Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
sunshine03 wrote:Nona ja cykl przed tym, kiedy się udało miałam 5 dni plamien i dopiero @. Jeszcze poprzedni cykl 3 dni plamien i @. Powiedzialam o tym lekarzowi, dostałam luteinę i od razu zaskoczyło
Rzepakowepole tak zaczęłam czytać post i już strach, że puste tak jak u mnie poprzednio, aż tu nagle przez, że nie dość, że zarodek to serduszko! Głaz z serca i gratuluję!
Beti trzymam kciuki, by ta beta była ciążowa i już tak na 8msc, bo już Msc za Tobą
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
A dajcie spokój, dało się to wszystko powiedzieć i załatwić na 100 różnych sposobów. Nawet gdybym usłyszała, że to puste jajo płodowe i teraz procedura jest taka i taka, to byłabym spokojniejsza.
Naprawdę dziewczyny, uważajcie, do kogo chodzicie. Mam na myśli zwłaszcza staraczki. Jak już się zajdzie w ciążę, to się jakiś instynkt włącza i człowiek drąży, szuka, docieka. Chce chronić dziecko. A nie daj Boże trafić do takiego lekarza w trakcie starań. Nie dość że nic nie powie, to jeszcze w głowie namiesza. Naprawdę trzeba uważać. A jak macie lekarza, któremu ufacie,to trzymajcie się go i nie kombinujcie. -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Rozkręcilo się na szczęście. Także niby dziś 2dc a jakby wczoraj bardziej plamienie dziś okres, no nieważne. Idę na basen, jacuzzi. Pierdziele.
Dzięki za wskazówkiNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Tak, jak wróciłam z pracy koło 17 właśnie. To może od dziś @ faktycznie. Racja.
-
Przedszkolanko - ja prawdopodobnie nie bede miala hsg tylko od razu laparo z czyms tam (nie zapamietalam nazwy) i od razu bedzie sprawdzona droznosc. No wlasnie... tak to jest, wszystko jak na zlosc. Czekam na meza i sikam na domowe labolatorium, zobaczymy co ono na to.
-
Dowiem sie dopiero po wizycie, bo ma mi dac skierowanie i sprobowac umowic na Starynkiewicza, liczylam, ze uda sie w marcu, ale teraz to juz nic nie wiem, bo jesli bede miala okres w terminie wizyty, to nie pojade wcale... Jak zwykle wszystko musialo sie pokomplikowac
-
Mnie kiedys lekarz odeslal z kwitkiem jak przyszlam podczas @... ale wtedy doszlam do wniosku, ze moze ze wzgledu na miesniaka, bo on sie rozkurcza i obkurcza podczas cyklu, w czasie krwawienia jest pewnie powiekszony, co daje niewiarygodny obraz, tak to tlumaczylam
Kozgo - miejsce dla bobasa sie szykuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Racja, Nona... najwyzej wczesniej zadzwonie sie zapytac, bo nie chcialabym tez stracić kasy.
Zaraz wybuchne, przysiegam! Kupił Facelle, nie chcialo mu sie szukac domowego labolatorium. Bez komentarza... oczywiscie wyszedl negatywny.