DO WSZYSTKICH!!! NIE POTRZEBNE GROMADZENIE SIĘ TEMATÓW
-
WIADOMOŚĆ
-
Anoolka wrote:Nakaz eksmisji by się tu przydał ale na pewno nie tym co urodziły I lepsza misja " porządek na forum" niż tworzenie tematów i modlenie się o to aby miały jak największą frekwencję, to jest dopiero żałosne
I możecie wylewać sobie na mnie pomyje ale już beze mnie, bo szkoda mi czasu na taką jałową rozmowę
Wiec chcecie robic porzadki a same zasmiecacie !
Dowidzenia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 14:37
Krysti, maaartinka, MonikaDM, Kajaoli, KasiaKwiatek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny już dawno się tak nie uśmiałam jak tutaj naprawde...
popieram jedynie ze dublowanie watków jest bezsensu bo takie watki maja często po jedenej dwie strony i umierają smiercia naturalną...
na forum jestem prawie od poczatku wiele tu widziałam ale moderatora raczej tu nie będzie przynajmniej na razie
a co do tematycznych watków takie jak konkretne miesiace no cóż ja jestem za udzielam sie an lutówkach bo to Dziewczyny które idą równo ze mną przeżywamy wszystko na bieżąco a jak potrzebuje czegoś z "przyszłości" to mam kilka już mamusiek i finiszujacych cieżarówek które pytam o to i o tamto...
ale zawsze jest inaczej w swoim gronie więc jedyna uwaga o nie dublowanie wątków i będzie git...
i uspokujcie hormony kobitki bo szkoda nerwaMiriam, Ida, kasia_1988, maaartinka, Ewelina88, MonikaDM, mycha89, Limerikowo, Robotka1, gosiunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDokładnie Freda ! Podniosłam wątek nie po to by wywołać burze lecz po to by nie powstawały zdublowane tematy lub tematy nie wynoszące nic mądrego! Przejrzałam kilka wątków miesięcznych i na niektórych wybuchła panika ze ktos je usunie ! Nie nikt nie ma zamiaru usuwać wątków miesięcznych ! To jest tylko prośba i nie zakładanie dublujących sie worków i korzystania z wyszukiwarki belly! I tak na przyszłość warto sprawdzić czy wątek taki nie jest juz gdzieś założony i podnieść go do góry bo poprostu został przesunięty kilka stron dalej często w tych starszych wątkach znajdziecie odp na wasze pytania
Amen. !Fedra, Natalia J., Nalka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to jestem strasznie zdziwiona takim podejsciem do danej sytuacji tu na forum ,i raczej lubię poczytać co inni piszą o swoich dolegliwosciach itp dla mnie nie ma nic złego w tym że tematy są zakladane gdyby ten co założyl te forum chcial to by pomyślał wczesniej o zablokowaniu nowo powstających tematów ,ale tego nie zrobił to czyli chciał by forum się poszerzało i grono przyjaciólek OF też .Wspierajmy się jednoczmy ,zobaczcie ile zła się w Świecie dzieje i módlmy się o pokój na ukrainie zeby wojny nie bylo .A nie zabraniać czy gadać ze ktoś zaśmieca OF .Do przesady ,opanujta się .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 20:37
-