X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne DO WSZYSTKICH!!! NIE POTRZEBNE GROMADZENIE SIĘ TEMATÓW
Odpowiedz

DO WSZYSTKICH!!! NIE POTRZEBNE GROMADZENIE SIĘ TEMATÓW

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Nakaz eksmisji by się tu przydał ale na pewno nie tym co urodziły ;) I lepsza misja " porządek na forum" niż tworzenie tematów i modlenie się o to aby miały jak największą frekwencję, to jest dopiero żałosne :D

I możecie wylewać sobie na mnie pomyje ale już beze mnie, bo szkoda mi czasu na taką jałową rozmowę :P
    A ten watek jest tu potrzebny . !????????? On tu zasmmieca forum .Bo piszecie ze jest duzo innych nie potrzebnych a do jasnej cholery co ten tu robi jest tu nie POTRZEBNY !!!
    Wiec chcecie robic porzadki a same zasmiecacie !
    Dowidzenia !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 14:37

Krysti, maaartinka, MonikaDM, Kajaoli, KasiaKwiatek, gosiunia lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już dawno się tak nie uśmiałam jak tutaj naprawde...

popieram jedynie ze dublowanie watków jest bezsensu bo takie watki maja często po jedenej dwie strony i umierają smiercia naturalną...

na forum jestem prawie od poczatku wiele tu widziałam ale moderatora raczej tu nie będzie przynajmniej na razie ;)

a co do tematycznych watków takie jak konkretne miesiace no cóż ja jestem za udzielam sie an lutówkach bo to Dziewczyny które idą równo ze mną przeżywamy wszystko na bieżąco a jak potrzebuje czegoś z "przyszłości" to mam kilka już mamusiek i finiszujacych cieżarówek które pytam o to i o tamto...

ale zawsze jest inaczej w swoim gronie więc jedyna uwaga o nie dublowanie wątków i będzie git...

i uspokujcie hormony kobitki bo szkoda nerwa :P

Miriam, Ida, kasia_1988, maaartinka, Ewelina88, MonikaDM, mycha89, Limerikowo, Robotka1, gosiunia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Freda ! Podniosłam wątek nie po to by wywołać burze lecz po to by nie powstawały zdublowane tematy lub tematy nie wynoszące nic mądrego! Przejrzałam kilka wątków miesięcznych i na niektórych wybuchła panika ze ktos je usunie ! Nie nikt nie ma zamiaru usuwać wątków miesięcznych ! To jest tylko prośba i nie zakładanie dublujących sie worków i korzystania z wyszukiwarki belly! I tak na przyszłość warto sprawdzić czy wątek taki nie jest juz gdzieś założony i podnieść go do góry bo poprostu został przesunięty kilka stron dalej często w tych starszych wątkach znajdziecie odp na wasze pytania

Amen. !

Fedra, Natalia J., Nalka, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 11:12

Krysti, lwuska55592, Natalia J., Fedra, ap1526, gosiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem strasznie zdziwiona takim podejsciem do danej sytuacji tu na forum ,i raczej lubię poczytać co inni piszą o swoich dolegliwosciach itp dla mnie nie ma nic złego w tym że tematy są zakladane gdyby ten co założyl te forum chcial to by pomyślał wczesniej o zablokowaniu nowo powstających tematów ,ale tego nie zrobił to czyli chciał by forum się poszerzało i grono przyjaciólek OF też .Wspierajmy się jednoczmy ,zobaczcie ile zła się w Świecie dzieje i módlmy się o pokój na ukrainie zeby wojny nie bylo .A nie zabraniać czy gadać ze ktoś zaśmieca OF .Do przesady ,opanujta się .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 20:37

• poczwarkah Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdziwy problem i słabość belly to brak administratorów/moderatorów na forum. Może o tym podyskutujemy?

Limerikowo, Krysti, Natalia J. lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy na belly musi byc taki bajzel jak na ovu?

Kobiety uzywajcie wyszukiwarki na poziomy bety i progesteronu

glowa mala

Miriam, evas lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 7 8 9 10 11
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ