jest brązowe. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września, 21:37
-