X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne edukacja
Odpowiedz

edukacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pekex Debiutantka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mogę pomóc mojemu dziecku poprawić jego umiejętności matematyczne?

• wovabil Nowa

Wysłany: 29 grudnia 2024, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast traktować matematykę jako formalny przedmiot, wprowadź elementy matematyki do codziennych zabaw. Gry planszowe, klocki czy puzzle mogą rozwijać umiejętności takie jak liczenie, rozpoznawanie wzorów czy logika.

• tivil Debiutantka

Wysłany: 29 grudnia 2024, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skontaktuj się z firmą Mathema, aby pomóc Twojemu dziecku udoskonalić umiejętności matematyczne. Są tu bardzo wykwalifikowani korepetytorzy w Mathema w Mielec https://mathema.me/pl/tutors/city-mielec/ . Korepetytorzy z matematyki są nie tylko doskonale wykształceni, ale też mają wieloletnie doświadczenie w pracy z uczniami na różnych poziomach zaawansowania. W Mathema zajęcia są dostosowywane do potrzeb ucznia — od podstawowych po zaawansowane poziomy matematyki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2024, 16:03

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ