X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy ktoraś z Was miała uczulenie w ciąży?
Odpowiedz

Czy ktoraś z Was miała uczulenie w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • poomocy Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. sotsuje od poczatku ciazy zastrzyi fraxyparyne. od paru tygodni zauwazyam ze tam gdzie sie wkluje mam czerwone plamy ktore swedza. na drugi dzien to mija. w ulotce wyczytalam ze moze prowadzic do uczulenia i wtedy nalezy przestac stosowac frazyparyne ae lekarz mi powiedzial ze to nic takiego ze tak sie zdarza i tyle. w krwi ktorej odebralam wczoraj wyszlo ze mam podwyzszone enzynofilie ktore z tego co wyczytalam odpowiadaja za alergie. n i teraz nie wiem co robic>.. mam ginekologa w pon..... ale chyba zapisze sie jeszcze do profesora ktory zlecil mi branie tych lekow bo moze rzeczywiscie trzeba odstawic. chcoicaz jak odstawie to moge poronic

poooomocy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ