Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:a czyli tu siedzicie to mzoe będę tu pisac. Aspirować do Waszego szanownego towarzystwa.
Co robic po owu?
zero alko
ograniczyc kawe czy nie?
krem z progesteronem
ananas
cos jeszcze? Uspokojcie ze bylyscie tez nakrecone jak ja, nigdy nei odpuscilyscie a sie udalo.
w moim przypadku akurat mysle, ze najbardziej pomogla luteina od 16dcWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 15:19
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Dziewczyny zapytam Was.Mam zdjecia w tel cennika labo w szpitalu u nas.I jest cos takiego jak Bhcg (test jakosciowy ) i to kosztuje 12,5 zl
i Bhcg we krwi ilosciowo i to kosztuje 44,5 zł Czym to sie rozni? To pierwsze to samo hcg ? roznica duza w cenie -
Nie mam bobaska, nie mam brzuszka, musze sie zadowolic moim malym zoo... przesylam Wam tulaski od Lucka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c03925506a5a.jpgLami, przedszkolanka:), Beti82, sunshine03, moyeu, blair., Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Beti jakościowy test tylko określa czy hormon jest obecny, czyli pozytyw lub negatyw, a ilościowy określa jaka wartość liczbowa hormonu jest we krwi
-
Julia93 wrote:dobrze myślałam
Jakościowe oznaczenia hCG (wynik podawany jako "dodatni" lub "ujemny") stanowią podstawowe badanie w celu potwierdzenia ciąży. Oznaczenia ilościowe (wynik podawany jako wartość liczbowa), zwane również beta hCG, podają dokładną ilość hCG we krwi.
Czyli ten jakościowy powie Ci tyle co domowy sikacz, tylko nie musisz sie dopatrywac cienia -
Meggs wrote:Może kiedyś dane mi będzie do Was dołączyć kochane
-
Julia93 wrote:No dokładnie, wyczekiwanie cienia jest hipnotyzujące ja uwielbiam, pod warunkiem ze cos sie na nim pojawia A Ty Beti kiedy owu? Myslałam że narazie odpuscilas, bo mowilas ze w lutym nie będziesz testowac, a tu proszę
kark lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Nie mam bobaska, nie mam brzuszka, musze sie zadowolic moim malym zoo... przesylam Wam tulaski od Lucka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c03925506a5a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 16:40
Meggs lubi tę wiadomość
-
Elo elo i ja dołączam do tego zacnego grona
Liczę na to, że tak duża ilość ciężarnych w jednym miejscu wyprodukuje dość wirusków żeby starczyło dla każdej obecnej na tym wątku staraczki
Nikodemko, Lucek skradł moje serce Słooodziak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 16:18
kalcia, kark lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Beti - wiem, Meggs tez kociara Ja mam 3, wiec jestem „stara panna” na wypasie haha
Meggs - dokladnie... bez fasolki nie mozna poczuc klimatu fioletuBeti82 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko ja mialam nie testowac tylko sobie czekac i jak @ nie przyjdzie to wtedy ewentualnie.No ale mam za tydzien bal I to bedzie 10 dpo.Kurde czuje ,ze sikne rano .Nie wytrzymam .W grudniu 10 dpo juz cien mialam
przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość