Hey
Ja rowniez kupilam detektor i jestem bardzo zadowolona bo serduszko uslyszalam juz pod koniec 10 tygodnia
troche sie obawialam po przeczytaniu niektorych wypowiedzi ze nie bede umiala znalesc serducha i ze bede sie denerwowala.
Ale juz przed zakupem nastawilam sie na to ze jak nie znajde serca to poczekam spokojnie do 12 tygodnia.
Serducho znalazlam, na necie poszukalam jak odruznic swoje serce od serca dziecka i nie bylo problemu, za drugim razem musialam troche poszukac ale juz bylam spokojna.
Mnie bardzo ten detektor uspokoil bo na skan musialabym czekac dopiero 3 tyg a po tym jak zmniejszyly mis sie mdlosci i piersi przestaly byc takie wrazliwe troche sie juz denerwowalam czy wszystko ok, tym bardziej ze wczesniejsza ciaze poronilam i serce przestalo bic w ok 8 tyg a ja do prawie 11 nic nie przeczuwalam.
Takze polecam bo fajnie od czasu do czasu posluchac serduszko maluszka, wiadomo ze co ma byc to bedzie i zaden detektor nie pomoze ale przynajmniej bedziemy spokojniejsze od badania do badania
Ja kupilam sonoline B fetal doppler i moge go polecic