Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku ja na razie nie wierze totalnie, uwierzę jak w niedziele okresu nie dostanę a na betę idę w poniedziałek. Nie chce zapeszać ani dziękować za gratulacje bo to dopiero mały cień albo jakiś błąd albo nie daj Boże odpukać cb... no różnie bywa ale okaże się po terminie okresu, w poniedziałek jadę na betę
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Lami matko dziękuję za te rady, nawet nie wiesz jak on otworzyły mi oczy... dziękuję Ci, że tyle napisałaś i wyjawiała kilka trików, teraz seksu na bank nie będzie przez dłuższy czas hahah
Lami lubi tę wiadomość
-
Jest wszystko dobrze pójdzie to łapie się na październik 28 października wg ovufroend... ale błagam miałam się nie nakręcać
Lami lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września, 23:27
Meggs, Ani0nka, Mama_Zuzia, XxMoniaXx, Niezapominajka2, przedszkolanka:), nick nieaktualny, madziorek86, tęczova, Pestkaa, Beti82, blair., Arashe, patuniek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny ja tylko proszę o kciuki do poniedziałku oki? Jak beta będzie oki to wtedy poproszę o gratulacje
speakyourmind93, Lami, madziorek86, Niezapominajka2, blair., patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Madziu ja jak zaczynam się kłócić to najczęściej wychodzi ze mnie wredna suka i czasami padają ostre słowa. No ale w tej sytuacji chyba trzeba będzie się pogodzic. Ale nie chce tego robić na dziecko wiadomo o co chodzi.
Jakby było wszystko dobrze to może bym taki prezent walentynkowy mu zrobiła a teraz nie wiem czy mu mówić, czy się odzywać pierwsza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 07:57
-
Nie nie, żadnych gratulacji do bety nie przyjmuje a beta w poniedziałek oki? Tak się umówmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:03
-
Anionka dzien sie dopiero rozpoczal:) ja bym czekala i obserwowala jego zachowanie. Ale ja z tych która raczej dominuje po klotni:) tzn moj sobie mysli ze on ale niech se mysli :p
Ale my sie nie klocimy.. Nie pamiętam kiedy ostatnio ( na szczescie )
Ani0nka lubi tę wiadomość