Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zapytam Was.Mam zdjecia w tel cennika labo w szpitalu u nas.I jest cos takiego jak Bhcg (test jakosciowy ) i to kosztuje 12,5 zl
i Bhcg we krwi ilosciowo i to kosztuje 44,5 zł Czym to sie rozni? To pierwsze to samo hcg ? roznica duza w cenie -
Nona ja tez schizowalam 7 dpo już na owulaki sikalam. Nawet cienia nie było, wiec jak 8dpo pojawiła się kreska to już kurczę do nieba skakałam i 9dpo już miałam cień na teście ciążowym codziennie tempka oczywiście i patrzenie ciagle na wykresy- wariactwo!
Nona lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
nick nieaktualnyJa nie mam pojęcia
Nona ja też po owu alko nadal, ale akurat winko czerwone. Tak mi w nawyk weszło, że nie mogłam przestać. Nawet pierwszy tydzień po teście kilka razy łyka upiłam, bo nie mogłam wytrzymać... Alkoholizm
Ale znowu pestki odpuściłam. Jak poprzednie cykle żarłam ile wlezie tak ten cykl już miałam dość i zeroNona lubi tę wiadomość
-
Ale alko nie pije w ogóle od 3 miesięcy na czas starań. Przepraszam, ale mam nieco inne podejście, zmieniłam tez oczywiście dietę na zdrowsza i dużo owoców i warzyw, po prostu chciałam dobrze przygotować ciało na ciąże.
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata