Fioletowa strona mocy
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Będę zaglądać i cieszyc sie Waszym szczesciem 
 (Ale mi dziwnie pisac cos na fiolecie ) ) Lami, Słoneczko12, Nona, kark lubią tę wiadomość Lami, Słoneczko12, Nona, kark lubią tę wiadomość
- 

Gratuluję wszystkim fioletowym, kciuki za wszystkie różowe!

Będę podczytywać, proszę o wiruski i mam nadzieję, że uda mi się do Was dołączyć 

A Wy też podczytujcie proszę dalej nas - testerki, dobrze usłyszeć radę od zafasolkowanej;) Lami, Nona, kark, Pestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
                                II 2020 22 cs szczęśliwy Lami, Nona, kark, Pestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
                                II 2020 22 cs szczęśliwy
 👶 X 2020
 XII 2022 6 cs szczęśliwy
 👧 IX 2023
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyA tak apropo mam słodki dylemat:

Za 2 tyg impreza dla koleżanek Tosi na jej 10te urodziny.
 W zeszłym roku puściłam je samopas i rozwaliły telewizor, więc w tym wymyśliłam im zabawy, żeby ograniczyć straty.

Będą malować butelki farbami witrażowymi, będą same robić pizze i sałatkę owocową, będą robić naszyjniki z folii termokurczliwej i...

Chce zrobić z nimi balsamy do ust.
 W necie są super łatwe przepisy tylko mam dylemat czy robić z mamby czy ze śmiej żelek 

Co myślicie ? ?

Chce zrobić młodej niespodziankę, więc jej nie zapytam, a smakowo lubi i to i to   blair., Nona lubią tę wiadomość blair., Nona lubią tę wiadomość
- 

A sprawdzalyscie chiński kalendarz ciąży? u mnie z córka się sprawdziło, mojej prYjaciolce z dwójka dzieci tez i koleżance z pracy z synem. Teraz wychodzi mi, ze będzie druga córcia , która bym bardzo chciała u mnie z córka się sprawdziło, mojej prYjaciolce z dwójka dzieci tez i koleżance z pracy z synem. Teraz wychodzi mi, ze będzie druga córcia , która bym bardzo chciała a zaraz zrobię test sodowy a zaraz zrobię test sodowy haha haha 

10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
 24 lata
- 
                        nick nieaktualny