Detektor tętna
-
Hej 😊A ja mam inne pytanie odnośnie detektora
Dzisiaj mi przyszedł i wiem, że jest od 16 tygodnia (ja jestem w 9), ale ciekawość wzięła górę i spróbowałam. Ciekawi mnie fakt, że wykrył tętno między 120 a 130 takie trochę przerywane, ale nie słychać bicia serduszka. Myślicie, że to jednak dzidzia tylko za wcześnie na usłyszenie? Miała tak, któraś z Was? 🩷 -
Sprawdź najpierw swoje tętno, najlepiej licząc uderzenia w czasie 15s i pomnóż przez 4, a potem zrób to samo z tym drugim tętnem. Polecam liczyć, bo detektor może nie zliczać wszystkich słyszanych bić i można się zestresować 😉
Ja korzystam do teraz raz na jakiś czas, jak mała w danym dniu mało się rusza. -
Dziękuję Ci bardzo 😊
Choć na razie odpuszczam jeszcze poczekam bo się zdziwił jak zobaczyliśmy to tętno po dwóch stronach brzucha i wziął na swój brzuch 😅😅Okazało się, że takie samo tętno ma w tych samych miejscach a w ciąży wiadomo nie jest także ten 🙈🤣
Krewetka04 wrote:Sprawdź najpierw swoje tętno, najlepiej licząc uderzenia w czasie 15s i pomnóż przez 4, a potem zrób to samo z tym drugim tętnem. Polecam liczyć, bo detektor może nie zliczać wszystkich słyszanych bić i można się zestresować 😉
Ja korzystam do teraz raz na jakiś czas, jak mała w danym dniu mało się rusza. -