Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września, 23:03
speakyourmind93, Beti82, nick nieaktualny, Słoneczko12, Pestkaa, blair., Nikodemka, XxMoniaXx, Wik89, przedszkolanka:), Hiszpaneczka, nick nieaktualny, moyeu, Domi_tur, nick nieaktualny, Szczęściara, nick nieaktualny, Ani0nka, tęczova, Słoneczko123, czekamynadzidzie, Rodzynka, Justa29, Sara88 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września, 23:03
nick nieaktualny, Beti82, blair., nick nieaktualny, kalcia, przedszkolanka:), Ani0nka, Arashe, tęczova, nick nieaktualny, speakyourmind93, Słoneczko12, nick nieaktualny, patuniek86, moyeu, Słoneczko123, Magda - mbc, Anhydra, Szczęściara, Wik89, madziorek86, Niezapominajka2, VianEthel2, rzepakowepole, OlivkowaMama, Malinowa91, tere-fere lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wpadam do Was w lutym
speakyourmind93, Lami, Applejoy, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo bym chciała do Was dołączyć
Stwarzacie taką przyjemną atmosferę, doradzacie, podpowiadacie aż chce się czytać i komentować
speakyourmind93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
To musicie mnie zafasolkowac haha dmuchac tu na mnie wirusami haha To moze wysikam cos w przyszlym tygodniukark wrote:Beti wpadaj już

speakyourmind93, nick nieaktualny, ZielonaWyspa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny umówmy sie ,ze to wątek mega pozytywny !!! Nie smecimy tu tylko poprawiamy korony i działamy dalej.Mowie oczywiscie o staraczkach.A zawirusowane dzielą sie z nami cennym doswiadczeniem
Lami, nick nieaktualny, speakyourmind93, Pestkaa, Hiszpaneczka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
hahahahah pisz chetnie poczytamLami wrote:Beti, zaraz spiszemy regulamin!

-
Biore,Biore w kazdej iloscikalcia wrote:Wysyłam wiruski Beti!
ja aktualnie w 5c. Termin z om 8 października
wymarzona ciaza w pierwszym cyklu starań 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMogę się do Was przyłączyć?
Skoro to wątek mega pozytywny, bez smęcenia to jestem bardzo zaaaa 
Lami a Twoją mapę odpalałam sobie na ovu, jak mnie nachodziły gorsze chwile i pomogła!!!
speakyourmind93, nick nieaktualny, Lami, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Tylko jeszcze się reszta składu wpisze