🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
-
WIADOMOŚĆ
-
Beezi, Niaha co za nowiny. 🥰 Rosnijcie zdrowo i bez ekscesów!
Joasiu gratuluję! Super że jesteście już razem i możecie się poznawać. 😍
Bubu Franio to już duży kawaler, skoro stawia pierwsze kroczki i obchodzil tak hucznie urodziny. 😎
Angi ambitnie sobie to poplanowałaś. No oczywiście że trzymam kciuki. 🧐
Niaha, Angi90 , jo_ana lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
Kubuś 💙

-
Beezi, jeśli dziś ponawiasz to wszystkie Kciuki na pokład 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀
Niaha, piękny przyrost 🥰 Czekasz już na pierwszą wizytę? Zostaniesz tu z nami, mogę Cię wpisać na 1 str? 🙃
eM🌺 łap głęboki oddech i zajmij się gniazdkiem 🙏🏼 Mała sobie świetnie radzi, najważniejsze, że nic nie zmienia się bardziej 🍀 Wierzę, że wszystko będzie dobrze ❤️
Lipcowa, czekałam kiedy padnie ta decyzja 🥹🌟Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 08:47
Niaha lubi tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Niaha, piękny przyrost 🥰 Czekasz już na pierwszą wizytę? Zostaniesz tu z nami, mogę Cię wpisać na 1 str? 🙃
Jasne, możesz wpisać 😁
Tak, czekam na wizytę, ale podchodzę do tego spokojniej niż wcześniej (dwa lata temu latałam na USG prawie że co tydzień), teraz na pierwsze badanie zapisałam się jak już serduszko powinno bić tj. 9.03
Angi90 lubi tę wiadomość
👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
31.10 - Remek jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
3 cs
21.02 [10 dpo] - beta 15,6
24.02 [13 dpo] - 122 (przyrost 313%)
26.02 [15 dpo] - 298 (przyrost 151%)
28.02 [17 dpo] - 660 (przyrost 121%)
09.03 [26 dpo] - pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy bez zarodka
10.03 [27 dpo] - 32171,6, YS 4,1mm, GS 13,7mm
12.03 [29 dpo] - 43237.5 (przyrost 34%)
13.03 [30 dpo] CRL 2,5mm, FHR 170/min, YS 6mm (5t+5d)
23.03 [40 dpo] gin
...
1.11 - termin wg OM
5.11 - termin skorygowany wg wywiadu

-
Angi, u mnie ta beta to już był przyrost, pierwsza z piątku 20,5. 😉 może zbadam jutro, ale bardziej prawdopodobne, że dopiero w następnym tygodniu z innymi badaniami. Jestem też już po pierwszej wizycie wczoraj, bo potrzebowałam leków, kolejna w marcu na oglądanie (oby 🤞🏻) zarodka.
Zosis, gattina, Angi90 , Księgowa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, na poczatu samobiczowanie! przepraszam, bardzo trudny czas za mną... walka trwa o T.
18.03. mamy rozprawę, mojego ex troszke poniosła fantazja w pozwie o podniesienie alimentów więc stwierdziłam że już nie popuszczę i walczymy! mam dobrego adwokata, mam nadzieje że coś się uda wskórać. T ma już 13 lat więc tak naprawdę to taki ostatni dzwonek żeby coś mogło sie zmienić...
Psychicznie wysiadam, boję się że ex (a wstydu to on nie ma) będzie sie mścił.
No a dodatkowo permanentny brak ciągłości snu przez Banderasa też mi nie pomaga. Tosiu chodzi spać o 23!!!!!! od 19 wyciszamy, gasimy światla i choćby skały srały najwcześniej między 22 a 23 zasypia. pierwsza pobudka koło północy, tu wystarczy pogłaskanie, i śpi dalej, kolejna po 1 i tu sie zaczynają schody, jak się nie położe u niego i nie zostane do rana to co godzinę są pobudki, albo takie maksymalne wybudzenie i wycie przez godzine 🙄🙄🙄🙄 tak że grubo grubo...
Myślimy o kolejnym bobasie ale najpierw muszę uregulować spanie Tosia bo sie wykończe, ktoś mi mówił ze po drugich urodzinach przychodzi cudowna poprawa 😂😉więc jeszcze teochę.
No i dochodząc do momentu któy skłonił mnie zeby się odezwać (za pośrednictwem Angi) Beezi, Niaha gratulacje ❤️❤️
dziewczynki nie nadrobię, nie ma szans, napiszcie poktórce co tam u Was? Zosis, Bubu, Siesiepku Bialek i całą reszta!!!!
wrzucę zdjecie Tosia (o ile nie zapomniałam jak)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego, 13:56
Niaha, Ivanka93, BuBu90, SandraH.97, Angi90 , Amunicja lubią tę wiadomość
-
Moonflower, współczuję przeżyć z ex. Musi to być bardzo stresujące 😣
Do tej pory nie poradziłam sobie ze snem młodego, czuje, że jeśli zejdziemy z cycka nocnego to będzie lepiejz ale nie wiem jak to zrobić, bo jak go nie dostaje to jest ogromna histeria. W dzień całkowicie już z tego zeszliśmy.
Oby sprawdziło się to, że po drugim roku będzie lepiej, to daje jakąkolwiek nadzieję 🍀👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
3 cs
23.03 [40 dpo] gin
...
1.11 - termin wg OM

-
Cześć dziewczyny!
Nie nadrobię wszystkiego nie ma szans ale serdecznie gratiluje świeżo upieczonym mamusiom: Cukrus, Jo_ana zdrówka dla Leosia i Sarci ❤️❤️
Bubu spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla Franka 🎉 nie wiem jak to możliwe że on ma już rok!mam nadzieję że adaptacja w żłobku przejdzie gładko 💪
Niaha, Beezi gratuluje i życzę nudnych ciaz 🍀
Lipcowa trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Moon za Ciebie również trzymam kciuki obyście wygrała tę bitwę 🤞🤞
Mnie jakoś wchłonęło życie nowy rok zaczęłam z bostonką, z Laurą życie nie jest proste mamy problemy z jej agresją w domu i przedszkolu, temat rozpoczęcia budowy nam sie przeciąga... Także dzieje się i to nie koniecznie tak jakbym chciała..
BuBu90, Niaha, jo_ana lubią tę wiadomość
-
Moon! Po pierwsze cieszę się, że walczysz o T. ! Go girl ♥️ mam nadzieję, że uda się tego Twojego ex przyhamować.moonflower wrote:Cześć dziewczynki, na poczatu samobiczowanie! przepraszam, bardzo trudny czas za mną... walka trwa o T.
18.03. mamy rozprawę, mojego ex troszke poniosła fantazja w pozwie o podniesienie alimentów więc stwierdziłam że już nie popuszczę i walczymy! mam dobrego adwokata, mam nadzieje że coś się uda wskórać. T ma już 13 lat więc tak naprawdę to taki ostatni dzwonek żeby coś mogło sie zmienić...
Psychicznie wysiadam, boję się że ex (a wstydu to on nie ma) będzie sie mścił.
No a dodatkowo permanentny brak ciągłości snu przez Banderasa też mi nie pomaga. Tosiu chodzi spać o 23!!!!!! od 19 wyciszamy, gasimy światla i choćby skały srały najwcześniej między 22 a 23 zasypia. pierwsza pobudka koło północy, tu wystarczy pogłaskanie, i śpi dalej, kolejna po 1 i tu sie zaczynają schody, jak się nie położe u niego i nie zostane do rana to co godzinę są pobudki, albo takie maksymalne wybudzenie i wycie przez godzine 🙄🙄🙄🙄 tak że grubo grubo...
Myślimy o kolejnym bobasie ale najpierw muszę uregulować spanie Tosia bo sie wykończe, ktoś mi mówił ze po drugich urodzinach przychodzi cudowna poprawa 😂😉więc jeszcze teochę.
No i dochodząc do momentu któy skłonił mnie zeby się odezwać (za pośrednictwem Angi) Beezi, Niaha gratulacje ❤️❤️
dziewczynki nie nadrobię, nie ma szans, napiszcie poktórce co tam u Was? Zosis, Bubu, Siesiepku Bialek i całą reszta!!!!
wrzucę zdjecie Tosia (o ile nie zapomniałam jak)

Co do nas to roczek za nami, adaptacja w żłobku drugi tydzień leci. Płaczki są przy oddawaniu ale dzisiaj już nawet wspinał się na parapet, zabrał balona z chusty i uciekał po całej sali 😅 i całował Lilkę i wszystkie ciocie 😅 także jest coraz lepiej. Chodzimy na razie po 2.5h w tym tygodniu. W przyszłym będziemy zostawać do obiadu. Ja mam dysonans bo z jednej strony bardzo celebruję i doceniam ten czas a z drugiej strony tęsknię i czuję się jak wyrodna matka uważając ten czas bez Frania za super czas 🙈 no ale tak to już z nami jest 🙈34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 35l. 👩🦰
On 35l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN

-
Beezi, Niaha, gratuluję! 🙌 i życzę samych wspaniałości. Niaha, masz wizytę w moje urodziny, więc będę o Was myśleć i czekam na wieści. 😁❤️
Angi, nie załapałam się na zdjęcia, ale wierzę, że jest pięknie. 🤩 Ty zdolna bestio, czuję, że poszalejesz z tym roczkiem. Pamiętam Waszą komunię! 😅 Też robiłam sama dekorację na chrzcinoroczek. Masa pracy, ale ile satysfakcji! Masz już jakiś motyw?
Em, cieszę się, że wieści z badania prenatalnego są dobre i czujecie się spokojniejsi. 🥰
Z tym spaniem, to doskonale Was rozumiem, N. nadal nie przespał nocy, a pobudki co godzinę są dla mnie już normalne. Ciężko wstaje się do pracy, gdy w nocy człowiek x razy wstawał, ale co zrobić. Plusem jest to, że jeśli już naprawdę jest ciężko, to zabieram poduszkę i uciekam spać do salonu, a mój mąż przejmuje opiekę. 😅 Jednak nie mogę powiedzieć, są noce, kiedy obudzi się tylko trzy razy. Zmierzamy ku dobremu. 🥰
Niaha, Angi90 lubią tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
gattina, Niaha, Pfry, Zosis, migotka_, moonflower, Beezi, BuBu90, SandraH.97, Ivanka93, Nowa_Ola, jo_ana, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Moon, trzymam kciuki za sprawy z T. 🤞
eM, nie pamiętam, czy pisałam, ale powtórzyć się nie zaszkodzi - bardzo się cieszę, że prenatalne wyszły dobrze. 🥰 Teraz już oby bez dalszych stresów.
Angi! 🙈 Ty to jesteś rakieta! Na pewno dekoracje będą super, będziemy czekały na efekty. Tylko się nie zajedź tam i pamiętaj, że czasami nieidealnie też jest pięknie!
Pfry, Siesiepy, jak sie czujecie na końcówce?
Komuś jeszcze miałam napisać, ale widzę, że już powoli mój Potworek się budzi...
Co u nas? Hmm... Jestem, czytam Was, ale na odpisywanie brakuje sił, rąk albo głowy (ostatnio robiąc śniadanie jajo wylałam do kompostu zamiast na patelnię 🙈). Agacia się rozpycha coraz bardziej, czasami mam wrażenie, że już chce wyjść, ale tłumaczę dziewoji, że ma jeszcze czas i niech z niego korzysta. 😅 Tam ma wygodnie i ekskluzywnie, a po drugiej stronie brzucha będzie musiała przetrwać z Siostrą. Basia... Szaleje, wszędzie Jej pełno, aktualnie nadzoruje wykańczanie góry. Odkąd Ją tam zaczęliśmy puszczać pod wieczór - na noc pada umęczona, niewykończony teren domu traktuje jak najlepszy plan zabaw, przez co Tatuś szczęśliwy, bo ma małego pomocnika, a Matka momentami bliska zawału. 🙈😅 Nooo. Także u nas sielsko, anielsko. Dopóki nie myślę o 🤑, bo tu się sypło i czuję się momentami, jak studenciak, liczący złotówki od pierwszego do pierwszego. 😥 Ja czekam na termin rozprawy z zus, Stary od poniedziałku idzie do nowej pracy. Noo, to chyba tyle u nas.👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
10.2023 IUI (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗
07.2025 słodka wpadka 🙈🩷 -
Tu chyba wkradł się malutki błąd w Twojej stopce bo byś była w ciąży od 1.5 roku 😅🙈 a zasadniczo od urodzenia Basi 🙈😅Zosis wrote:Moon, trzymam kciuki za sprawy z T. 🤞
eM, nie pamiętam, czy pisałam, ale powtórzyć się nie zaszkodzi - bardzo się cieszę, że prenatalne wyszły dobrze. 🥰 Teraz już oby bez dalszych stresów.
Angi! 🙈 Ty to jesteś rakieta! Na pewno dekoracje będą super, będziemy czekały na efekty. Tylko się nie zajedź tam i pamiętaj, że czasami nieidealnie też jest pięknie!
Pfry, Siesiepy, jak sie czujecie na końcówce?
Komuś jeszcze miałam napisać, ale widzę, że już powoli mój Potworek się budzi...
Co u nas? Hmm... Jestem, czytam Was, ale na odpisywanie brakuje sił, rąk albo głowy (ostatnio robiąc śniadanie jajo wylałam do kompostu zamiast na patelnię 🙈). Agacia się rozpycha coraz bardziej, czasami mam wrażenie, że już chce wyjść, ale tłumaczę dziewoji, że ma jeszcze czas i niech z niego korzysta. 😅 Tam ma wygodnie i ekskluzywnie, a po drugiej stronie brzucha będzie musiała przetrwać z Siostrą. Basia... Szaleje, wszędzie Jej pełno, aktualnie nadzoruje wykańczanie góry. Odkąd Ją tam zaczęliśmy puszczać pod wieczór - na noc pada umęczona, niewykończony teren domu traktuje jak najlepszy plan zabaw, przez co Tatuś szczęśliwy, bo ma małego pomocnika, a Matka momentami bliska zawału. 🙈😅 Nooo. Także u nas sielsko, anielsko. Dopóki nie myślę o 🤑, bo tu się sypło i czuję się momentami, jak studenciak, liczący złotówki od pierwszego do pierwszego. 😥 Ja czekam na termin rozprawy z zus, Stary od poniedziałku idzie do nowej pracy. Noo, to chyba tyle u nas.34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 35l. 👩🦰
On 35l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN

-
Beezi, wybacz 🙈 w takim szale radości byłam, że już ze zrozumieniem nie przeczytałam 🤭😅
Jakie dostałaś leki?
Niaha, widzę, że strzeliliście znów w prawie taką samą datę porodu 🫡😃 Będzie podwójne świętowanie Urodzin 🥰
Moonflower, no ja wiem jak Cię zwabić 😈😅 Jakby coś poszło nie teges to wiesz... Podjadę tam z takim dużym kolegą i wybiorę jakąś sosenkę w lesie, pod którą zmieści się Twój EX 🥸
BuBu! Nie sprzedaj mnie tylko znajomym po fachu z podkarpackiego 😂 To z dobrej woli jest przecież🤭
Trzymam mocno 🤞🏼🤞🏼za rozprawę! 🍀
Zosia, wszystko będzie dobrze 🫂 jeszcze tylko trochę siły, wytrzymaj ✊🏼
Siesiepy, kiedy teraz podgląd Kubusia?👀
Dziękuję dziewczyny, ale chyba nie zrobię szału, nie tym razem 😅 Zmieniałam termin w kościele żeby mieć tę salę w restauracji, cegła, kryształowe żyrandole, nie chcę jej zasłonić, chcę z nią współpracować. Nie mam motywu 🙆🏼♀️ Żywe kwiaty na stojakach, szyfonowe wstążki, kokardy, tiul, świeczniki, klasyczna tablica do foto, biel , złoto, pudrowy róż i zieleń. Jak wcisnę gdzieś Króliczkę to wyjdzie trochę Ballerina Bunny 🤔 Szalejemy inaczej, zamówiliśmy fotografa na cały dzień, wybraliśmy niestandardowe menu, wystarczy ☺️ Muszę tylko zrobić większy tort, bo na komunii niektórzy byli źli, że nie było dokładki 🙊
Wybaczcie nie nadrobię więcej na razie. Wstałam dziś chora, normalnie nie wiem ile razy byłam mokra zeszłej nocy 😵💫 Poszło mi w zatoki, ale jakoś cała jestem rozbita. A Stary zaczął remont, który po 15 minutach od rozpoczęcia zmienił swoją datę ukończenia co najmniej o tydzień 🤡 Nie pytajcie nawet 🤦🏼♀️ Mamy już foto "Wspomnienia z remontu", mogą się przydać 🥸
Także, Dobranoc 🌜
moonflower lubi tę wiadomość
-
Cóż za poruszenie tutaj i co za nowiny
Niaha, Beezi trzymam kciuki za Wasze okruszki, rośnijcie 🤞🏻🍀
Moon powodzenia w sądzie, mam nadzieję, że Twoj ex nie zamydli oczu sędziemu/i i wszystko dobrze się skończy.
U Nas niema lekko, podejrzewam u małej refluks ukryty, są płaczki i nieprzespane noce, godziny noszenia i jej walki samej ze sobą 😔 ciężko się patrz na dziecko któremu nie można pomóc, trochę mnie to dojeżdża psychicznie i ostatnio płaczę razem z nią.
Poza tym nadal walczę z laktatorem i z dnia na dzień mleka przybywa 💪🏼 mam nadzieję, że uda mi się przejść tylko na moje mleko i pociągnąć kpi chociaż przez 3 miesiące.
Niaha, Beezi, Angi90 , Amunicja lubią tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Niaha, widzę, że strzeliliście znów w prawie taką samą datę porodu 🫡😃 Będzie podwójne świętowanie Urodzin 🥰
Tak, to bardzo zaskakujące, powiem więcej, wszystkie moje cb rowniez były z tego okresu, jakby przeznaczenie chciało mi podesłać same październikowe dzieciątka 😍
Zdrówka ❤️🍀
Angi90 lubi tę wiadomość
👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
3 cs
23.03 [40 dpo] gin
...
1.11 - termin wg OM

-
Angi, bo chyba nie pisałam, że to już przyrost. Na razie mam włączony Acard i heparynę, Acard będziemy zwiększać nie czekając na wyniki prenatalnych, bo wiadomo, że ryzyko mam duże. Dostałam zalecenia wykonania posiewów z pochwy na bakterie i grzyby, dodatkowo Mucha. Krzywa cukrowa zaraz po następnej wizycie, podobnie jak wszystkie badania na tarczycę. I muszę zrobić w odpowiednim czasie badania na Zika i Listeriozę, bo ciąża nam się przytrafiła niespodziewanie szybko po powrocie z egzotyki 🙈
Joana, współczuję bardzo ❤️🩹😢 Macie tak jak w Polsce opiekę położnej w domu i pediatry od pierwszych dni?
Angi, mam nadzieję, że czujesz się dzisiaj lepiej ❤️🩹
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Angi mam się niby zgłosić w przyszłym tygodniu prywatnie na HBS, ale będę pisać smsa w poniedziałek, że mam możliwość wykonać na NFZ za 2 tygodnie, więc liczę na to że najszybszy podgląd będzie za 2 tygodnie, a kolejny prywatnie już z wynikami. 😁 Motyw przecież już masz, cegła! To bardzo wdzięczny materiał i robi ogrom roboty! Sama miałam wesele w drewnianej "stodole" i było przepięknie! Wystrój i nastrój same się robią! I na pewno będzie efekt wow! Nie martw się tym, tylko się kuruj. Dużo zdrowia!
Zosiu nie będę ukrywać, ale jako naczelny śpioch mam problem z zasypianiem. Młody tak się potrafi już rozpychać, że nie wątpię w jego zdrowie i w głowie wyobrażam sobie te prężnie wyginające się nogi i ręce na wszystkie strony. Nawet ruchów nie liczę, bo nie ma po co, co gdzieś usiądę czy zmienię pozycję to mam minimum jedna nogę w żebro, a najczęściej salwę wygibasów. Na szczęście jak zasnę w chwili ciszy, to potem już śpię bez większych problemów. 😆 Odkupilam laptopa od sióstr, zainstalowalam WoWa i Simsy, odebraliśmy mój fotel (do karmienia!) i tak spędzam ostatnie dni, w końcu mam tyyyyle czasu jeszcze. 😆 Fajnie się czyta o młodej która "pomaga" wykańczać górę, a wykańcza sama siebie i daje Ci wytchnienia. 🥰 Szkoda, że ZUS coś u Ciebie odwalił... 😔 Ja dalej nie rozumiem jak potrafią zostawić kobietę z dziećmi bez środków do życia, jeśli ewidentnie nie było to lapanie umowy tylko pod ciążę. 😬 Ale sama z ZUSem mam małe przeboje więc szczerze mało co mnie zdziwi...
Moon dobrze Cię widzieć. ❤️ Trzymam kciuki żeby poukładało Ci się wszystko tak, jak tego sobie życzysz.
Asiu również bardzo mi przykro. Podpinam się pod pytanie Beezi. Możecie liczyć na takie wsparcie?
Beezi rozumiem że pozostaje mi trzymać kciuki za wyniki wszelakie? 😁
U nas jest piękna pogoda, cieplutko, chwilę poogarniałam dookoła domu, tak cieplutko było. 🤩
Przyszła komoda, dzisiaj będziemy skręcać, bo chcę w końcu prać.
Podsylam kilka update.

Niaha, Angi90 , jo_ana, SandraH.97, Zosis, Beezi, moonflower, Pfry, BuBu90, Ivanka93 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
Kubuś 💙

-
Siesiepy fantastyczna pamiątka ❤️ korzystaj z tego czasu na maxa ❤️❤️❤️❤️👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
3 cs
23.03 [40 dpo] gin
...
1.11 - termin wg OM

-
Przez pierwszy tydzień po porodzie przychodzi opiekunka poporodowa na 4/5 h dziennie, ogarnąć w domu, zająć się dzieckiem żeby mama mogła odpocząć, sprawdza blizny itd była też 3 razy położna u mnie, głównie na rozmowę szybką, która sprawuje kontrolę nad tą opiekunką. Także jakaś pomoc tam jest. A w poniedziałek przychodzą na pierwsze badania jaby z przychodni coś ala bilans w PL zważyć małą i będą pytać czy wszystko jest ok… później też się do nich chodzi na szczepienia i sprawdzanie dziecka.
Chcemy też wybrać się z Sarą do osteopaty, żeby ją posprawdzał i wrazie czego rozmasował, bo ona strasznie się pręży i wygina.
Siesiepy piękne zdjęcia i pamiątka 😍