Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne edukacja
Odpowiedz

edukacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pekex Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2024, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mogę pomóc mojemu dziecku poprawić jego umiejętności matematyczne?

• wovabil Debiutantka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast traktować matematykę jako formalny przedmiot, wprowadź elementy matematyki do codziennych zabaw. Gry planszowe, klocki czy puzzle mogą rozwijać umiejętności takie jak liczenie, rozpoznawanie wzorów czy logika.

• tivil Debiutantka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skontaktuj się z firmą Mathema, aby pomóc Twojemu dziecku udoskonalić umiejętności matematyczne. Są tu bardzo wykwalifikowani korepetytorzy w Mathema w Mielec https://mathema.me/pl/tutors/city-mielec/ . Korepetytorzy z matematyki są nie tylko doskonale wykształceni, ale też mają wieloletnie doświadczenie w pracy z uczniami na różnych poziomach zaawansowania. W Mathema zajęcia są dostosowywane do potrzeb ucznia — od podstawowych po zaawansowane poziomy matematyki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2024, 16:03

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ