🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
-
WIADOMOŚĆ
-
Beezi, Niaha co za nowiny. 🥰 Rosnijcie zdrowo i bez ekscesów!
Joasiu gratuluję! Super że jesteście już razem i możecie się poznawać. 😍
Bubu Franio to już duży kawaler, skoro stawia pierwsze kroczki i obchodzil tak hucznie urodziny. 😎
Angi ambitnie sobie to poplanowałaś. No oczywiście że trzymam kciuki. 🧐
Niaha, Angi90 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
Kubuś 💙

-
Beezi, jeśli dziś ponawiasz to wszystkie Kciuki na pokład 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀
Niaha, piękny przyrost 🥰 Czekasz już na pierwszą wizytę? Zostaniesz tu z nami, mogę Cię wpisać na 1 str? 🙃
eM🌺 łap głęboki oddech i zajmij się gniazdkiem 🙏🏼 Mała sobie świetnie radzi, najważniejsze, że nic nie zmienia się bardziej 🍀 Wierzę, że wszystko będzie dobrze ❤️
Lipcowa, czekałam kiedy padnie ta decyzja 🥹🌟Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:47
Niaha lubi tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Niaha, piękny przyrost 🥰 Czekasz już na pierwszą wizytę? Zostaniesz tu z nami, mogę Cię wpisać na 1 str? 🙃
Jasne, możesz wpisać 😁
Tak, czekam na wizytę, ale podchodzę do tego spokojniej niż wcześniej (dwa lata temu latałam na USG prawie że co tydzień), teraz na pierwsze badanie zapisałam się jak już serduszko powinno bić tj. 9.03 -
Angi, u mnie ta beta to już był przyrost, pierwsza z piątku 20,5. 😉 może zbadam jutro, ale bardziej prawdopodobne, że dopiero w następnym tygodniu z innymi badaniami. Jestem też już po pierwszej wizycie wczoraj, bo potrzebowałam leków, kolejna w marcu na oglądanie (oby 🤞🏻) zarodka.
Zosis, gattina lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedowa
2cs ? -
Cześć dziewczynki, na poczatu samobiczowanie! przepraszam, bardzo trudny czas za mną... walka trwa o T.
18.03. mamy rozprawę, mojego ex troszke poniosła fantazja w pozwie o podniesienie alimentów więc stwierdziłam że już nie popuszczę i walczymy! mam dobrego adwokata, mam nadzieje że coś się uda wskórać. T ma już 13 lat więc tak naprawdę to taki ostatni dzwonek żeby coś mogło sie zmienić...
Psychicznie wysiadam, boję się że ex (a wstydu to on nie ma) będzie sie mścił.
No a dodatkowo permanentny brak ciągłości snu przez Banderasa też mi nie pomaga. Tosiu chodzi spać o 23!!!!!! od 19 wyciszamy, gasimy światla i choćby skały srały najwcześniej między 22 a 23 zasypia. pierwsza pobudka koło północy, tu wystarczy pogłaskanie, i śpi dalej, kolejna po 1 i tu sie zaczynają schody, jak się nie położe u niego i nie zostane do rana to co godzinę są pobudki, albo takie maksymalne wybudzenie i wycie przez godzine 🙄🙄🙄🙄 tak że grubo grubo...
Myślimy o kolejnym bobasie ale najpierw muszę uregulować spanie Tosia bo sie wykończe, ktoś mi mówił ze po drugich urodzinach przychodzi cudowna poprawa 😂😉więc jeszcze teochę.
No i dochodząc do momentu któy skłonił mnie zeby się odezwać (za pośrednictwem Angi) Beezi, Niaha gratulacje ❤️❤️
dziewczynki nie nadrobię, nie ma szans, napiszcie poktórce co tam u Was? Zosis, Bubu, Siesiepku Bialek i całą reszta!!!!
wrzucę zdjecie Tosia (o ile nie zapomniałam jak)
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:56
Niaha, Ivanka93, BuBu90 lubią tę wiadomość
-
Moonflower, współczuję przeżyć z ex. Musi to być bardzo stresujące 😣
Do tej pory nie poradziłam sobie ze snem młodego, czuje, że jeśli zejdziemy z cycka nocnego to będzie lepiejz ale nie wiem jak to zrobić, bo jak go nie dostaje to jest ogromna histeria. W dzień całkowicie już z tego zeszliśmy.
Oby sprawdziło się to, że po drugim roku będzie lepiej, to daje jakąkolwiek nadzieję 🍀 -
Cześć dziewczyny!
Nie nadrobię wszystkiego nie ma szans ale serdecznie gratiluje świeżo upieczonym mamusiom: Cukrus, Jo_ana zdrówka dla Leosia i Sarci ❤️❤️
Bubu spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla Franka 🎉 nie wiem jak to możliwe że on ma już rok!mam nadzieję że adaptacja w żłobku przejdzie gładko 💪
Niaha, Beezi gratuluje i życzę nudnych ciaz 🍀
Lipcowa trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Moon za Ciebie również trzymam kciuki obyście wygrała tę bitwę 🤞🤞
Mnie jakoś wchłonęło życie nowy rok zaczęłam z bostonką, z Laurą życie nie jest proste mamy problemy z jej agresją w domu i przedszkolu, temat rozpoczęcia budowy nam sie przeciąga... Także dzieje się i to nie koniecznie tak jakbym chciała..
BuBu90, Niaha lubią tę wiadomość
-
Moon! Po pierwsze cieszę się, że walczysz o T. ! Go girl ♥️ mam nadzieję, że uda się tego Twojego ex przyhamować.moonflower wrote:Cześć dziewczynki, na poczatu samobiczowanie! przepraszam, bardzo trudny czas za mną... walka trwa o T.
18.03. mamy rozprawę, mojego ex troszke poniosła fantazja w pozwie o podniesienie alimentów więc stwierdziłam że już nie popuszczę i walczymy! mam dobrego adwokata, mam nadzieje że coś się uda wskórać. T ma już 13 lat więc tak naprawdę to taki ostatni dzwonek żeby coś mogło sie zmienić...
Psychicznie wysiadam, boję się że ex (a wstydu to on nie ma) będzie sie mścił.
No a dodatkowo permanentny brak ciągłości snu przez Banderasa też mi nie pomaga. Tosiu chodzi spać o 23!!!!!! od 19 wyciszamy, gasimy światla i choćby skały srały najwcześniej między 22 a 23 zasypia. pierwsza pobudka koło północy, tu wystarczy pogłaskanie, i śpi dalej, kolejna po 1 i tu sie zaczynają schody, jak się nie położe u niego i nie zostane do rana to co godzinę są pobudki, albo takie maksymalne wybudzenie i wycie przez godzine 🙄🙄🙄🙄 tak że grubo grubo...
Myślimy o kolejnym bobasie ale najpierw muszę uregulować spanie Tosia bo sie wykończe, ktoś mi mówił ze po drugich urodzinach przychodzi cudowna poprawa 😂😉więc jeszcze teochę.
No i dochodząc do momentu któy skłonił mnie zeby się odezwać (za pośrednictwem Angi) Beezi, Niaha gratulacje ❤️❤️
dziewczynki nie nadrobię, nie ma szans, napiszcie poktórce co tam u Was? Zosis, Bubu, Siesiepku Bialek i całą reszta!!!!
wrzucę zdjecie Tosia (o ile nie zapomniałam jak)

Co do nas to roczek za nami, adaptacja w żłobku drugi tydzień leci. Płaczki są przy oddawaniu ale dzisiaj już nawet wspinał się na parapet, zabrał balona z chusty i uciekał po całej sali 😅 i całował Lilkę i wszystkie ciocie 😅 także jest coraz lepiej. Chodzimy na razie po 2.5h w tym tygodniu. W przyszłym będziemy zostawać do obiadu. Ja mam dysonans bo z jednej strony bardzo celebruję i doceniam ten czas a z drugiej strony tęsknię i czuję się jak wyrodna matka uważając ten czas bez Frania za super czas 🙈 no ale tak to już z nami jest 🙈34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 35l. 👩🦰
On 35l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸