Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
Odpowiedz

🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾

Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi wrote:
    Zosia, jak sobie radzicie?

Migotka, odliczam do wtorku 🤞🏻🍀 Jak u Was?

Sandra, jak Marianka i Ty jako jej mama? 🥰

Angi, czekam na aktualizację od Ciebie, roczek w przygotowaniu? 😍

Bubu, co u Frania?

Jo_ana, Cukruś, Siesiepy, jak się macie mamy? 😘
    Właśnie weszłam zobaczyć na wątek co tam, bo ostatnio z forum jestem dość średnio. 😅 Ciężko jedną ręką się odpisuje.
    Młody skończył 3 tygodnie, nie wiem kiedy to zleciało, dzisiaj w nocy były przeboje i nie jestem usatysfakcjonowana ilością swojego snu. 😂 Psychika mnie trochę dojeżdża kiedy chce i kiedy wolałabym, żeby tego nie robiła.

Ja się czuję dobrze, w sumie od razu po porodzie czułam się dobrze fizycznie. I tak się zastanawiam cały czas czy to mój poród był taki hardcore, bo ja na ogół zawsze myślałam, że mam bardzi wysoki próg bólu, czy jednak nie mam wysokiego progu bólu. Ból-bol się zaczął tak naprawdę po spektakularnym odejściu wód płodowych. I kosił ostro. Przed i po porodzie luz, nie brałam nawet przeciwbólowych po i panie były zdziwione. 🤡 Tak, wciąż procesuje w sobie żałobę po porodzie jaki chciałam mieć, bo miałam wszystko całkowicie inne. 🙈 Przejdzie mi.

Beezi ja typuje u ciebie kolejnego synka. 😎😈 Czekamy na info jak wyliczenia i wyniki. 😁

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️35♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
    Kubuś 💙 5.04.2026 🐣
    age.png
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi wrote:
    Bubu, dobrze, że to tylko wieczny gil, a nie nic gorszego 😘 Zaraz powinno być lepiej chociaż na sezon letni. Super, że Franio dobrze się czuje w żłobku 😍

Ja już jestem bardzo ostrożna do placówek po naszych doświadczeniach ze żłobkiem. Teoretycznie I. powinien iść od września do przedszkola, nawet go zapisaliśmy, żeby zaklepac miejsce, ale przy noworodku w domu się na to nie zdecyduję i prawdopodobnie pójdzie dopiero od kwietnia za rok.

Prenatalne były, czekam na wyliczenia po wynikach badań krwi. Co do podejrzeń - lekarka nic nie wspominała, ale czekam na wyniki Panoramy, powinny jutro być, więc jak chcecie to ostatni moment na typowanie 😁
    Ja obstawiam dziewczynkę 😁

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 35l. 👩‍🦰
    On 35l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
    age.png
‹‹ 80 81 82 83 84
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ