X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy ktoraś z Was miała uczulenie w ciąży?
Odpowiedz

Czy ktoraś z Was miała uczulenie w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • poomocy Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. sotsuje od poczatku ciazy zastrzyi fraxyparyne. od paru tygodni zauwazyam ze tam gdzie sie wkluje mam czerwone plamy ktore swedza. na drugi dzien to mija. w ulotce wyczytalam ze moze prowadzic do uczulenia i wtedy nalezy przestac stosowac frazyparyne ae lekarz mi powiedzial ze to nic takiego ze tak sie zdarza i tyle. w krwi ktorej odebralam wczoraj wyszlo ze mam podwyzszone enzynofilie ktore z tego co wyczytalam odpowiadaja za alergie. n i teraz nie wiem co robic>.. mam ginekologa w pon..... ale chyba zapisze sie jeszcze do profesora ktory zlecil mi branie tych lekow bo moze rzeczywiscie trzeba odstawic. chcoicaz jak odstawie to moge poronic

poooomocy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ