Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulia jaka apka to sprawdzę ze wszystkimi moimi bąblami i Ci powiem czy masz się stresować
Nie no, do pracy wróciłam w zeszłym roku na 2 miesiące, ale poszłam na wych. Sam szef zaproponował, bo stwierdził, że finansowo mi się to nie opłaca. Teraz przy 500+ faktycznie można posiedzieć w domu i odchowac dziecko zanim do przedszkola pójdzie
Ale niania na 2.5 miesiąca była. Bo u mnie M był trzymany w domu razem z braćmi do 6rż, więc żłobek dla niego automatycznie odpadał. Także wszystkie malucy z nianiami siedziały :>Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Właśnie kalendarz chiński tak oblicza na podstawie wieku matki i miesiąca zapłodnienia . Tylko Kark nie wiem czy wiesz , bo dużo kobiet nie wie wiek matki według chińskiego kalendarza liczymy w ten sposób: skończone lata czyli jak z lipca jesteś to w lipcu skończyłam powiedzmy 23 lata- to na moim przykładzie- w styczniu mam 23 lata i 5 miesięcy dodaje się 9 miesięcy, czyli w styczniu mam 24 lata i 2 miesiące i wtedy data ostatniej miesiączki to wiadomo data zapłodnienia
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny