X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to może być ciąża bliźniacza- usg
Odpowiedz

Czy to może być ciąża bliźniacza- usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PatrycjaPatrycja Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, od wczoraj nie daje mi spokoju obraz usg, na który spojrzałam jeszcze raz przy dziennym świetle. Mam wrażenie, że widzę dwa pęcherzyki. Choć lekarz nie wspomniał o ciąży mnogiej.
    Wiem, że wiecej dowiem się na kolejnej wizycie.
    Proszę Was tylko o opinie czy Waszym zdaniem faktycznie może być to ciąża bliźniacza?
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

• Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2021, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatrycjaPatrycja wrote:
    Dziewczyny, od wczoraj nie daje mi spokoju obraz usg, na który spojrzałam jeszcze raz przy dziennym świetle. Mam wrażenie, że widzę dwa pęcherzyki. Choć lekarz nie wspomniał o ciąży mnogiej.
    Wiem, że wiecej dowiem się na kolejnej wizycie.
    Proszę Was tylko o opinie czy Waszym zdaniem faktycznie może być to ciąża bliźniacza?
    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Witaj 🙂.

Może idź gdzieś prywatnie i się skonsultuj nie znam się na ciąży bliźniaczej .

Powodzenia 💪 i zdrowo donoszonej ciąży 💕.

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • PatrycjaPatrycja Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2021, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę prywatnie🙂 tylko to usg mnie zastanawia. Mam problem z dodaniem zdjęcia do tematu🙄

• Emi3004 Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia 2021, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na USG w dniu 4+6 było widać dwa pęcherzyki ciążowe z ciałkiem żółtym, a w 6+1 (wczoraj) już dwa zarodki :-)
    Na zdjęciu z pierwszego USG mam wyraźny jeden pęcherzyk, a ten drugi jest zamazany.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ