Czy chodzicie do dwóch lekarzy-na NFZ i prywatnie?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja od początku ciąży chodzę prywatnie ale dodatkowo 3 razy byłam tez na nfz. całkowicie ufam tylko prywatnemu lekarzowi, na nfz chodze dodatkowo od niedawna. mam 2 karty ciąży. Swojego lekarza mogę spytac o wszystko a lekarka na nfz traktuje wszystko tak automatycznie...
-
Ja też się zastanawiam na opcją chodzenia także na wizyty do przychodzi przyszpitalnej w szpitalu gdzie docelowo chciałabym rodzić, a oprócz tego do lekarza z LUXMEDU aby prowadził mi ciążę, zlecał badania, itp. Czy któraś z Was chodziła do przychodni przyszpitalnej na wizyty?? Nie wiem ile czasu się tam czeka aby zapisać się do lekarza?
-
Ja chodziłam wczesniej,szlam tego samego dnia mowiac ze musze pilnie do lekarza i zawsze wchodzilam, chociaz bylo duzo pacjentek teraz czekam az moj lekarz wroci od marca do przyjmowania w przychodni przyszpitalnej, a na razie chodze do niego prywatnie.
Natomiast musisz zadzownic i dowiedziec sie kiedy pewnie sa zapisy -
Makcza dzięki bardzo za polecenie doktora Zarotyńskiego, chyba się wybierzemy do niego:)
A powiedz czy na ul. Zyblikiewicza gdzie doktor przyjmuje jest jego prywatny gabinet czy on robi badania prenatalne w jakiejś klinice?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 16:24
ejsza -