X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy mialyscie plamienie implantacyjne?
Odpowiedz

Czy mialyscie plamienie implantacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek1509 Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciąży plamienie implantacyjne trwało 3 dni, w 18 dniu cyklu się pojawiło, kolor jasny różowy z dużą ilością śluzu myślałam wtedy, że to upławy, od razu pojawiły się bóle miesiączkowe po 5 dniach czyli w 22dniu cyklu test apteczny pozytywny słaba druga kreska. W obecnej ciąży nie miałam żadnego plamienia 31 dzień cyklu test zrobiony przypadkowo 2 krechy grube.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 21:29

Aniołek 9tc (*) 10.02.2017

Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
    dxoml6d8w2mqpznm.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ