🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukrus ja zamierzam zaszczepić się na tą krztusiec i błonica (Tdap?), RSV i w sumie chciałabym opekac jeszcze covid i grypę. Mam wizytę z lekarzem POZ w sprawie rozsądnego podejścia do tych wszystkich szczepień za tydzień.Cukruś wrote:Hej dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywam, ale nie mam jakoś do tego głowy. Staram się Was regularnie podczytywać.
Mam do Was teraz jedno pytanie bo stoję przed podjęciem decyzji odnośnie szczepienia w ciąży na rsv i na krztusiec lub jedno albo drugie i nie wiem czy się szczepić czy nie. Jak uważacie? Czy wy się szczepiłyście?
Amunicja nie ma jeszcze i stary mi się przyznał, że nie wie czy zdąży się zwolnić pokój dla niego na czas. Ale w razie czego mamy miejsce na niego i jego rzeczy w sypialni, zresztą... I tak z początku planuję dostawke. A gdzie będzie stała komoda z przewijakiem przez pierwsze tygodnie to mi w sumie obojętne, ogarnie się.
pokój mam urządzony już niemal w pełni w głowie i nie mogę się doczekać, aż zrealizuję swoją magiczną leśną wizję 🤩 Kochana może durne pytanie, ale czy Ania z tymi 5 zębiskami została pirania? Czy KP dalej jest dość komfortowe i nie boisz się utraty kawałka piersi? 🤭 Zawsze się zastanawiałam nad tym jak to wygląda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 23:01
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1