X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to może być ciąża bliźniacza- usg
Odpowiedz

Czy to może być ciąża bliźniacza- usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PatrycjaPatrycja Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od wczoraj nie daje mi spokoju obraz usg, na który spojrzałam jeszcze raz przy dziennym świetle. Mam wrażenie, że widzę dwa pęcherzyki. Choć lekarz nie wspomniał o ciąży mnogiej.
    Wiem, że wiecej dowiem się na kolejnej wizycie.
    Proszę Was tylko o opinie czy Waszym zdaniem faktycznie może być to ciąża bliźniacza?
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

• Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2021, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatrycjaPatrycja wrote:
    Dziewczyny, od wczoraj nie daje mi spokoju obraz usg, na który spojrzałam jeszcze raz przy dziennym świetle. Mam wrażenie, że widzę dwa pęcherzyki. Choć lekarz nie wspomniał o ciąży mnogiej.
    Wiem, że wiecej dowiem się na kolejnej wizycie.
    Proszę Was tylko o opinie czy Waszym zdaniem faktycznie może być to ciąża bliźniacza?
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Witaj 🙂.

Może idź gdzieś prywatnie i się skonsultuj nie znam się na ciąży bliźniaczej .

Powodzenia 💪 i zdrowo donoszonej ciąży 💕.

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • PatrycjaPatrycja Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2021, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę prywatnie🙂 tylko to usg mnie zastanawia. Mam problem z dodaniem zdjęcia do tematu🙄

• Emi3004 Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia 2021, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na USG w dniu 4+6 było widać dwa pęcherzyki ciążowe z ciałkiem żółtym, a w 6+1 (wczoraj) już dwa zarodki :-)
    Na zdjęciu z pierwszego USG mam wyraźny jeden pęcherzyk, a ten drugi jest zamazany.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ